Plastgrossisten レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Herlig oplevelse !! Ønskede sort akryl plade i specifikke mål .. Oprettede ordre i telefon Betalnings link med samtlige info fra samtale, blev sendt øjeblik efter / Til mobile pay brug Smi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har købt acryl plader hos dem til mine printer projekter og alle ønskede mål har passet som de skal. Pladerne har været perfekt indpakket og helt uden nogle skader eller ridser ved modtagelse. Vil h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte en større Acryl plade på nettet i mellem jul og nytår, hørte intet til det, firmaet havde jule lukket, men først i januar kom mail, bestilling sat i gang, bestilling afsendt, mail med leverin... もっと見る

企業情報

1. プラスチック卸業者
  2. プラスチック製品提供業者
  3. 建材提供業者

当該企業による記述

Plastgrossisten.dk er en dansk grossistvirksomehd inden for plastplader og tagløsninger i plast - herunder trapezplader og termotag. Vi leverer i hele Danmark ud fra vores fabrik i Sorø.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3件

レビューを書く

Jeg kan varmt anbefale Plastgrossisten

Jeg kan varmt anbefale Plastgrossisten. Det var både her jeg fandt den billigste pris på det termotag vi ønskede og da der var en lille reklamation på nogle af pladerne pga. fabriksfejl, var deres kundeservice meget i mødekommende og hurtige til at svare, samt få sendt erstatningsplader. Jeg benyttede kundeservice til bestilling, selvom deres hjemmeside også er meget ligetil, og havde derigennem fornøjelsen af at blive betjent af Kira, som både leverede god service og hurtige svar. Klar anbefaling herfra.

2026年9月14日

Hej Danni.

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har været tilfreds med både vores priser og den service, du har fået – også da der opstod en lille reklamation.

Jeg, sætter virkelig stor pris på de pæne ord og er glad for, at jeg kunne hjælpe dig hurtigt og godt igennem hele processen. Det er altid dejligt at høre, når vores indsats gør en forskel.

Kira fra Plastgrossisten

Herlig oplevelse !!

Herlig oplevelse !!
Ønskede sort akryl plade i specifikke mål ..
Oprettede ordre i telefon
Betalnings link med samtlige info fra samtale,
blev sendt øjeblik efter /
Til mobile pay brug
Smidigt og venlig
Pris/kvalitet er unik
Tak !!

2025年10月13日
5つ星のうち5の評価

Super venlig og kundemindet sted at handle.

Super god rådgivning med hurtigt svar fra kundeservice.
Varer kom som lovet mht. leveringstid Fint indpakket og med de præcise mål som ønsket.
Handler gerne der igen.

2025年3月31日

Hej Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores rådgivning, levering og produkter. Det betyder meget for os, at alt levede op til dine forventninger – og at målene sad lige i skabet!
Du skal være så hjertelig velkommen hos os igen.
Hilsen Sandra, Plastgrossisten.dk

5つ星のうち5の評価

God pris og super indpakning

Jeg skulle bruge noget hvid akrylplade og det fandt jeg her til den bedste pris inkl. fragt. Leveringen var relativ hurtig. Emballagen var virkelig god, noget bedre end jeg havde forventet. Klar anbefaling herfra!

2025年3月2日

Hej Sune
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du fandt den hvide akrylplade til den bedste pris hos os, og at både levering og emballage levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for os at sikre en god oplevelse fra start til slut. Vi sætter meget stor pris på din anbefaling, og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

5つ星のうち5の評価

Bestilte drivhusglas/plast på mål, let at bestille og hurtig levering, meget tilfreds.

2025年2月4日

Hej Bea
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi utrolig glad for.

5つ星のうち4の評価

Hjælpsomme

Hjælpsomme, hurtige men lidt høj pris

2025年2月4日

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi forstår, at prisen kan være en faktor, og vi arbejder løbende på at sikre den bedste balance mellem kvalitet og pris.
Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, og alt passede som det skulle 😀👍🏻

2025年2月3日

Hej Kvik Trafik
Tak for anmeldelsen. Den er vi rigtig glad for.
Det er super at høre at pladen passede. :)

5つ星のうち5の評価

Jeg fik det jeg bestilte og hurtigt

Jeg fik det jeg bestilte og hurtigt. Tak for det

2024年12月30日

Plastgrossisten からの回答

Det var så lidt! Tusind tak for din anmeldelse Lars, den er vi meget glade for.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。