Vi er Sà glade herhjemme for vores mÞbler fra Pixiform! De er bÃ¥de flotte, funktionelle og passer perfekt ind hjemme hos os. Jeg elsker designet, at det er enkelt og stilrent, samtidig med at det virk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service. Vi havde brug for en special lÞsning og her viste Ole fra pixiform enorm villighed og service til at hjÊlpe.
If this is a legit company itâs the most unprofessional one and the poorest customer service Iâve ever experienced. I had to cancel an order and after nearly four weeks Iâm still waiting on the refund... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrst kÞbte jeg mÞbler hos Pixiform, og efterfÞlgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stÃ¥et pÃ¥ messe sammen. Jeg er virkelig glad for de mÞbler vi har der hjemme, Bertram garderoben... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi laver vores egne bÞrnemÞbler, som vi sender ud til alle landets bÞrnevÊrelser ð Vi hÃ¥ber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dÃ¥rlige, sÃ¥ vi kan nyde roserne og tage ved lÊre af fejlene. For vi kan desvÊrre ikke vÊre 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der stÃ¥r bag, som i hvert fald 100% sikkert fÃ¥r rettet op pÃ¥ fejlen. Vi henviser ogsÃ¥ til produkt anmeldelserne pÃ¥ de enkelte produkter pÃ¥ vores hjemmeside.
Torvegade 97, 7160, TÞrring, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Igen lÊkre varer, fine priser og hurtig ekspedition

Pixiform ããã®åç
Hurtig levering, hurtig svar på spÞrgsmål om returret og en rigtig lang returret
GennemfÞrt bÊredygtige produkter, lette at samle, virkelig god kundeservice
Dejlige produkter der er nemme at samle - dejligt at det er helt uden sÞm og skruer. Hurtig levering og god service.
Fantastiske bÞrnemÞbler der tåler at blive brugt.
Rigtig god oplevelse.
Vi kÞbte âAkselâ til vores sÞn pÃ¥ 1,5 Ã¥r og det er et kÊmpe hit. Han kan se sit legetÞj meget bedre i den og tilgÃ¥ det lettere selv end alle andre lÞsninger vi har prÞvet.
Et af trÊstykkerne havde en lille skade da vi modtog, pixiform svarede meget hurtig på mail og sendte fluks et nyt stykke. Virkelig god kommunikation og hjÊlp. Ville ikke tÞve med at handle hos dem igen :)
En rigtig god oplevelse med pixiform.
KÞbte den runde reolhylde ting ð perfekt! Passede lige pÃ¥ min datters vÊrelse!
Hurtig til at rette fejlene ved tÃ¥rnet jeg kÞbte ð tak.
jeg bestilte en reol sÞndag aften og onsdag eftermiddag kunne jeg hente den på poststedet.
Det har vÊret en meget god oplevelse og I lever op til jeres bedste.Selv om det var en sÞndag fik jeg straks feed back på at jeg havde bestilt og hvor lang tid der kunne gå fÞrend pakken var min. Jeg kan kun give jer max stjerner for det hele har vÊret uproblematisk. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Pixiform ããã®åç
Pixiform får mine varmeste anbefalinger.
Super fint produkt og hurtig levering. Vi oplevede at en enkelt plade havde fÃ¥et en skade under fragten, jeg tog derfor kontant til kundeservice og fik nemt, hurtigt og uden problemer tilsendt en ny plade. Super serviceð€©
Super hurtig levering og sikke et lÊkkert design ð og sÃ¥ er det super fedt at selv en med 10 tommelfingre kan samle det ð
Forholdvis hurtig service (bestilte tÊt på weekend) havde den midt ugen efter.
Vi har kÞbt Aksel, og aldrig har det vÊret nemmere at rydde barnets legetÞj op, uden at skulle forholde sig til hvordan. Fordi Aksel skjuler rodet pÃ¥ den pÊneste mÃ¥de âºïž
MÞblet var nemt at samle, og så er det en virkelig fin og noget overraskende kvalitet, så derfor +5 stjerner.
Vi er yderst tilfredse, og påtÊnker at lave et genkÞb, da de laver de fineste ting.
Fin reol i en god stÞrrelse. Nemt at samle - helt uden vÊrktÞj sÃ¥ ungerne ogsÃ¥ kan hjÊlpe til ð
Hurtig levering og et produkt som lever fuldt op til mine forventninger
Jeg oplevede en adgangs- og brugervenlig hjemmeside med efterfÞlgende effektiv kommunikation.
Jeg modtog min vare 2 dage efter min bestilling.
De har nogle helt geniale produkter som er nemme at samle, uden vÊrktÞj. Super god kundeservice og hurtig ekspeditionstid. Min varmeste anbefaling.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã