Plantekøb レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

God beskrivelse af planterne, der levede op til det leverede. Virkeligt forsvarligt pakket (jeg var SÅ nervøs, fordi jeg aldrig før har købt planter online, men Plantekøb gjorde alle mine bekymringer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget smukke planter. Professionel introduktion til dem og et fint vande-kit med som ekstra. Her køber jeg klart mine næste planter.

5つ星のうち5の評価

Fremragende flotte planter og lige så god service! Bestilte en stor violinfigen med krukke til min kæreste. Planten er så fantastisk flot og servicen var helt i top med den gode vejledning ved l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har købt et meget fint og smukt kærlighedstræ hos Plantekøb, og hele vejen fra start til slut fik jeg bare den bedste service. Fik sendt billede af træet til godkendelse inden I kom, og ved ankomst... もっと見る

企業情報

1. 観葉植物サービス
  2. 種苗店

当該企業による記述

Undgå tunge løft og snavsede fingre - lad os plukke og plante din nye drømmeplante! Hos Plantekøb går vi op i kvalitet og service. Vores planter er nøje udvalgt fra de bedste gartnerier og vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti. Ny plante eller pengene retur. Vi leverer i hele Danmark. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon eller mail :)

優良

過去12か月のレビュー数: 18

レビューを書く

Seks stjerner

Super service.
Sød og imødekommende kommunikation.
Høj kvalitet og rimelig pris.

2026年7月31日
自発的なレビュー

Plantekøb からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med både servicen, kommunikationen og kvaliteten.
De varmeste hilsner,

Meget smukke planter

2026年7月23日

Plantekøb からの回答

Skønt at både planter og intro levede op til dine forventninger. Mange tak for anmeldelsen :-)
De varmeste hilsner,

5つ星のうち5の評価

Smukkeste plante af høj kvalitet

Masser af gode råd og vejledning.
Planten var utrolig smuk og af høj kvalitet
Varm anbefaling

2026年6月15日

Hej Susanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at både vejledningen og planten levede op til dine forventninger.
De varmeste hilsner

Fantastisk service

Plantekøb ville ikke sælge mig den plante jeg havde bestilt. Den plante de fik fra deres leverandør mødte ikke plantekøbs krav til kvalitet. Vi fandt sammen et alternativ der nu står og pynter i min stue.

2026年4月19日

Plantekøb からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse! Vi er glade for, at vi sammen fandt det rigtige træ :)

Fantastisk service

Super god service fra Mark, som er meget kompetent! Han er rigtig god til at vejlede om, hvilke planter der passer bedst, og hvordan man plejer dem.
Jeg kan varmt anbefale både ham og Plantekøb. Jeg har allerede købt endnu en plante derfra! 🌿

2026年2月12日

Plantekøb からの回答

Mange tak! Jeg er glad for, at vi sammen fandt nogle gode planter :)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering af de smukkeste grønne…

Hurtig levering af de smukkeste grønne planter. Imødekommende og rigtig god vejledning til pleje af planterne.
Bedste anbefalinger herfra

2026年2月3日

Plantekøb からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Super hurtig levering og god service

Super god kundeservice. Philip ringede og tilbød hurtigere levering end hvad muligt var at vælge. Planterne stod super flot i deres krukke ved levering. Ved levering var der tid til vejledning ift vanding og pasning. Alt i alt en super god oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Plantekøb! (:

2026年1月7日
自発的なレビュー

Hej Julie
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vejlede vores kunder i pasningen af deres nye planter, så de kan trives i deres nye hjem.
Bh
Mark

Rigtig fin plante!😊

Leveringen var super hurtig, fyren var meget flink, og planten var supersmuk! Kan varmt anbefales!

2025年10月15日

Plantekøb からの回答

Mange tak! Det er vi glade for at høre :)
Bh. Mark - Plantekøb

Alt spiller 👍

God hurtig levering 🚚 God kontakt med fragtmand 👍
Flot plante🪴

2025年10月9日

Plantekøb からの回答

Tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi pris på :)

Flot træ til stuen

Levering kom fuldstændig som aftalt, og jeg har fået det smukkeste træ ind til stuen!
Er meget glad for det.

2025年9月17日

Hej Caroline
Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi pris på :)

Excellent service

Excellent service. The website is super informative, easy to search through different plants depending on size, light, care needs. I ordered a large plant, it was delivered by Mark, with good communication in advance, as well as tailored advice on how to care for the plant based on the space in which it was placed. The plant and the pot are both beautiful and I was very pleased with the entire experience!

2025年9月17日

Hello Katarina
Thank your for that comprehensive review. That means alot!

5つ星のうち5の評価

Flot hjemmeside med massere af god…

Flot hjemmeside med massere af god information. Vedkommende som leverede var rigtig flink og hjælpsom. Han var endda inde hvor planten skal stå og gav nogle tips med på vejen. Planten var flot og har indtil videre levet op til vores forventninger 🙂

2025年8月14日

Hej Andreas
Tak for anmeldelsen - det sætter vi meget pris på :)
BH, Mark - Plantekøb

Trustpilot エクスペリエンス