企業が回答しました
Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd. En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.... もっと見る
企業が回答しました
Snabb leverans och snabba svar via mejl. Det enda negativa är att det inte går att ringa och prata direkt med kundtjänst eller någon kunnig expert.
企業が回答しました
Jag köpte ett färdigt paket med hängränna och tillbehör för montering på växthus. Passade perfekt. Leveransen var snabb och problemfri.
企業が回答しました
Vi är din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stänger i olika storlekar, färger och ytor, till termotak, hängrännor och mycket mer. Vi erbjuder även specialskärning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.
Virkevangen 80, 8960, Randers SØ, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leveransen var snabb och problemfri.

e-plast.se からの回答
För långa leveranstider och man kan inte följa frakten.

e-plast.se からの回答
Fortsättning på min tidigare kommentar om leverans som inte kom fram. Det tog inte slut där...
Vi fick till slut en leverans som gick bra, det var dock en spricka i ena plasten men vi struntade i det pga tidigare krångel.
Efter någon dag fick vi sms från fraktbolaget att ytterligare en order kommit för leverans. Vi skrev att de får skicka tillbaka den eftersom det nog var den borttappade leveransen som inte kommit tidigare. Vi var också ärliga och skrev till E-plast att vi hänvisade fraktbolaget att skicka tillbaka den till dom.
Efter ytterligare några dagar hör E-plast av sig och påstår att vi tagit emot båda ordrarna och att de självklart måste få tillbaka den ena.
Vi svarade och ifrågasätte, när vi dessutom meddelat dom att vi INTE tagit emot ena leveransen. Skickade även med skärmdump med sms till fraktbolaget där vi skriver att leveransen ska tillbaka. Har dock inte fått svar från E-plast. Kan tycka att åtminstone en ursäkt kunde sitta fint.
Väldigt oseriöst och otrevligt!

e-plast.se からの回答
Varan visade sig inte finnas i lager och den utlovade leveranstiden var inte ens nära att hållas. Det blev för sent för mig att använda produkten jag köpt. Den skickades ändå och för att få pengarna tillbaka var jag tvungen att betala frakten själv, trots att dom tidigare sagt att den skulle skickas tillbaka gratis.

e-plast.se からの回答
Snabb leverans, jättenöjd med produkten.
Har skrivit till kundtjänst fast fick ingen återkoppling.

e-plast.se からの回答
Kvalitetsprodukt, snabb leverans och vänligt bemötande från kundtjänst. Lite hög kostnad, men ändå värt priset.

e-plast.se からの回答
Excellent product and delivery. Understand customer needs and customized for the customer requirements. Fast delivery and communication.

e-plast.se からの回答
Varorna körds inte ut av fraktbolaget. Säger att dom försökt att ringa? För krångligt, får ju varor levererade hela tiden. Ska inte skötas såhär.

e-plast.se からの回答
Tillmötesgående person jag mailade med. Det blev ordnat snabbt.

e-plast.se からの回答
Skadad vara vid framkomst.
Dåligt förpackad och nonchalant transportör.

e-plast.se からの回答
Levererades på avsatt tid. Infriade förväntningarna. Måttbeställda skivor som passade exakt! Bra kvalite, lätt att hantera och montera.

Extremely late shipments!
Ordered 2times, fist time I had to call for expediting my shipment and second seems to be the same

e-plast.se からの回答
Bra support och snabb leverans
Dock var det krångel med betalningsalternativen

e-plast.se からの回答
Paid 199kr for "delivery to door" to our business. No tracking received, and no attempt was made to deliver. Contacted customer service to ask why they haven't delivered. Customer service replied 3 days later with a link to a website that didn't work. Once we finally worked out ourselves how to track the package, the GLS tracking just told us that it was waiting for pickup, but not where. Still no idea where my package is, 11 days later.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。