レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt deres bÊrebag sidste Ã¥r. BÊrebaggen er helt perfekt i sÊr til prisen jeg fik den til, man fÃ¥r billig plastik og stof materialer fra konkurrenterne. Og der er fantastisk service hvis man... もっず芋る

Alt fungerer fint i hvad angÃ¥r til- og afmelding, opkrÊvning og nÞgle app til venue. Alt er rent og pÊnt og der er sjÊldent problemer med simulatorerne. Eneste minus er at det sjÊldent er muligt st sp... もっず芋る

Felfri support vid bestÀllningen följt av en snabb leverans. Man fÃ¥r ett riktigt bra tryck i bollen vid de lÀngre slagen samtidigt som de ger en intimare kÀnsla med wedgarna som kommer bita fint pÃ¥ gr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har vÊret med fra start og har altid rost Pinetree boldene. Men sidste forsendelse har jeg modtaget for mange bolde med fejl pÃ¥ Logoboldene -TQX. Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゎルフショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi elsker golf! Pinetree er et dansk golfmÊrke med ét mål for Þje. At tilbyde high-end golfbolde, der ikke koster en formue. Sammen med European Tour spillere og amatÞr golfspillere, har Pinetree forvandlet ideen om den perfekte golfbold til tre unikke modeller. Hos Pinetree gÞr vi tingene lidt anderledes. Vi sÊlger udelukkende via vores hjemmeside til en fast lav pris og tilbyder aldrig sponsorater. Vi har fjernet dyre mellemled og markedsfÞringsinitiativer, som du i sidste ende finansierer som kunde. Vi tilbyder altid gratis fragt, og hvis du har spÞrgsmål til vores golfbolde, så kan du altid få direkte svar fra vores specialister via vores live-chat.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

93件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Har kÞbt deres bÊrebag sidste år

Har kÞbt deres bÊrebag sidste år. BÊrebaggen er helt perfekt i sÊr til prisen jeg fik den til, man får billig plastik og stof materialer fra konkurrenterne. Og der er fantastisk service hvis man får brug for reklamation

Man får hurtigt svar på hjÊlp og problemer, selv i weekenden. Det en fordel at handle ved de "små", da kontakt og service bare er bedre

10/10

Mvh. Daniel

2026幎5月23日
自発的なレビュヌ

Penge fra returvare ej modtaget

Golfhandsker modtaget - som egentlig synes at vÊre god kvalitet. Dog returneret, grundet stÞrrelsen.
Sendt retur 14-05-2025, modtaget hos Pinetree 15-05-2025.
Rykket for manglende betaling 20-05-2025.
Dags dato 29-05-2025 betaling endnu ikke modtaget.
Det er ikke acceptabelt.

Opdateret 05-juni:
Penge retur modtaget. Rettet til 4 stjerner.

2025幎5月29日
Pinetree ロゎ

Pinetree からの回答

Hej Ole

Tak for din besked. Vores logistik partner har desvÊrre ikke kunne finde handskerne du har sendt retur, selvom den står leveret. Derfor er vi ikke blevet informeret om din returvare. Det rykkede vi for da du skrev, om de var dukket op, men uden held. Uanset hvad skal du naturligvis ikke bÞde for andres fejl og pengene er tilbagefÞrt dags dato.

Beklager mange gange.

//Victor - Pinetree

HÞj kvalitet og god kundeservice

Jeg har de sidste par sÊsoner brugt Pinetree til at lave logobolde i virksomheden.

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af selve golfbolden, men må også rose deres kundeservice.

Denne sÊson var der en mindre fejl i printet af logoet, ikke noget jeg bemÊrkede, men alligevel rakte Pinetree selv ud og skrev de var blevet opmÊrksom på et problem og vi fandt en fornuftig lÞsning.

Jeg er meget tilfreds!

Nikolaj fra Restaurant Flammen.

2025幎5月12日

Lidt skuffet over handskerne

Lidt skuffet over handskerne. Har lige bestilt 3 stk. Og efter 18 huller er der hul i det yderste lag. Plejer at spille med hirzel og de holder i 4 mdr. De bliver smidt ud pga lugten ikke pga huller.

2025幎4月25日

Pinetree logo golfbolde TQX

Har vÊret med fra start og har altid rost Pinetree boldene.
Men sidste forsendelse har jeg modtaget for mange bolde med fejl på Logoboldene -TQX.
Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sending et godt stykke tid. og de bliver hurtig skadet, her mener jeg hakker i.
De er billigere end andre kvalitet mÊrker, men denne gang har jeg fÞelsen at det er anden sortering jeg har modtaget denne gang, så denne gang ikke et godt tilbud!
Faktura nr. 490

2024幎2月29日
Pinetree ロゎ

Pinetree からの回答

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre om din utilfredshed med din seneste bestilling af logobolde. Hos os har vi kun ét mål: at du er tilfreds, og at produktet er 100% i orden. Vi samler ikke på utilfredse kunder.

Vi undrer os dog over situationen, da vi har forsÞgt at kontakte dig (13.03.2024) for at aftale et tidspunkt, hvor du kunne komme forbi med boldene. Vi har dog intet hÞrt fra dig. Hvis det er nemmere for dig at sende dem. Så slå på tråden, så laver vi en returlabel.

Vi vil gerne undersÞge sagen, så du må meget gerne vende tilbage med et tidspunkt der passer dig. Så er jeg sikker på vi finder en passende lÞsning på problemet.

Med venlig hilsen,
Victor fra Pinetree
+45 31 44 59 08

IndendÞrsgolf med god plads

Simulatorerne i Ballerup er fine og med dejlig plads, så man ikke skal frygte at tÊve driveren ind i vÊggen. LÊrrederne var noget slidte sidst, men er vist blevet skiftet nu.
Hyggelig stemning og billige drikkevarer

2024幎4月6日

5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Hyggeligt, pÊnt og rent. Der er gode parkeringsforhold. Trackman til en meget fordelagtig pris. Det er perfekt trÊning, og sjovt at spille pÃ¥ de mange forskellige baner fra hele verden. Pinetree sÊlger ogsÃ¥ golfgrej (bolde, tees, handsker, bags) i top-kvalitet til fornuftige priser. 🀩⭐⭐⭐⭐⭐

Velfungerende og pÊnt

Kvaliteten er i top i de fem simulatorer, og via hjemmesiden er der nem booking 14 dage frem i tiden. Der er en fin stemning, gode siddepladser, hvis man vil hygge med mad og drikke og endda mulighed for at vÊlge baggrundsmusik fra Spotify. Kan varmt anbefales.

自発的なレビュヌ

Godt sted, men svÊrt at få tid i hÞjsÊsonen

Virkelig fint sted, med gode faciliteter, og ekstrem god og hjÊlpsom support. Dog har det vÊret overordentlig vanskeligt at få tider i vinters - der har simpelthen vÊret for mange medlemmer - ligesom der har vÊret problemer undervejs med at nogle af boksene ikke virkede når man kom.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。