Wir haben uns in einem Ferienhaus in diese Fotos verliebt und freuen uns sehr, dass wir sie jetzt auch in D bestellen können. Tolle QualitÀt und schnelle Lieferung! Die Jungs machen wirklich tolle Arb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TÞnder Byferie: Billederne blev modtaget igÃ¥r og de er nu igang med at blive hÊngt op i vores nye hotel vÊrelser. De er simpelthen Sà flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfÊldigt, ved en sÞgning... ãã£ãšèŠã
Skulle bruge en guldramme, den fandt jeg. Og samtidig blev jeg fristet af nogle billeder jeg ogsÃ¥ kÞbte. Det viste sig at det ene billede for spejlvendt. Jeg kontaktede plakatsnedkeren og der blev s... ãã£ãšèŠã
Bestilte 6 plakater i ramme til vores kontorlandskab, og vi er alle meget begejstrede for udsmykningen, som har givet et kÊmpe lÞft til vores kontormiljÞ. Vi har plakaterne hÊngende 3 og 3, og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sÊtte et personligt prÊg på din indretning.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kontakt@plakatsnedkeren.dk
- plakatsnedkeren.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wer DÀnemark mag, liebt diese Poster
Wir haben uns in einem Ferienhaus in diese Fotos verliebt und freuen uns sehr, dass wir sie jetzt auch in D bestellen können. Tolle QualitÀt und schnelle Lieferung! Die Jungs machen wirklich tolle Arbeit!
TÞnder Byferie
TÞnder Byferie: Billederne blev modtaget igår og de er nu igang med at blive hÊngt op i vores nye hotel vÊrelser. De er simpelthen Sà flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfÊldigt, ved en sÞgning faldt over jeres smukke billeder. Tusind tak for en fantastisk service og hurtig ekspedition. Vi glÊder os over at vores gÊster bliver mÞdt med lokale og smukke fotografier og dronebilleder. Så snart nÊste etape af renoveringen i TÞnder Byferie er på vej til at vÊre fÊrdig så kommer vi til at bestille en forsendelse mere.
Hurtig levering og rigtig god service
Skulle bruge en guldramme
Skulle bruge en guldramme, den fandt jeg. Og samtidig blev jeg fristet af nogle billeder jeg også kÞbte.
Det viste sig at det ene billede for spejlvendt. Jeg kontaktede plakatsnedkeren og der blev straks sendt en nyt, hvor motivet var korrekt.
Tak for fin service.
Fast shipment
Fast shipment, love the quality and finally being able to have a little DK in Germany!
It is beutiful pictures and the serviceâŠ
It is beutiful pictures and the service is on top :-)
Bin sehr zufrieden
Bin sehr zufrieden! Plakat kam schnell und unversehrt an, hat eine hohe QualitÀt und sieht genauso aus wie ich es mir vorgestellt habe. Hatte am Anfang etwas Angst dass nen Fake Shop ist, war aber alles in Ordnung:) Ist auch als Geschenk ne gute Idee und war vermutlich nicht meine letzte Bestellung!
Fantastisk udsmykning
Vi har plakaterne hÊngende 3 og 3, og det giver en ret fed effekt, som varmt kan anbefales.
Vi modtog hurtigt plakaterne, og de lever til fulde op til vores forventning om kvalitet og udtryk.
Kan varmt anbefale Plakatsnedkeren!
Absolut schneller Versand
Absolut schneller Versand, kurz vor Weihnachten spontan bestellt, kam es noch perfekt zum Verschenken an. Super QualitÀt - groÃe Empfehlung!
Fine plakater i flotte rammer
Fine plakater i flotte rammer - der pynter i vores kontorlandskab. Nem bestilling og levering.
Vi bestilte en flot plakat
Vi bestilte en flot plakat, med et flot motiv, og det fik vi leveret rettidigt i fin tilstand.
Flotte plakater og hurtig levering.
SkÞnne plakater & super kommunikation
SkÞnne plakater som pynter og inspirerer til at komme ud i naturen mange steder.
Hurtig levering og god kommunikation.
Vil absolut anbefale!
Birgitte Madsen ðŠ
En stor anbefaling.
Jeg er meget tilfreds med den plakat jeg har kÞbt hos Plakatsnedkeren. Kvaliteten er virkelig god.
Servicen er rigtig god og jeg modtog min plakat hurtigt efter jeg bestilte.
Kan kun anbefale at kÞbe deres produkter.
Super flotte plakater og den bedsteâŠ
Super flotte plakater og den bedste service. Kan varmt anbefale Plakatsnedkeren hvis du Þnsker kvalitet
Smukke gennemarbejdede fotos
Smukke gennemarbejdede fotos, stilfulde rammer og nem bestilling og levering. Er meget tilfreds
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ