Manglende information
Laver en auktion på et ur, på magisk vis er der en anden der har budt over min pris. Butikken lod som ingenting under hele auktionen og efterlod mig i god tro om kÞbet af uret. Kan ikke anbefales
Aftalte at se et ur og da jeg ikke ville kÞbe det efter 40 minutters besÞgstid blev han tÞsefornÊrmet ð
Aftalte at hente det men grundet opstået forsinkelse ville han ikke sÊlge det og vÊlger at blokere mig alle steder.
Tror ikke han burde drive en forretning når han ikke kan behandle sine kunder bedre end det. Tror aldrig jeg har oplevet noget lign.
Trods en lang kÞretur for at kÞbe ét ur, endte jeg med at tage to med hjem. Super professionel og venlig service! Fik en god handel, og det er altid en fornÞjelse at kigge forbi og se på flere ure. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler her.
Jeg er blevet snydt med et Omega ur som jeg kÞbte for 12000 fik at vide at uret virkede som det skulle men da jeg fik det virkede det ikke den mistede tid og hade svÊrt ved at dreje kronen så kom den efter 2 måneder til en ny urmager som skulle have lavet det men fejlen var den samme så jeg fik Knud Petersen à rhus til at gennemgå uret og dommen var at det ikke kunne laves det var faktisk billigere at kÞbe et helt nyt ur en normal forhandler vil selvfÞlgelig stå ved sit ansvar og lade handlen gå tilbage i det uret er ubrugeligt men nej så nu kÞre jeg en sag med Christina studts i det jeg selvfÞlgelig ikke vil finde mig i den behandling så pas på så det samme ikke sker for dig
Jeg så et opslag på FB med et Tudor ur, som jeg lÊnge havde vÊret på udkig efter til en god pris hos Studts Vintag. Jeg fik ikke lige reageret pga. travlhed, men da det blev genopslået slog jeg til. Jeg tog til Vejle og fik Þnskeuret til en virkelig god pris. Christian gav en rigtig fin behandling. Jeg har ikke benyttet dem som vÊrksted, men jeg ved, at de har urmager Poul Halse til at reparere og servicere ure for dem. Poul Halse havde i en menneskealder sin egen butik, bl.a som AD af Omega, så det borger for kvalitet.