3.2

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte et par Hoka-sko fra

Jeg bestilte et par Hoka-sko fra nettbutikken og opplevde selve kjÞpsprosessen som enkel og oversiktlig. Leveringen gikk også raskt og som forventet.

Utfordringen oppsto etter at jeg tok skoene i bruk. Etter noen korte turer merket jeg at passformen ikke fungerte for meg, med tydelig trykk i forfoten. Jeg tok derfor kontakt med kundeservice for å hÞre om mulighet for å bytte til en bredere modell.

Jeg purret svar etter 1 uke, selv om de reklamerer med svar innen 24 timer. De svarte kun når jeg tok kontakt direkte med en butikk. Snakket da med en person som skulle purre på serviceavdelingen. Det var samme person som svarte fra serviceavdelingen.

Svaret jeg fikk var kun at de ikke tilbyr 30 dagers prÞveperiode. Det ble ikke gitt noe videre oppfÞlging eller forslag til lÞsning, som for eksempel bytte til annen modell eller veiledning videre. Jeg opplevde derfor dialogen som kort og lite lÞsningsorientert.

Jeg har forstÃ¥else for at ikke alle butikker tilbyr Ã¥pne prÞveordninger. Samtidig profilerer dere dere med over 100 Ã¥rs erfaring, noe som skaper forventning om hÞy kompetanse og god kundebehandling – spesielt nÃ¥r det gjelder produkter hvor passform er avgjÞrende. I denne saken opplevde jeg dessverre ikke at dette ble fulgt opp i praksis. Hva er vitsen med Ã¥ reklamere med 100Ã¥rs erfaring om det ikke kommer kunden til gode?

Jeg vil også påpeke at det er for lite informasjon om skoene og at det finnes flere breddestÞrelser. Det mener de sikkert er lite viktig, siden de kun selger den normale bredden. Så da ser jeg det som at de velger å se bort fra sine 100års erfaring for deres egen vinning.

Oppsummert:

+ Enkel bestilling og rask levering
+ Godt utvalg
– Lite fleksibel oppfÞlging ved passform-problemer
– Kundeservice fremstÃ¥r som lite lÞsningsorientert
- Kundeservice svarer ikke fÞr jeg tar kontakt direkte med en butikk.

Jeg sitter igjen med et inntrykk av en butikk som fungerer bra ved standard kjÞp uten problemer, men som i mindre grad fÞlger opp når det oppstår behov for dialog i etterkant.

2026幎4月13日
5぀星のうち2の評䟡

Leverte feil ski

Jeg bestilte Völkl Revolt 86 ski i 172 cm fra Platou sport. Grei leveringstid. De i Platou hadde klart å bytte om to sendingslapper og sendte min ordre til en annen og motsatt. Jeg ble tilsendt ski i 156 cm, noe som er alt for kort for meg. Jeg leverte derfor tilbake skiene og endte opp med å ikke ha noen ski. Gir to stjerner pga. raskt svar til reklamasjon. Jeg skal ikke handle på denne nettsiden igjen.

2026幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

God kjÞpsopplevelse, rask frakt & markedets beste pris

Det er lett å bli skeptisk når man leser de andre anmeldelsene av denne forhandleren. Jeg vil derfor dele min gode erfaring med Platou Sport. Bestilte to produkter sÞndag kveld som hadde svÊrt konkurransedyktige priser, og mottok dem levert med Posten allerede to virkedager senere. Jeg opplevde god kommunikasjon, med mail både ved mottatt ordre og fullfÞring av ordre (pakken var sendt). Selve brukerregistreringen var noe kronglete, da jeg måtte bruke funksjonen for tilbakestilling av passord for å opprette et passord, men kjÞpsprosessen fungerte ellers helt problemfritt. I tillegg inneholdt bestillingen et felt for ordrenotater, der jeg la inn Þnsket transportÞr og hentepunkt. Dette ble faktisk fulgt opp, og sporingen var tilgjengelig i Posten-appen allerede morgenen fÞrste virkedag. Alt i alt en svÊrt god brukeropplevelse, og jeg kommer til å handle her igjen.

2026幎1月13日
5぀星のうち4の評䟡

Anbefales

Var litt skeptisk til å bestille fra denne nettsiden grunnet andre vurderinger. Dette gikk imidlertid helt greit. Var litt lite komunikasjon, fikk bare ordrebekreftelse på mail, og resten på posten appen. Tok ca en uke fra jeg bestilte til jeg fikk varen. Dette er ikke noe problem for min del, så lenge jeg får varen. Kan annbefale, eneste som trekker en stjerne er kommunikasjon.

2025幎3月7日
5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og tilbakebetaling

Var litt skeptisk til å bestille pga andres erfaring og at Þnsket vare bare stod med 1 på lager. Bestillingen gikk imidlertid utmerket. Hadde hatt varen dagen etter hadde det ikke vÊrt for Posten/krevende vÊrforhold. Dessverre passet ikke varen, så jeg måtte returnere. Gikk et par dager fra jeg sendte varen tilbake fÞr pengene var tilbakefÞrt. Veldig bra! Eneste som var litt styrete var at jeg måtte fikse returdokumenter selv, det kunne med fordel fulgt med.

2025幎1月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ