レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... もっと見る

5つ星のうち4の評価

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Redelijk duidelijke product…

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering.
Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal duidelijk waar de slotjes bovenop de kooi voor waren, ik ging er van uit dat het een soort deurtje zou zijn maar begreep niet of dat dat de volledige voorkant of bovenkant van de kooi betrof. Dat bleek dat de bovenkant te zijn, maar daar kwam ik achter door dezelfde kooi op andere websites te bekijken.

2026年3月24日
5つ星のうち1の評価

Totaal niet bereikbaar voor leverproblemen

Een deel van de levering ontvangen (zeer tevreden van), maar er ontbraken drie zaken die ik besteld had. Geen communicatie dat deze drie zaken ontbraken, ook nergens informatie te vinden wanneer de overige dingen geleverd gingen worden. Email gestuurd, nooit respons op ontvangen. Tiental keren proberen telefonisch contact proberen opnemen, en telkens zijn ze niet telefonisch beschikbaar. Jammer dat een bedrijf zo slecht is in communicatie. Ik wacht nog steeds op het tweede deel van mij bestelling. Geen idee of dit ooit mijn huis zal bereiken...

_____

Bijzonder dat er via dit platform wel reacties gestuurd worden, maar mails met vragen onbeantwoord blijven. Tot op heden heb ik nog geen enkele mail gekregen en weet ik niet wanneer mijn bestelling volledig geleverd zal worden.
Misschien dan via deze weg, wanneer komt bestelling 000005480 volledig toe?

2025年11月23日
Pips ロゴ

Pips からの回答

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor deze review.

Wanneer wij een verzending versturen, sturen wij altijd een pakbon mee. Dit gaat via de mail. Daarin staat vermeld welke producten verzonden zijn en welke later geleverd worden.

Vanzelfsprekend ontvangt u de nalevering. Onze klantenservice neemt hierover contact met u op.

Qua telefonisch bereik heeft u gelijk, wij werken eraan om dit te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

Hondervoer voor volwassene hond…

Hondervoer voor volwassene hond besteld, 2 zakjes voor pups gekregen, telefonisch niet te bereiken, emails niet beantwoord, 150€ kwijt. Ik ga stappen nu maken, want dat kan niet zo zijn

2025年11月28日
自発的なレビュー
Pips ロゴ

Pips からの回答

Beste,

u heeft dit artikel besteld:

YOURDOG Hondenvoer Ierse Setter Pup 12 KG – Buffel en Kip

Lijkt mij duidelijk dat u pup heeft besteld en ontvangen.

Daarnaast hebben wij van u geen email of telefoontjes ontvangen van.

Wanneer u wilt ruilen dan kan dit zeker. Neem daarvoor dan gewoon contact op met onze klantenservice op

klantenservice@pips.nl

5つ星のうち2の評価

Bestelling niet volledig

Bestelling niet volledig. Ik miste de Kong producten. Toevallig net 2 x 6 van ieders en het duurste ban de bestelling.
Zou nagestuurd worden, maar tot heden nog niets gezien ( week later op moment van schrijven )

Update;

Uiteindelijk de producten ontvangen een aantal dagen later.

2025年8月10日
5つ星のうち5の評価

Kan niet beter

Gister besteld en vandaag bezorgd. Beter kan niet. De 2 bestelde regenjasjes waren precies zoals verwacht en komen nu goed van pas. Hondjes blij, ik blij.

2025年7月23日

Trustpilot エクスペリエンス