レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget tilfreds med service. Jeg ringede for at Êndre i min bestilling hvor vi misforstod hinanden og jeg fik en anden pizza end den jeg havde bestilt. De sÞrgede for at lave den pizza jeg Þnskede og... もっず芋る

Havde bestilt pizza og 1 burger. Da jeg Ã¥bnede papiret pÃ¥ burgeren var den sort ovenpÃ¥. Tag 1 bid ,smagte ganske brÊndt,fyldet bestod af 1/4 skive agurk og 1 stk endeskive af en tomat. Jeg kÞrte ti... もっず芋る

Vi har givet den en chance over et halvt Ã¥r, jeg tvivler pÃ¥ at der nogensinde har arbejdet en kok i butikken, alm. tilsmagning og behandling af eks. Burgers isÊr grÊsk bÞf, den er tÞr og smagslÞs lige... もっず芋る

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

53件のレビュヌ

Vi har givet den en chance over et

Vi har givet den en chance over et halvt år, jeg tvivler på at der nogensinde har arbejdet en kok i butikken, alm. tilsmagning og behandling af eks. Burgers isÊr grÊsk bÞf, den er tÞr og smagslÞs ligesom deres burgers, deres falafel må absolut vÊre det billigste produkt på markedet uspiselig, de kommer flÞde i pastaretter hvor det ikke hÞre hjemme, de er os uden nÊvnevÊrdig smag, de slipper af sted med pizzaerne og det er dejligt at se en stenovn blive brugt. Jeg tvivler på de selv spiser deres produkter. Så der er en godt stykke op til det se tager for varerne.

2023幎1月15日
自発的なレビュヌ

Hvor er det trÊttende at der endnu en

Hvor er det trÊttende at der endnu en gang er fejl i den mad vi bestiller...🀊‍♀
At man ikke får det man betaler for og at vi ender med at bruge tid og benzin på at kÞrer retur med maden, nÊsten hver gang vi har bestilt mad til levering.
Jeres priser stiger, men maden og jeres service bliver dårligere og dårligere.

2022幎12月21日
自発的なレビュヌ

Aldrig har jeg fået så gode pizzaer som

Aldrig har jeg fået så gode pizzaer som her. Helt perfekte, sprÞde og saftige pizzaer!!!

Vi bestilte en nummer 3 og en nummer 56, vi fik at vide det var klar efter 15 min, vi kommer ned for at hente og det er klar.

Tynde og sprÞde pizza bunde, perfekt krydret og alt var PERFEKT.

Har 100% fundet vores nye take away sted. GlÊder mig allerede til nÊste gang.

Tak for mad!!

2022幎10月22日
自発的なレビュヌ

Pizzariaer og burgerbar er der tonsvis

Pizzariaer og burgerbar er der tonsvis af efterhånden i det danske kongerige. Dog skiller Pizza 2770 sig markant ud fra mÊngden da de laver maden med sjÊl og man kan tydelig se uanset om det er kÞkkenchefen eller pizzamanden så nyder de deres arbejde og der er en behagelig tone mellem dem.
Når alt kommer til alt er det et pizzaria og ja selvfÞlgelig laver de fejl da der er run på og kommunikationen fejler, men vigtigst af alt går de all-in for at gÞre kunden tilfreds igen.
Der er ingen tvivl om når man trÊder ind i forretningen mÊrker man en behagelig omgangstone mellem personalet og stamkunderne.
Alt i alt 5 stjerner herfra baseret på kvaliteten af maden, råvarerne, den gode stemning og hygiejne.

2022幎10月26日
自発的なレビュヌ

Taget i betragtning af hvilke andre

Taget i betragtning af hvilke andre muligheder der er i byen er dette pizzaria klart det bedste. Dejligt med en stenovn og nogen udemÊrket pastaretter. Personalet er meget hjÊlpsomme og gÞr et godt arbejde, specielt taget i betragtning af hvor travlt der er på de rigtige tidspunkter. Jeg kan derfor give en varm anbefaling hvis man befinder sig i Kastrup og mangler en god pizza m.m

2022幎10月28日

Vi har lige bestilt 2 pizza sandwich

Vi har lige bestilt 2 pizza sandwich idag og må bare sige det er de bedste vi har fået i flere år!
BrÞdet er helt fantastisk lÊkkert, sprÞdt luftigt og god smag.
Fyldet friskt og lÊkkert, selv salaten var grÊs grÞnt og sprÞdt!
Vi kÞber ofte lÊkkert mad derfra men disse sandwich slår alt !!
Tak for god mad !! Igen

2022幎10月24日

Det var så Sidste chance🖕

Jeg kÞbte mad der igår og fik bragt ud,
Jeg havde bestilt 2 kyllin med pommefrits og et hvidlÞgs brÞd 1.5 cola .
SÃ¥ kommer han kun med kylling og pommefrits og pÃ¥stÃ¥ at colaen er udsolgt hvor jeg sÃ¥ ringer der op og de har masser af cola lÞgnere nÃ¥ nok om det sÃ¥ er hvidlÞgsbrÞd der heller ik og han pÃ¥stÃ¥r det har vi ik bestilt 🀣 super dÃ¥rligt mad lÞgnagtige ansatte ,yder med har de regnet forkert sÃ¥ de ringer nÃ¥r vi ligger og sover om aften 2230 og siger de skal ha 100kr extra for maden 🀔 jeg sir af hvad med det cirkus i har prÊsteret idag men han gav sig ik en millimeter han fik sin 100 kr og handler der ik mere nÃ¥ jeg tÊnker pÃ¥ jeg ligger ihverfald 15000-20000 kr om Ã¥ret pga af alle mine unger nevÞer og div som kommer i huset .
Syntes det er begyndt at sejle for jer held og lykke

2021幎7月10日
自発的なレビュヌ

Fra start af var det tydeligt at mÊrke

Fra start af var det tydeligt at mÊrke, at vi var et irritationsmoment for den unge dreng der betjente os, eftersom vi forstyrrede han tlf-samtale.
Da vi havde bestilt ventede vi udenfor og kom ind igen efter noget tid. Den unge dreng talte stadig i tlf og jeg havde ved bestillingen meddelt, at der ikke skulle dressing i mit pitabrÞd. Hvilket han skrev ned.
Han overrÊkker os maden og jeg spÞrger ham stille -for ikke at forstyrrer hans stadig igangvÊrende tlf.samtale -om der er dressing i. (Jeg så han tidligere stod med flasken)
Han kigger på mig, tager vores mad og kaster det hen på en bordplade bag disken, sukker og vender Þjne.
Jeg siger til ham at vi tager maden, men at hans attitude virkelig er dårlig og så går vi.
Jeg lagde maden på skraldespanden udenfor, da jeg ikke tåler dressing.
Men egentlig skulle jeg have talt med en af de andre medarbejdere eller hans chef, for sådan en forkÊlet opfÞrsel er virkelig uacceptabel.
Rigtig Êrgerlig oplevelse på Kongelundsvej 448.

2021幎5月14日
自発的なレビュヌ

Forsinket levering og kold mad

Levering knap 30 min for sent. Maden blev leveret til min underbo der er 90 år gammel og blev pÊnt forvirret. Det på trods af at 1.th er påfÞrt.
Maden var kold og isen smeltet. Det var sidste chance I fik!!!!!!

2021幎5月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ