KÃMPE SCAMMMMM(ALDRIG KÃB HERFRA)
Bestilte 2 ting fra deres drop i juni, efter over 2 måneder er varene ej modtaget. De er heller ikke til at få fat på overhovedet, har prÞvet mail, insta og tiktok, men ingen tilbagesvar
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
STOR SCAM. HAR EJ SKICKAT PAKET PÃ ÃVER 2 MÃ NADER OCH SVARAR EXTREMT SÃLLAN OCH VAGT PÃ MEDDELANDEN
De sender ikke pakkerne og svarer ikke på mails. Nogen der ved hvordan jeg får min penge?
KÊmpe scam! De sender ikke din pakke og svare heller ikke på mails.
Jeg bestilte den 12 juni, de svarer ikke på deres mails eller levere tÞjet.
Har kÞbt et par bukser d 12 jun og nu er det d 7 jul nÊsten en måned og har intet hÞrt fra dem de svare ikke på mails så kan kun gå ud fra det er scam dsv
Har ikke sendt varene eller svarer på mail. Totalt scam mÊrke, kÊmpe joke!
Har stadig ikke sendt min pakke efter 18 dage
Scammer scammer scammer scammer