En meget stor undren.
Jeg har fÞr skrevet ind om den elendige oplevelse af at se TV2 Play. Tingene hakker og hakker og atter hakker. Og alligevel nej. Nu er der i Þjeblikket tilsyneladende kun et problem med TV2 Fri. Hvorfor er det den eneste kanal, der nu 'lagger'? Af alle kanaler på TV2 Play-sfÊren. Ser man en udsendelse på 50 minutter på Fri, går tingene i stå mindst 10 gange under udsendelsen!! Jamen, hvorfor?
SÞsterkanaler Britbox og C-more kÞrer upåklageligt!
Og ja, AppleTv og andet udstyr er fuldt opdateret.
Kan det ikke gÞres lidt bedre, TV2 Play??
Og en tilfÞjelse: hvorfor stiger lydstyrken til x-antal db under Jeres udsendelser for igen at falde tilbage til normal styrke. Hamrende irriterende.
Som afslutning kan jeg tilfÞje, at Jeres anden 'konkurrent' på det danske marked åbenbart på det sidste har fået styr på tingene. Ingen 'lagging'.
Etc.: jeg ser i en anmeldelse omkring lyden, der stiger til urimelige hÞjder under en udsendelse og falder tilbage igen til et normalt niveau, at der fra en kommentator på den side hos TV2 play er meddelt, at man på ens Appletv skal sÊtte sine lydindstillinger til stereo. Hvad? Mine indstillinger står pt. på Dolby Atmos, og lyden stiger og falder i det uendelige. Og forstÊrkeren er kapabel til at eksekvere det. Er det meningen, at vi skal tilbage til stereo's vugge engang i 1930'erne for at få en lyd, der ikke skriger til himlen og tilbage igen. Alle, og jeg skriver alle streamingtjeneste - udover Jer - har ikke det problem. Måske en ÞnskvÊrdig forklaring var på sin plads. Beklager, vi lever i 2026.
Og os, der har betalt den beskedne sum for at have Appletv, version 4, vil da gerne have udnyttelsen af Dolby Atmos på kanaler, som I heller IKKE tilbyder.
TilfÞjelse til kommentar den 9. april 2026:
-----------------------------------------------
Tak for svar, Mads. Men indrÞm det nu, det er Jer, der har problemet. Jeg har ingen problemer med 4 andre streamingtjenester. Og ovenikÞbet med Jeres store konkurrent på markedet. Ingen hakken, hakken og atter hakken. Og ingen lyd, der svinger i anseelige x-antal db i hver udsendelse. Jeg oplever det kun på TV 2 Play. Og alligevel ikke. Ved kig på BritBox og C More er der ikke de problemer med hakken og db-udsving. Jeg håber, at I snart får styr på problemerne. Ellers hedder jeg inden lÊnge forhenvÊrende kunde. DesvÊrre, for Jeres programflade er sevÊrdig. Men som nÊvnt mange gange, man sendte folk til månen i 1969 med upåklagelig lyd fra den gang. Her 57 år senere kan TV 2 Play ikke engang mestre det. Venligst, lad vÊre med at skÞjte hen over problemerne. LÊser jeg tilbage her på Trustpilot på mange sider, så har I de samme bortforklaringer på problematikkerne. Men der sker intet. Husk, at folk husker.
2026幎4æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ