Plank-bord.se レビュヌ 521

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jag har handlat flera gÃ¥nger hos Plank-bord och har Àn sÃ¥ lÀnge varit nöjd med det jag köpt. Jag har förvisso inte köpt nÃ¥gra av de dyraste prylarna sÃ¥ jag har fÃ¥tt den kvalité som jag betalat för om... もっず芋る

䌁業が回答したした

Snabb och smidig leverans enligt bestÀllningen. Superbra. Benen Àr robusta och fina. Det enda Àr att svetsningen pÃ¥ benen behöver förbÀttras, upptill syns det hur man svetsat och slipat benen lite för... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag köpte fyra bordsben 41cm. Varorna ser ut som utlovat annat Àn ett par ringar under ”foten” som sÀkerligen Àr kvar frÃ¥n svarven eller maskinen de anvÀnt. Detta Àr dock inget som syns nÀr bord... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bra Ã¥terkoppling! Var hjÀlpsamma nÀr bestÀllningen blivit fel. Hemsidan var lite missvisande nÀr man skulle bestÀlla och gjorde att vi bestÀllde fel bord. Men detta ordnade man snabbt till. Och... もっず芋る

4.3

allt var bra

allt var bra

2025幎5月26日

Hej Martin
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se.
Hilsen Ziff Myntte

Fel sorts skruv om den ska anvÀndas

Fel sorts skruv om den ska anvÀndas till trÀ. Fin modell på benen men trodde att dom skulle vara lite mer rejÀla.
Men det blev bra Àndå.

2025幎5月26日

Hej Ulrika
Du har kÞbt krydsstel slim, hvis du skulle bruge et mere robust stel skulle du have kÞbt krydsstel i stedet for.

Jag bestÀllde Wood Repair E800

Jag bestÀllde Wood Repair E800
Kom fram tom/trasig.
Men dom skickade en ny direkt.
Det tyckte jag var bra.
AnvÀnt den på diskbÀnken .
Är nöjd med resultatet.

2025幎5月19日

Hej Sven Erik
Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice i forbindelse med din ordre hilsen Ziff Myntte

Delarna Àr snygga

Delarna Àr snygga, fick lÀgga mellan extra brickor för att skruvarna skulle dra ihop delarna.

2025幎5月12日

Hej Birger

Fina bordsben

Speditionsfirman slarvade bort första sÀndningen men jag fick mycket bra bemötande från Plank-bord som skickade nya bordsben efter några dagars letande. De svetsade benen var av fin kvalitet.

2025幎5月8日

Hej Mats
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores håndtering af sagen. God sommer hilsen Ziff Myntte

bra kundservice

bra och trevlig och snabb kundservice

2025幎5月6日

Hej Eric
Tak for din flotte anmeldelse, jeg er glad for at du er tilfreds med min ramponering på din henvendelse. Hilsen Ziff Myntte

Bra information

Bra information. Snabb leverans.

2025幎5月5日

Hej Göran
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores informations niveau omkring din ordre. Hilsen Ziff Myntte

Bra produkt men trasig del (plastfot)

Bra produkt men trasig del (plastfot) annars bra finnish

2025幎4月30日

Hej Christer
Tak for din anmeldelse. Vi beklager fejlen mange gange. Jeg har svaret dig på mail og sendt dig en ny plastik fod. Jeg er dog Êrgerlig over at du lavede denne anmeldelse inden vi fik en chance for at hjÊlpe dig.

Bra och stabilt

BestÀllde underrede/ben till utebord. Bra snygg och stabil produkt med snabb leverans.

2025幎4月16日

Hej Magnus
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine bordben.

Gick bra

Gick bra, bra kontakt med kundtjÀnst.

2025幎4月9日

Hejsa
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice. Hilsen Ziff Myntte

Bra beskrivning av bordsbenen

Bra beskrivning av bordsbenen. Vi har nu byggt ett plankbord som blev jÀttebra!

2025幎4月7日

Hej Maria
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kunne bruge benene til dit plankebord. Hilsen kundeservice

Ville reklamera Ã¥tminstone en av två

Ville reklamera åtminstone en av två hyllor då den va både trasig och EXTREMT flÀckig. VÀldigt oprofessionellt bemötande dÀr dom skyller på att det ska vara jag som orsakat felen. Sen att det gått för lång tid. Dom nÀmner flera gånger över 4 månader nÀr det Àr 3 månader sen jag fick varorna (hyllorna packades inte upp för Àn renoveringen var klar, dÀrav något lÀngre tid innan jag anmÀlde felen). Tycker dessutom inte det Àr sÀrskilt proffsigt att överdriva lite med tiden för att få det att låta bÀttre. NÀ, överpris för hyllor som jag inte kommer kunna anvÀnda och ingen hjÀlp alls från dom :/ Rekommenderar verkligen inte!

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Hej Sanna
Tak for din anmeldelse. Som skrevet på mail, så behandler vi ikke reklamationer som er 4 måneder gamle. Der står i vores vilkår at man skal tjekke varen ved levering.
Hilsen Kundeservice

Snabb leverans

Snabb leverans. LÀtta att sÀtta ihop. Sitter riktigt bekvÀmt.

2025幎4月1日

Hej Kerstin
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit kÞb på Plank-bord.se hilsen Ziff Myntte

Snabb och smidigt

2025幎3月25日

Hej Ina
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du havde en god oplevelse med at handle på Plankbord.se. Hilsen Ziff Myntte

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。