Plank-bord.se レビュヌ 521

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag har handlat flera gÃ¥nger hos Plank-bord och har Àn sÃ¥ lÀnge varit nöjd med det jag köpt. Jag har förvisso inte köpt nÃ¥gra av de dyraste prylarna sÃ¥ jag har fÃ¥tt den kvalité som jag betalat för om... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och smidig leverans enligt bestÀllningen. Superbra. Benen Àr robusta och fina. Det enda Àr att svetsningen pÃ¥ benen behöver förbÀttras, upptill syns det hur man svetsat och slipat benen lite för... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag köpte fyra bordsben 41cm. Varorna ser ut som utlovat annat Àn ett par ringar under ”foten” som sÀkerligen Àr kvar frÃ¥n svarven eller maskinen de anvÀnt. Detta Àr dock inget som syns nÀr bord... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra Ã¥terkoppling! Var hjÀlpsamma nÀr bestÀllningen blivit fel. Hemsidan var lite missvisande nÀr man skulle bestÀlla och gjorde att vi bestÀllde fel bord. Men detta ordnade man snabbt till. Och... もっず芋る

4.3

Bra kvalitet

Bra kvalitet

2025幎8月18日

Hej Andrew
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se.

Superfina produkter

Superfina produkter, vi Àr återkommande kunder. Bra o trevligt bemötande på kundservice nÀr man kontaktar dem. Serviceminded o lösningsfokuserat.
O vÀldigt lÀtt att bygga egna snygga lösningar med deras produkter.

2025幎8月8日

Hej Cenitha
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice. Hilsen Ziff Myntte

Super!

Snabb leverans och produkten var precis det som beskrivits.

2025幎8月4日

Hejsa
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle hos Plank-bord.se hilsen kundeservice

5぀星のうち2の評䟡

Har ej fått varan

2025幎7月31日

Hej Bengt
Tak for din anmeldelse.
Vi var ikke informeret om at du ikke har fået din vare, og derfor har vi ikke kunne håndtere fejlen. Jeg har tracket ordren, og kan se den er registreret men ikke kommet videre i systemet. Derfor har jeg sendt en ny vare til dig idag. Vi beklager fejlen mange gange. Hilsen Ziff myntte

Bordsben

Snabb leverans. Mycket bra kvalite på varan.

2025幎7月8日

Hej Vanja
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se, vi håber du vil besÞge os en anden gang. Hilsen kundeservice

Rost under fÀrg

Rost under fÀrg, fÀrg som lossnar.
Efter kontakt fick jag nya ben skickade så jag kan byta dessa och skicka de gamla till dom. Bra att de åtgÀrdat felet, så nu Àr de bara att åka till stugan 26mil enkel och byta ut benen till vårt Plankbord.

2025幎6月23日

Hej Andreas
Tak for din anmeldelse, som aftalt på mail, sender vi et nyt sÊt uden fejl til dig. Vi beklager fejlen. Hilsen Ziff Myntte

5぀星のうち3の評䟡

Bra pris snabb leverans

Bra pris, snabb leverans.
Kvalitén på ytbehandling hade lite mer att önska men för det priset får man godkÀnna.
För vår del nyttjande i sommarstuga och inte för Nobelmiddag.

2025幎6月2日

Hejsa
Tak for din anmeldelse, du har bestilt 2 sorterings ben, der står i teksten på produktet hvad det indebÊrer bla. skader i overfladen. Hilsen Ziff Myntte

Fick snabbt svar

Fick snabbt svar på frågor gÀllande mått och leveransen gick smidigt. VÀldigt fina bordsben.

2025幎6月17日

Hejsa
Tak fro din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice, hurtige levering og ikke mindst dine bordben. Hilsen Ziff Myntte

Hyllan

Mycket bra hyllan

2025幎6月16日

Hej Dmitry
Tak for din anmeldelse, vi er glade fora t hÞre du er tilfreds med din hylde. Hilsen Ziff Myntte

Bordet

Bordet, två plankor i ek med snedstÀllda ben, Àr vÀldigt fint utfört. TrÀet i bordsskivan verkar vara av hög kvalitet och skivan kunde inte vara finare. Bordet levererades inom den period som hade aviserats. Totalt sett Àr vi mycket nöjda.

2025幎6月19日

Hej Malin
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores håndvÊrk. Hilsen Ziff Myntte

OvÀrdig produkt

Vi köpte ben med mindre imperfektioner och eventuellt några småskador i fÀrgen och dÀrför till halva priset. NÀr vi fick benen var de skadade i alla hörn och helt bubbliga av rost. FullstÀndigt vÀrdelöst att ens bekosta transporten av dessa ben. Det absolut sÀmsta jag någonsin sett. Vi Àr tvungna att skrapa av all fÀrg och måla om från början.

2025幎6月10日

Hej Edward
Tk for din anmeldelse, vi er dog lidt kede af at du ikke har lÊst teksten der stod på produktet inden kÞbet. Jeg har kopieret teksten, hvor du kan du var oplyst om at det kunne krÊve at benene blev malet om, derfor var de også sat meget ned.
Kopieret tekst fra dette produkt:

OBS: Detta Àr en 2. sorteringsvara som kan ha flagning, ojÀmnheter i fÀrgen och metalldamm som faller ut vid uppackning. Detta kan krÀva en ommålning, dÀrav det kraftigt sÀnkta priset.

Kryssben höjd 70 cm.

Kryssben 70cm höjd blev bra höjd på plankbord med 4cm tjock planka. BÀrighet 200kg/st passar bra till tjocka plankor, med 8-10 personer som sitter vid bordet.

2025幎6月17日

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine krydsben Hilsen kundeservice

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt svar och bra service

Snabbt svar och bra service! Fick en ny stol nÀr vÃ¥r gick sönder👍

2025幎5月28日

Hej Annika
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice.

Frakten funkar inte

Inget fel på plank-bord.se, men fraktbolaget (GLS) de arbetar med Àr katastrofalt långsamma/inkompetenta. Har vÀntat i en vecka, och paketet har Ànnu inte lÀmnat Danmark... Blir inga mer köp från plank-bord.se så lÀnge de anlitar GLS.

2025幎6月10日

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt din frustration og jeg har sat gang i eftersÞgningen. Hvis de konstaterer de skal bruge 10 dage på at lede efter den, sender vi et nyt stel til dig så du ikke ska vente på det.
Vi er glade for at du beskriver hvorfor du giver os en stjerne, da dette som du skriver ikke har noget med os at gÞre med GLS. Heldigvis oplever vi sjÊldent denne form for problemer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。