連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

STYR UNNA! FAKE TRACKING!!

STYR UNNA!! Dem bruker noe som kalles "Fake Tracking" eller "Brushingsvindel". Dette er en metode useriÞse aktÞrer bruker for å lure Klarna og andre betalingstjenester.
​Butikken sender et ekte sporingsnummer til Klarna som viser "levert", da vil Klarnas automatiserte systemer tro at pakken er levert. Men i virkeligheten så er pakken er adressert til noen andre, slik at klarna tror alt er i orden. Poenget er at dem trenger bare et sporingsnummer som beviser at "en pakke" er levert.

Jeg har problemer med dem nå. Pixer svarer ikke lenger på eposter (dem styrer unna kunder som klager), jeg kontaktet posten som bekrefter at sporingsnummer finnes MEN, at nummeret ikke står i mitt navn eller til min adresse! Og slik vinner altså PIXER i svindelsaker!!!! Det virker som at noen får pakke, andre ikke. Tenk hvor mye dem tjener på å sende kun 1 av 10 pakker!!

Klarna klarer ikke å gjÞre en grundig nok jobb til å forstå dette, noe som også er veldig frustrerende i denne saken. Jeg har stoppet betalingen 2x nå, gitt dem masse bilder av eposter jeg har sendt + screenshot av samtale med Posten som bekrefter at pakken aldri ble levert til meg og allikevel sier dem at de har "undersÞkt" og at saken er lÞst og jeg må fortsatt betale 800 kr for noe jeg aldri har fått!! PIXER er lure, dem vet akkurat hva de driver med og de tjener masse på det!! SVINDEL!!

2026幎2月4日

Skulle kunne gitt dårligere enn 1

Skulle kunne gitt dårligere enn 1 stjerne. Jeg pleier aldri og skrive slike anmeldelser, men dette er dårlige greier! KjÞpte en Gamestick for å spille med guttungen. Etter flere uker uten å få varen, masse kverulering med kundeservice frem og tilbake, hvor de mente på at jeg hadde fått varen, selv om jeg sendte skjermbilder fra posten på sendingsnummerne de ba meg sjekke, at det ikke var registrert noen pakke på meg fra dem, kom pakken etter et par måneder. Vi plugget i TV-en og alt fungerte fint fÞrst kvelden. Andre gang vi skulle spille fungerte ingenting, stod bare loading/ check if card. Sender kundeservice klage igjen, at jeg Þnsker å heve kjÞpet. Får da til svar at jeg må bruke en annen USB-kabel!!.. Varen skal da fungere med tilbehÞret de sender med.. Virker svÊrt useriÞst. I tillegg går jeg inn på hjemmesiden og ser at de annonserer med samme vare til forskjellige priser. Dette er bare lureri, styr unna.

2025幎3月8日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig prosjektor, men god kundeservice

Trodde det var scam etter å ha lest anmeldelsene her, men det er det ikke! :) MEN.. Prosjektoren fra Pixer er av svÊrt dårlig kvalitet. Lyden er dårlig, vifta bråker og fjernkontrollen er elendig. Miniprosjektoren jeg kjÞpte fungerte ok i noen uker med ekstern hÞytaler og Apple TV tilkoblet. Etter noen uker begynte den å skru seg av hver gang jeg prÞvde å bruke den. Noen ganger skjedde det mens den holdt på å starte opp og noen ganger etter noen minutter. Etterhvert begynte den også å skru seg på av seg selv. Det kunne vÊre flere timer etter at jeg hadde brukt den, og da også midt på natten. Likevel har kundeservice alltid vÊrt raske med å svare meg og vÊrt svÊrt behjelpelige, og det er grunnen til at de får 2 stjerner istedenfor 1 av meg. Uten å be om det selv, fikk jeg refundert pengene for kjÞpet uten å måtte styre med å sende prosjektoren tilbake. Prosjektoren havner dessverre på fyllinga.

2025幎2月28日

Pojetoren kom ikke

projetoren kom ikke
de skylder på postnord å sier jeg må selv ordne opp med dem via postnord i sverige, da jeg ikke hadde oppgitt e-post (men det sender reklame mail til meg) , men der kom jeg ingen vei da de hevder å å levert pakken på riktig sted
etter 7 mailer frem og tilbake ga jeg opp og fakturaen ble betalt via Klarna. Godt den ikke kostet så mye

2025幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kjÞpte prosjektor etter å ha sett reklame for den flere steder.

Jeg kjÞpte prosjektor etter å ha sett reklame for den overalt, mottok ikke ordrebekreftelse etter kjÞp men etter jeg tok kontakt med dem via kontaktskjema så kom det raskt svar om at det hadde skjedd en glipp med e-posten. Sjekket ikke siden fÞr jeg bestilte, men etter jeg sjekket her inne så ble jeg rimelig stresset for at dette var bare scam.
Det er det altså ikke, den kom innen 20 dager og produktet er bra. Vifta bråker litt og hÞytaleren er helt rÊva, men kobla til en hÞytaler og da funker det fint. Fjernkontrollen er noe treg men det overlever jeg.

2025幎1月29日
5぀星のうち4の評䟡

Jeg mottok produktet etter 10 dager

Jeg mottok produktet etter 10 dager, noe som er imponerende siden jeg bor langt nord i norge.

Projectoren er veldig god kvalitet, men litt treg på fjernkontroll. Men etter pressing på batteriene virker den helt fin.
HÞytaleren har elendig kvalitet så anbefaler externe eller headphones.
Men bilde er fantastisk. Og man har mulighet til å laste ned alle appene man vil.

2025幎1月23日
5぀星のうち5の評䟡

Faktisk ikke scam, bra produkt

Dere, jeg kjÞpte prosjektor fra dem helt på impuls. Etter det sjekka jeg reviews her og begynte umiddelbart å stresse. Vel, prosjektoren kom i posten i dag og jeg er kjempefornÞyd! Den funker perfekt og jeg er fornÞyd. Sendte dem email for å spÞrre om leveringstid og de svarte innen 20minutter. Så etter min erfaring er pixer legit og har en god produkt
(Dette kan hÞres ut som en fake review, noe dem har på nettsiden sin, med jeg har /faktisk/ handla hos dem. 5 stjerner)

2025幎1月24日

Scam Alert!

Scam Alert!
Jeg vet om flere som har hatt svÊrt dårlige opplevelser med Pixer.store. De markedsfÞrer produktene sine på en villedende måte, og det ble raskt klart at reklamen deres ikke samsvarer med virkeligheten. I tillegg fremstår anmeldelsene på nettsiden som falske og manipulerte for å lure kundene. VÊr oppmerksom og unngå å handle fra dette nettstedet!

2025幎1月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ