レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering, god service, flotte flotte planter. Meget glad for min lykkepakke, og min store plante, dejligt man som ny i planteverden kan skrive en chat besked og fÃ¥ svar. Nu hÃ¥ber jeg at jeg kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtige god service og handles sted, Jeg har haft en god oplevelse, og synes nemlig Potteplanten fra dag 1 har virkelige vÊrret god Fra website til jeg havde mine planter virker bare godt og... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte deres Lykke kasse med skjulere og 5 andre planter. Alle planter var flotte og hele. De er pakket super godt ind. Var lidt spÊndt pÃ¥ hvad for skjulere der var med. De var super pÊne sorte med li... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var lidt spÊndt pÃ¥ hvordan det ville vÊre at modtage planter som pakke. Rigtig fin og hurtig service og flotte planter, der var pakket godt ind. Kan ogsÃ¥ godt lide at der bliver brugt kokosp... もっず芋る

䌁業情報

1. 芳葉怍物サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos potteplanten.dk ser vi os selv som nyskabende-, plante entusiastiske individer som hver dag vokser og bringer en del af naturen og hyggen ind i de danske hjem. Vores store udvalg af planter er 100% naturlige og giver en naturlig duft og atmosfÊre, samtidig med at de skaber et moderne og stilfuldt look eller noget helt tredje, som passer til din egen personlige stil.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk!

Flotte, sunde planter og hurtig levering, super god hjemmeside!

2026幎6月2日

Hej Lea,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for at kunne leverer nogle fine planter til dig.

Hvis du skulle have nogle spÞrgsmÃ¥l er du altid velkommen til at skrive til os 🪎

Daniel fra PottePlanten.dk

Jeg har kÞbt en flot grÞn plante.

Jeg har kÞbt en flot grÞn plante.
Den ser sund ud.
Hurtig ekspedition og godt pakket ind.
Samtidig med at jeg fik en go service.
Kan anbefales her fra.

2026幎5月12日

Hej Christian,

Tusind tak for de rigtige fine ord. Det er vi både stolte af og sÊtter en stor Êre i.

Daniel fra PottePlanten.dk

Er rigtig glad for de flotte planter

Er rigtig glad for de flotte planter jeg har kÞbt.

2026幎4月21日

Hej Grethe,

Tusind tak for din ordre. Det sÊtter vi utrolig meget pris på.

Hvis du skulle have brug for hjÊlp eller har nogle spÞrgsmÃ¥l, er vi altid klar til at hjÊlpe dig. 🪎

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Fin indpakning. Nu er jeg spÊndt på hvordan de gror. Det er fine planter.

Kirsten Madsen

2025幎5月21日

Hej,

Tak for dine rigtig fine ord og anmeldelse. Det er vi meget stolte over.

Kaktus af god kvalitet

Kaktus af god kvalitet; sund og frodig.
Blev sendt indenfor ganske kort tid, og den var pakket nÊnsomt og effektivt, så jeg modtog den fuldstÊndig intakt.
- Jeg kan varmt anbefale PottePlanten.dk.

2025幎4月15日

Hej,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det sidder vi utrolig meget pris på.

Hvis du skulle have brug for hjÊlp eller har nogle spÞrgsmÃ¥l, er vi altid klar. 🪎

Fantastisk service, flotte planter

Hurtig levering, god service, flotte flotte planter. Meget glad for min lykkepakke, og min store plante, dejligt man som ny i planteverden kan skrive en chat besked og få svar. Nu håber jeg at jeg kan holde de flotte planeter i live lÊnge :)

2025幎4月2日

Hej Katrine,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det sidder vi hos PottePlanten.dk utrolig meget pris på.

Du skal endelig bare rÊkke ud til os, hvis der er noge vi kan hjÊlpe med. 🪎

Daniel fra PottePlanten.dk

Fantastisk levering og produkt!

Jeg var vÊldig spÊndt - for hvordan sender man planter med GLS?
Men må sige at jeg blev vÊldig begejstret! Så flotte planter og produkter, og så imponerende pakket! Jeg vil bestemt handle der igen.
I forbindelse med bestilling, skrev jeg til kundeservice en sen aften, og de svarede med det samme.

2025幎2月19日

Hej Line,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det er vi utroligt glade for at hÞre🪎

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra.

2025幎2月20日

Hej Helena,

Tak for din anmeldelse. Det er vi utroligt glade for at hÞre🪎

Stor anbefaling fra mig

KÞbte deres Lykke kasse med skjulere og 5 andre planter. Alle planter var flotte og hele. De er pakket super godt ind. Var lidt spÊndt på hvad for skjulere der var med. De var super pÊne sorte med lidt trÊbund. De vil vist passe ind de fleste steder. Leveringen var under en uge. Priserne rigtig fornuftige, flere stÞrrelser at vÊlge imellem.
Helt sikkert jeg vil kÞbe fra potteplanten.dk igen.

2025幎2月25日

Hej Diana,

Tusind tak for din rigtige fine besked. Det sidder vi utrolig meget pris pÃ¥ 🪎

Super tilfreds

Hurtig levering og planterne var som de skulle vÊre - Også pakket forsvarligt så de ikke havde knÊkkede blade e.l ved ankomst.
Der var en mangel i min ordre ved modtagelse, men ved kontakt blev det straks afsendt og med en sÞd "undskyld plante" med. Dét er god kundeservice!!

2025幎1月24日

Hej Gitte,

Tusind tak for din rigtige fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for din bestilling og henvendelse som vi har hurtigt kunne rette op på.

Hvis du skulle have nogle spÞrgsmål eller brug for hjÊlp er du altid velkommen til at rÊkke ud til os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Var pakket godt ind, var flotte

Jeg fik 2 planter, de var pakket godt ind, de var flotte da de blev pakket ud

2025幎1月15日

Hej Niels,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og at du har fået dine 2 fine planter sikret hjem.

Endelig rÊk ud til os hvis du skulle have brug for hjÊlp eller spÞrgsmål.

Med venlig hilsen,

StÞtte til skoleprojekt

Jeg manglede blomster til et skoleprojekt for elever, der har det svÊrt. Spurgte Potteplanten.Dk, om de ville stÞtte projektet, og det ville de gerne. Jeg fik svar prompte, og De udvalgte smukke planter og potter. De tÊnkte til og med over, hvilke planter der var nemmest at holde. Fra jeg skrev, til blomsterne var leveret, gik der 3 dage. Jeg er sÃ¥ taknemmelig for den gode service, og vil klart anbefale Potteplanten. Dk til andre. Ikke nok med de er et firma, der leverer smukke planter, sÃ¥ har de ogsÃ¥ hjertet pÃ¥ det rette sted. - mÃ¥ske derfor planterne er sÃ¥ smukke? - levende organismer, kan mÊrke gode energier 😉🙏

2024幎9月24日

Hej Maya,

Vi er super glade for at vores planter blev godt modtaget og at vi kunne bidrage til et fantastisk formÃ¥l. 🪎

Hvis du skulle få nogle spÞrgsmål om planterne, skal du endelig bare kontakte os.

Meget meget tilfreds

Meget meget tilfreds! :-)
Har startet et abonnement med levering hver 3. mÃ¥ned, glÊder mig allerede til nÊste levring. 🪎

2024幎9月8日

Hej Camilla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er super glade for at du kan lide vores dejlige koncept. 🪎

Hvis du skulle få nogle former for spÞrgsmål, skal du endelig bare kontakte os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Godt tilfreds både med produkt og

Godt tilfreds både med produkt og levering.

2024幎6月5日

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi virkelig stolte over. 🪎

Hvis du nogensinde skulle have nogle spÞrgsmål om dine planter, er du altid velkommen til skrive til os.

Flotte planter flotte krukker

Flotte planter flotte krukker, glÊder mig til nÊste pakke ankommer

2024幎4月24日

Hej Verena,

Tusind tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. Det er vi enormt stolte over 🪎

Hvis du skulle have nogle spÞrgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Hurtig service og virkelig flotte

Hurtig service og virkelig flotte planter 5 stjerner herfra

2024幎4月8日

Hej,

Tusind tak for dine 5 stjerner. Det er vi meget beÊret over.

Du er altid velkommen til at spÞrge os, hvis du mangler hjÊlp med dine nye flotte planter. 🪎

Stine fra PottePlanten.dk

Flotte planter

Jeg var lidt spÊndt på hvordan det ville vÊre at modtage planter som pakke.

Rigtig fin og hurtig service og flotte planter, der var pakket godt ind. Kan også godt lide at der bliver brugt kokospotter.

Bestilte i min anden bestilling en lille lykkepakke. Der er potterne dog lige det mindste til at få planterne ned i, men både fine potter og planter.

2024幎3月28日

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og den fantastiske feedback. Det er vi enormt glade for 🪎

Hvis du skulle have nogle spÞrgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.

Jeg bestilte 5 nye planter

Jeg bestilte 5 nye planter og fik dem hurtigt leveret.
Jeg er rigtig godt tilfreds med mit kÞb .
Det er fÞrste gang jeg har handlet hos Potteplanten .
Og jeg er overrasket over de fine planter jeg modtog.
Rigtigt god service og hurtig betjening.

2024幎3月7日

Hej Kurt,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sÊtter vi utrolig stor pris pÃ¥ 🪎

Hvis du skulle have nogle spÞrgsmål om dine nye fine planter er du altid velkommen til at skrive til os.

SÃ¥ tilfreds :)

2023幎10月24日

Hej Dan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at kunne lave en god service. 🪎

Virkelig god service

Virkelig god service! :-) Jeg modtog min dieffenbachia summer style i topform. SÊlger er virkelig sÞd og hjÊlpsom. Helt klart ikke sidste gang jeg handler hos PottePlanten.

2023幎8月29日

Hej Sofie,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 🪎
Vi er glade for at hÞre, at din dieffenbachia summer style ankom i topform og at du er tilfreds med vores service.

Og tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os.