Plakatsnedkeren er en webshop der har fantastisk og personlig kundeservice. Kvaliteten er i top, hurtig levering og sikker indpakning. Tak for handlen, jeg vender helt sikkert tilbage til jer âºïž
TÞnder Byferie: Billederne blev modtaget igÃ¥r og de er nu igang med at blive hÊngt op i vores nye hotel vÊrelser. De er simpelthen Sà flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfÊldigt, ved en sÞgning... ãã£ãšèŠã
Wir haben uns in einem Ferienhaus in diese Fotos verliebt und freuen uns sehr, dass wir sie jetzt auch in D bestellen können. Tolle QualitÀt und schnelle Lieferung! Die Jungs machen wirklich tolle Arb... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en NÞrrebro plakat til en gave, den var super fin, hurtigt levering og god service! Stor anbefaling herfra
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sÊtte et personligt prÊg på din indretning.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@plakatsnedkeren.dk
- plakatsnedkeren.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
En stor anbefaling.
Jeg er meget tilfreds med den plakat jeg har kÞbt hos Plakatsnedkeren. Kvaliteten er virkelig god.
Servicen er rigtig god og jeg modtog min plakat hurtigt efter jeg bestilte.
Kan kun anbefale at kÞbe deres produkter.
Super flotte plakater og den bedsteâŠ
Super flotte plakater og den bedste service. Kan varmt anbefale Plakatsnedkeren hvis du Þnsker kvalitet
Smukke gennemarbejdede fotos
Smukke gennemarbejdede fotos, stilfulde rammer og nem bestilling og levering. Er meget tilfreds
Har tidligere kÞbt plakater til minâŠ
Har tidligere kÞbt plakater til min datter som gave. Meget flotte plakater, leveringen var problem fri
Kan kun anbefales
KÞb dine plakater herð
Top kvalitet og design
Virkelig smukt, kunstnerisk og af god kvalitet samt effektiv levering og godt beskyttet indpakning.
Kommer helt sikkert til at bestille igen herfra enten selv eller til gave til andre.
Simpelthen supergod service
Simpelthen supergod service. Jeg har haft en julegaveombytning af et billede i en forkert ramme (giveren havde ikke set ordentligt efter pÃ¥ Þnskesedlenð)Alligevel betalte Plakatsnedkeren returporto og sendte lynhurtigt et nyt billede i den rigtige ramme. Dem kan man da kun vÊre glad for at handle med.
Hurtig levering og rigtig flot print
Hurtig levering og rigtig flot print. Tilfredse kunder herfra.
Hurtig levering og er super glad for deâŠ
Hurtig levering og er super glad for de drone plakater jeg kÞbteð
Har kÞbt den smukkeste indrammedeâŠ
Har kÞbt den smukkeste indrammede plakat fra à rhus, Den Permanente har bragt sommeren ind i vores gÊstevÊrelse
Smukke motiver fra dit yndlingsspot
Jeg har modtaget en plakat fra Plakatsnedkeren i gave, og den minder mig dagligt om mit yndlingsspot. Der er mange smukke motiver at vÊlge imellem - fra hele landet. Virkelig smukke motiver!
Vi har vÊret rigtig glade for Plakatsnedkeren
Vi har vÊret rigtig glade for Plakatsnedkeren - bÃ¥de brugt som fÞdselsdagsgave, bryllupsgave og julegave! Plakaterne er flotte og rammerne er i god kvalitet. Altid hurtig levering og har aldrig oplevet noget trÊls med deres service ð
Smukke plakater og god service
Plakatsnedkeren leverede på kort tid den fineste plakat, der hÊnger som et dagligt skÞnt gensyn med vores yndlingsstrand.
En genial personlig og nemt tilgÊngelig gaveidé.
Super flotte plakater
Super flotte plakater, og hurtigt hjÊlp fra kundeservice da jeg havde en Êndring til min ordre.
LÊkre plakater og god service.
LÊkre plakater og god service.
SkÞnne plakaterâŠ
Har fyldt vores sommerhus med dejlige plakater fra plakatsnedkeren. Når nogle er gået i stykker i forbindelse med udlejning kÞber vi altid derfra igen.
En enkelt gang er en plakat gÃ¥et i stykker i forbindelse med transporten. Den blev erstattet og gensendt ðð»ðð»ðð»