レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tv2 adskiller sig på alle måder, udover at være den i særklasse dyreste streamingtjeneste, også at være den med afstand dårligst fungerede. Har absolut intet positivt at tilføje..

5つ星のうち1の評価

Aldrig oplevet lignende med de elendige kommentatorer, ved knap hvem der er værst af Brøndby og dem. Smut tilbage til Farums akademi med jer, uværdigt at i kan blive betalt for at opføre det klovne sh... もっと見る

企業情報

1. テレビ局

さまざまな外部ソースから提供された情報

TV 2/DANMARK A/S er Danmarks mest sete landsdækkende kommercielle public service tv-station og samtidig en af Danmarks største medievirksomheder. Virksomheden har hovedsæde på det gamle kvægtorv på Rugårdsvej i Odense og har også tilknyttet en afdeling i København. TV 2 er et 100% statsligt ejet aktieselskab.

1.3

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Hvorfor vil TV2 ikke mere give…

Hvorfor vil TV2 ikke mere give indholdsinfo om Go morgen Danmark - til TV2 brugere?

2026年4月16日

Hej Allan.

Tekst-tv har fulgt os i mange år, men teknikken sætter nu grænser. Derfor gennemfører TV 2 i første halvår af 2026 en fokusering af tekst-tv, der desværre er baseret på en forældet teknologi og ikke længere matcher brugernes behov.

I den forbindelse lukkes en række sider gradvis, da indholdet i dag tilbydes via samarbejdspartnere, på bl.a. tv2.dk og i TV 2’s gratis apps: Nyheder, Sport, Vejr og TVTID, som du finder i App Store/Google Play butik.

Desværre er Go’s programindhold fra side 305 ikke tilgængeligt andre steder lige nu. Vi er opmærksomme på ønsket og arbejder videre på at undersøge en mulig løsning, men vi kan desværre ikke love, at det kan lade sig gøre.

Tv2 texttv.

Først fjerner de nyheder på texttv og nu fjerner de også tv program på texttv, de vil gerne have vores penge, men ingen service + de sender en masse genudsendelser, det kan de sagtens finde ud af..😱 der går nok ikke lang tid før de begynder at genudsende nyheder og vejr fra sidste år. 😶‍🌫️

2026年4月14日

Hej Kurt.

I den forbindelse lukkes en række sider gradvis, da indholdet i dag tilbydes mere fyldestgørende via samarbejdspartnere, på bl.a. tv2.dk og i TV 2’s gratis apps: Nyheder, Sport, Vejr og TVTID, som du finder i App Store/Google Play butik.

Tekst-tv vil fremover primært bestå af undertekster samt enkelte informationssider.

Fokuseringen er en del af TV 2s løbende arbejde med at tilpasse sine tilbud til ændrede medievaner og teknologiske muligheder.

Jeg håber, at du fremadrettet vil benytte TV 2s digitale platforme og vi står naturligvis til rådighed, hvis du har behov for hjælp.

Tv2 adskiller sig på alle måder

dårligst fungerede. Har absolut intet positivt at tilføje..

2026年4月10日

Hej Erik.

Det er jeg ked af at høre. For det skal selvfølgelig afvikle godt.

Dog har vi pakker helt nede fra 69 kr. Så at vi skulle være dyrest, kan jeg ikke lige genkende.

I din anmeldelse er der ikke beskrevet hvad der fejler hjemme hos dig. Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

5つ星のうち1の評価

Deres app og hjemmeside er dårliger…

Deres app og hjemmeside er dårliger lavt end en udvikler fra temu

Til grin firma og koster for megrt

2026年4月12日

Hej Kim.

Det er jeg ked at at høre, at du syntes.

Skulle du opleve tekniske problemer med vores platforme, håber jeg du vil kontakte os for en løsning.

5つ星のうち1の評価

tv2 er overtaget af latterlige comedy…

tv2 er overtaget af latterlige comedy komikere, en ren børnehave

2026年4月11日

Hej Kenneth.

For at jeg ved hvilken redaktion som er modtager af din kritik, mangler der dog lidt kontekst.

Husk du altid kan skrive til os på tv2@tv2.dk.
Her kan du med egne ord, komme med ris/ros, og forslag til de forbedringer som netop du ser gjort.

Tekst tv

Det er en falliterklæring at tv 2 fjerner nyheder og sport på tekst tv. Der er mange inklusive mig selv der bruger dem. Der godt nok mange nyhedsudsendelser, men tekst tv kunne noget. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der mener dette.

2026年4月8日

Hej Johnny.

I første halvår 2026 gennemfører TV 2 en fokusering af det nuværende tekst-tv. Det gør vi, da det er bygget på en forældet teknologi, og samtidig rykker danskerne over på nye platforme.

Blandt andet på nyhedsområdet er tekst-tv utilstrækkeligt – fx kan TV 2 ikke vise liveblogs og længere artikelformater med video, grafik og billeder samt de mange historier med videoindhold fra tv2.dk.

Derudover er mange andre sider på tekst-tv også forældede og utilstrækkelige på grund af teknologiens begrænsninger. I slutningen af 2025 blev vejret udfaset fra tekst-tv på grund af begrænsninger i forhold til visning af vejrgrafik, video mm.

Fokuseringen, der gennemføres i de kommende måneder, indeholder en gradvis nedlukning af de forældede sider og af de områder, hvor brugerne får et mere fyldestgørende og tidssvarende tilbud via tv2.dk, TV 2s apps eller vores samarbejdspartnere.

Når fokuseringen af tekst-tv er gennemført, vil TV 2s tekst-tv primært tilbyde undertekster samt nogle få andre informationssider.

I forhold til nyheder, vejr, sport og programinformation henviser TV 2 til tv2.dk og til TV 2s gratis apps (Nyheder, Sport, Vejr og TVTID), TV 2 Play samt de mange elektroniske programguides hos vores samarbejdspartnere.

5つ星のうち1の評価

Aldrig oplevet lignende med de elendige…

Aldrig oplevet lignende med de elendige kommentatorer, ved knap hvem der er værst af Brøndby og dem. Smut tilbage til Farums akademi med jer, uværdigt at i kan blive betalt for at opføre det klovne show.

2026年4月7日

Hej.

I disse tilfælde, må du meget gerne kontakte sporten direkte.

De kan kontaktes på sport@tv2.dk.
Her kan du med egne ord, komme med ris/ros og forslag til de forbedringer du gerne ser.

5つ星のうち1の評価

Et eller andet sted, må TV2 da vågne op, og reagere...

Jeg har igen i dag, kontaktet TV2's kundeservice gennem deres Live Chat, vedr. et gammelt velkendt problem, som TV2 kender udmærket. Nemlig at TV streaming signalet forsvinder fra TV2 ganske ofte (kan være forskellige kanaler) på TV'et. Jeg har en 1000/1000 Mbit stabil forbindelse, og alligevel forsvinder signalet ganske ofte.

Søndag 05-04-2026 skete det nok 10 gange, og hver gang, er jeg nødt til at lukke programmet, for signalet kommer ikke tilbage igen, før at programmet startes op igen. Og mange gange så skifter lydsignalet pludselig, uden at man kan gøre noget.

Og henvendelser til kundeservice, er lige så håbløst, da man skal igennem samme procedure med alverdens test af ens egne systemer, selvom man jo ved at de virker (fordi det virker på andre udbydere (DR, og HBO Max).
Man kender problemet hos TV2 (selvom de benægter dette), og vil gerne flytte problemet over til brugeren, med håbet om, at de opgiver. Jeg har gennem mere end 10 år, klaget over dette, men det er stadig ikke løst.
Hvad med at få et system, og nogle teknikere, som får dette til at fungere.

Med hvilken berettigelse, kan TV2 tillade sig at tage langt over 200 kr. for et streaming abonnement, som afbryder i tide og utide ?

Og hvornår begynder man at tage brugerne (vi taler om over 1 million mennesker) alvorligt, og ikke blot sætter sig selv i centrum ?

Se blot her på Trustpilot's anmeldelser af jer. Hvad fortæller det om brugernes mening!!

Det i er mest fokuseret på, er at jeres reklamer fungerer, og så jeres Sport. Alt andet rager jer et langt stykke!

2026年4月7日

Hej Bernth.

Det kan jeg godt forstå, er en frustrerende måde at se tv på.

Her på Trustpilot, har jeg desværre ikke nogle kontakt informationer på dig, for på den måde at sætte mig ind i sagen eller kommentere på korrespondancen. Så her følger en generel betragtning.

Af hvad der ligner kan være det samme problem der oplever, er den bagvedliggende ganske forskellig.
Opleves det samme problem af mange, med nøjagtig det samme afspilningsudstyr, samme netvæksopsætning og udbyder, kan vi gøre noget ved det herfra.
Hvis ikke der er en fælles udfordring, fejlsøger vi sammen med kunden på mail/chat og telefon.
Chat og mail er gode til korte korrespondancer. Men har man et lidt mere teknisk problem, vil jeg anbefale dig at ringe herind næste gang du er foran dit udstyr.

Du finder os lige her:

Iransk propaganda

Er vi så anti Trump at i hellere vil poste iransk propaganda.
W.T.F er der galt med jer?

2026年4月5日

Hej Anders.

Her vil nyhedsredaktionen rigtig gerne høre fra dig.

De kan kontaktes på nyhederne@tv2.dk.
Her kan du med egne ord, komme med ris/ros, forslag til forbedringer, og ikke mindst dokumentation.

5つ星のうち2の評価

Wau...tusind tak 🙏 EN HEL meget ofte…

Wau...tusind tak 🙏 EN HEL meget ofte set og gensendt sæson af Location Location Location 🤣 så burde man være tilfreds 🫣 come on og ikke flere forklaringer om hvorfor. Det kan i sidste ende alene kun handle om ikke at ville betale for programmet og så får vi lige en enkelt sæson for så HAR I jo responderet på efterspørgslen.

2026年4月1日

Hej Kirsten.

Jeg takker for din feedback, og sender den straks videre til programredaktionen.

To sikre ting i livet

To sikre ting i livet - DSB er forsinket når træerne begynder at tabe blade, og TV2 app/play er udfordret og magter ikke rigtig opgaven når de viser vigtige fodboldkampe :-(

2026年3月31日

Hej Jesper.

Det er utrolig træls når teknikken driller. Og jeg deler din frustration.
Nogle gange sker der desværre noget udefrakommende, som vi ikke kan værne os imod.
Det tager dog ikke frustrationen.

Jeg beklager de gener, som du måtte opleve ved starten af 2. halvleg af kampen.

5つ星のうち1の評価

Elendig kundeservice og man får af vide…

Elendig kundeservice og man får af vide at man fortæller usandheder uden at der fremkommer nogle beviser for det modsatte. Seernes redaktør burde få nul stjerner.

2026年3月18日

Hej Rasmus.

Jeg har desværre ikke mulighed for indblik i sagen, for på den måde at komme med et besyv.

Så uden at kende sagen kan du, hvis nogle regler er overtrådt, altid klage til Radio- og tv-nævnet. De vil da fremstille sagen for TV 2.

Nu må sku snart stoppe alt de reklamer

Nu må sku snart stoppe alt de reklamer
Jeg betaler for tv2 og ikke interesseret i du reklamere

2026年3月15日

Hej Eigil.

Reklamer deler vandene, og har altid gjort det.
TV 2 er udelukkende reklame- og abonnementsfinancieret. Og da TV 2 ikke modtager offentlig støtte, er reklamerne et middel til, at holde abonnementsprisen på et nogenlunde niveau.
Det er selvfølgelig altid en balance vi prøver at finde, jf ovensående.

Så reklamer vil desværre fortsat være en del af sendefladen.

5つ星のうち1の評価

Dårligste tv kanal i DK,store lønninger…

Dårligste tv kanal i DK,store lønninger f,eks,go morgen Danmrk,og nyhedslæser,Mikael Kamper,og statsstøtten har fået,men nu skal de da tilbagebetale noget igen så kommer der nok flere genudsendelse.

2026年3月15日

Hej Bent.

Det kan jeg ikke lige genkende. TV 2 har ikke modtaget offentlige midler i mange år. Det som før hed licens.
TV 2 er udelukkende abonnements- og reklamefinancieret.
Tværtimod skal TV 2 levere et overskud til sine ejere, som er staten.

Hvis du mener nogle regler er blevet overtrådt, er du altid velkommen til at skrive til seernes redaktør. Den afdeling kan du fange på sr@tv2.dk.

5つ星のうち1の評価

Lise Rønnes toneleje,hun råber for…

Lise Rønnes toneleje,hun råber for meget, så den rolige morgen hygge er væk .

2026年3月14日

Hej Susanne.

Vi har heldigvis alle forskellig smag og præferencer, hvor altid vil være en udfordring at ramme alles.

Skulle du have mulighed for det, kan du altid skrive til Go' morgen Danmark redaktionen direkte på go@tv2.dk.

5つ星のうち1の評価

TV er medvirkende til valgsvindel

Når både den statsstyrende virksomhed Danmarks Radio og TV2 (der også får del i mediestøtten) bevidst udelukker opstillede statsministerkandidater fra at deltage i statsministerduellen, så er det korruption, valgsvindel og dårlig presseetik.
Lars Boje Mathiesen meldte sit kandidatur tilbage i december 2025, men TV2 har bevidst fravalgt at invitere ham til statsministerduellen, selv efter flere henvendelser fra hans parti Borgernes parti.
Dette er med til at undergrave hans holdninger og politiske mærkesager i en grad, der minder om Nordkorea og andre kommuniske diktatoriske lande.

2026年3月8日

Hej Suzanne.

TV 2 er reklame -og abonnementsfinansieret, og har ikke modtaget mediestøtte i mange år. (tidligere kaldet licens.)

Når det så er sagt, er det redaktionen som styrer indholdet. Her vurderes hvem der skal deltage, med de emner som der ønskes diskuteret samt den sendetid der er til rådighed.

Skulle du få mulighed for det, kan du altid skrive direkte til redaktionen på nyhederne@tv2.dk

TV2 og TV2play

TV2 og TV2play

Jeg har set TV2 lige siden, I kom i luften i 1988. Det har jeg været meget glad for, men når I SÅ tydeligt er blevet politisk, så må vores veje skilles her. Jeg laver min opsigelse nu på Play.

Jeg har egentligt brugt alt for meget tid på at se TV, så nu kan/vil jeg bruge min tid på noget andet. Samtidigt sparer jeg også 219kr pr. måned, i alt 2628kr om året, som jeg så vil sætte ind på en opsparingskonto i stedet og gemme til rejser, Michelin restauranter mv. Ja, 10 år cirka, så er der til begge de ting for mig.

Jeg tror på, at fratagelsen af midler er en effektiv måde hvor på at få vist, hvad der er ok og hvad der er no go, hertil og ikke længere. Jeg har altid vidst, at journalister lægger langt til venstre. Hvis blot 1000 mennesker gør som jeg, så er det altså mange penge, det handler om.

Farvel, pas godt på jer selv.

2026年3月8日

Hej Palle.

Vi er kede af at miste dig som kunde.
Dog kan jeg ikke genkende din oplægning af os.

Hvis du skulle få mulighed for det, kan du altid kontakte redaktionen direkte. Du kan skrive på nyhederne@tv2.dk.
Her kan du med komme med dokumentation, ris/ros og egne holdninger til sagen.

På forhåbentlig gensyn, en anden god gang.

Nu hat I gjort det igen

Nu hat I gjort det igen! Man sidder og venter på skiskydning, og så sender I TENNIS!!!!
Det duer ikke!!!!!!

Jimmy

2026年3月6日

Hej Jimmy.

Det kan jeg godt forstå er frustrerende, når man sidder og venter.
Live sport er meget uforudsigeligt, så det er utrolig svært at planlægge til tider.
Noget sport går over tid, bliver aflyst, flyttet m.m. Når dette sker, går det ud over resten af sendeplanen, og noget må da vige pladsen.

Det er en tilbagevendende udfordring, hvor jeg kan anbefale dig at holde dig opdateret på vores sendeplan:

5つ星のうち1の評価

Så fik TV2 igen min dag ødelagt!!

Tak, fordi I har ødelagt min dag, ved at oplyse at Rolf Sørensen igen skal være kommentator på Tour de France her i 2026.😒

Rart allerede nu at vide, at jeg igen i år er “nødt” til at se Tour de France på Eurosport.
Da jeg stadig foretrækker reklamer frem for at høre på Rolf Sørensen, men TV2’s “seniorpolitik” forhindrer vel, at der bruges yngre og bedre kræfter som f.eks. Lars Bak, Christian Moberg og Trine Schmidt, som alle har en glimrende viden om cykelløb og er behagelige at høre på. 🤔

2026年3月5日

Hej.

Vi har alle forskellige smag og præferencer, og heldigvis for det.

Redaktionen sætter det stærkeste hold, de mener vil lave den stærkeste dækning i TV 2s ånd.

Jeg håber du får en god Tour de France alligevel.

5つ星のうち1の評価

Kundefjendsk idet man ikke kan streame…

Kundefjendsk idet man ikke kan streame samme TV2 program i stueetagen og på 1 sal ...hvis man bruger en af TV2s samarbejds partnere, eksempelvis Norlys eller lign.
SÅ BLOKER TV2 det ene signal....
Formodentligt for at tvinge kunderne over på TV2s egen streamings tjeneste!!!
TV 2 er såvidt vides eneste udbyder der praktiserer dette.
TV2 er forøvrigt underkagt statens regler om tv, bla. Om Almen interesse mm.
Søren Knudsen

2026年3月5日

Hej Søren.

Man må meget gerne streame samme live kanal, på 2 forskellige enheder. Det eneste det kræver, er blot at de to enheder er på samme IP adresse.
Ovenstående gælder både hvis man ser med fra TV 2 Play, og også hvis man ser med fra sin tv pakke. Her er samme retningslinjer.

Skulle du have spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。