Tidligere problemer for Pizza Town iâŠ
Vores Just Eat-ordre gik endnu engang helt galt hos Pizza Town â og det er desvÊrre langt fra fÞrste gang.
Vi har gentagne gange oplevet dårlig service, og det virker som et gennemgående problem. Der har tidligere vÊret kritik, blandt andet i form af en sur smiley fra FÞdevarestyrelsen, og vores egne oplevelser bekrÊfter desvÊrre det billede.
Leveringen fungerer simpelthen ikke. Pizza Town bruger egne bude, som igen og igen ikke kan finde adressen. Det samme hÞrer vi fra venner og familie â det er ikke et enkeltstÃ¥ende tilfÊlde.
Når de ringer, er tonen ofte direkte ubehagelig, og i stedet for at lÞse problemet forventer de, at vi som kunder selv skal ud og finde deres bud et tilfÊldigt sted i byen. Det er helt uacceptabelt.
NÃ¥r vi gÞr opmÊrksom pÃ¥ problemet, bliver ordren i stedet bare annulleret med det samme â uden forsÞg pÃ¥ at finde en lÞsning.
Vi er fÊrdige med Pizza Town i Horsens. Og Êrligt talt også tÊt på at vÊre fÊrdige med Just Eat, hvis der ikke bliver taget kundernes oplevelser alvorligt.
Virkelig trist ð