Pixgrade レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben echt blij met mijn aankoop bij Pixgrade. De Lightroom presets zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's echt verbeterd. Ook makkelijk te gebruiken voor een Dummie als ik... De klantenser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Deze website is een absolute must voor iedereen die met beeldbewerking werkt! De filters zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's een professionele uitstraling gegeven zonder dat ik uren hoefde te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zo blij met deze presets! Het was even uitzoeken hoe het werkte maar daarna ging het top! Heb nu 11 verschillende presets en gebruik ze allemaal! Super fijn contact ook gehad bij een aantal vragen.... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Fan van Pixgrade!

Het contact met Pixgrade is heel fijn. Je wordt goed geholpen bij het kiezen van de presets die bij jouw stijl passen! Ik gebruik de presets nu al een jaar op mijn instagram ben ben er nog iedere dag super blij mee! Het geeft echt een extraatje op je foto!

2021年1月1日
5つ星のうち2の評価

Had er wel wat meer wat verwacht

Had er wel wat meer wat verwacht. De filters op jullie site blijven scherp. Zodra er een filter overheen gaat wordt het gelijk een vervaagd filter overheen gegooid. Heb alleen eerder een filterpakket gekocht bij jullie maar die was vrij goedkoop dus ik gaf jullie het voordeel van de twijfel. Gister de “white feed” besteld maar erg teleurgesteld. Jammer.

2020年12月8日

Hoi Bianca,

Bedankt voor je review. We willen dit graag met je oplossen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen?
Dat kan naar: support@pixgrade.com.
We zijn benieuwd naar waar je precies niet tevreden over bent en zoeken graag een passende oplossing voor je.

5つ星のうち1の評価

Ik snap er niks van en krijg het niet…

Ik snap er niks van en krijg het niet geïnstalleerd

2020年12月6日

Hoi Marie-jose,

Heb je al contact opgenomen met ons support team? je kunt een mailtje sturen naar support@pixgrade.com en dan lossen we het meteen voor je op!

5つ星のうち1の評価

Ik heb een betaling gedaan maar kan…

Ik heb een betaling gedaan maar kan geen gebruik maken van mijn bestelling. Met andere woorden: weggesmeten geld

2020年11月21日

Hoi Lisa,

Heb je met ons contact gehad via mail? zo niet zou je dan een mailtje met je ordernummer naar support@pixgrade.com willen sturen. Dan lossen we het meteen voor je op.

Support team

In 1 woord fantastisch!

De kwaliteit van de presets zijn echt perfect! In tegenstelling tot de filters via instagram kan ik met deze presets mijn foto's veel professioneler bewerken! Bestellen ging soepel en kan de bestanden makkelijk downloaden. Ik ben echt super tevreden.

2020年10月25日

Hoi Hans,

Bedankt voor je leuke review!

mooie filters

mooie filters, dit is de tweede keer dat ik bij pixgrade filters gekocht heb en ben zeer tevreden! ik maak graag fotoboeken van vakanties, feestjes, kleinkinderen etc en hiermee krijgen ze een speciaal uniek tintje. echt een aanrader.

2020年10月24日
5つ星のうち4の評価

Website

Pixgrade is een zeer fijne website met veel keus uit filters. Fijn dat er voorbeelden bij staan die laten zien welk verschil de filter zal maken op de foto.

Boven verwachting!

Wauw wat een upgrade voor mijn foto’s! Echt ontzettend blij met de nude filters en de kwaliteit ervan!

Hoi An,
Super bedankt voor je leuke review. We hopen dat je veel plezier hebt met de Presets.

5つ星のうち4の評価

Leuke filters

Leuke filters. Ik ben nogal een noob wat het installeren betreft dus dat vond ik wat lastig maar het is mij uiteindelijk zelfstandig gelukt met de handleiding en het filmpje. Blij met de resultaten!

Hoi Mike,

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat het uiteindelijk gelukt is met het installeren.
we hopen dat je veel plezier zult hebben met jouw presets.

5つ星のうち1の評価

Dat is pech 50 euro weg?!

Ik heb een pakket gekocht van 50 euro, en ALLE download links werken NIET.... Heb een mail gestuurd, wacht op een reactie...

Hoi Lau,
We hebben via de mail contact met je opgenomen, wellicht is er ergens iets mis gegaan. Alle presets staan nu in jouw mailbox. Onze excuses voor het ongemak.
Liefs, Pixgrade

Super mooie presets

Super mooie presets! Passen op al mijn foto’s echt super blij mee

2020年10月17日

Hoi Didi,
Bedankt voor je leuke review! we hopen dat je veel plezier zult hebben van onze filters.

Aanrader!

Super blij met mijn presets! Het was precies wat ik zocht om mijn pagina een nieuwe look te geven.

2020年10月16日

Hoi Nina,
Super bedankt voor je leuke review! we hopen dat je veel plezier zult hebben van onze presets.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。