Fatalnie. PrzedÅuÅŒony proces weryfikacji, miaÅ siÄ skoÅczyÄ w ciÄ gu doby, po tym jak minÄÅa druga sam zrezygnowaÅem. ZadzwoniÅem na infoliniÄ, usÅyszaÅem ÅŒe trzeba czekaÄ i ÅŒe czas pracy plenti koÅczy... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem naprawdÄ bardzo zadowolony JeÅli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilÄ lub chcesz przetestowaÄ przed zakupem to idealna opcja. DÅugoÅÄ wynajmu elastycznÄ czas wysyÅki szybki. Kontakt z P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mam za sobÄ juÅŒ 5 wynajmów. Z perspektywy obsÅugi - wszystko w porzÄ dku, bez zastrzeÅŒeÅ. Ale moim zdaniem wartoÅÄ usÅugi, którÄ Åwiadczy Plenti leÅŒy gdzie indziej. Chodzi o moÅŒliwoÅÄ spróbowania drogi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Z Plenti korzystam juÅŒ póÅtora roku i nigdy nie miaÅem ÅŒadnych problemów ze strony obsÅugi. SprzÄt zawsze przychodziÅ sprawny. MoÅŒliwoÅÄ wynajmu sprzÄtu jest cudowna, poniewaÅŒ moÅŒemy wynajÄ Ä go zarówn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WypoÅŒyczaj technologiÄ na ÅŒÄ danie. Plenti jest aplikacjÄ dla Ciebie jeÅli wybierasz szybki, Åatwy i bezpieczny dostÄp do elektroniki uÅŒytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

doskonaÅa obsÅuga
doskonaÅa obsÅuga. profesjonaliÅci w swojej dziedzinie. warunki wynajmu sÄ bardzo dobre. Polecam to.

Plenti ããã®åç
Jak najbardziej na plus!!
CzytaÅem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdÄ...
MojÄ
weryfikacjÄ zrobiÅem w pracy na przerwie i w ciÄ
gu tejÅŒe przerwy zostaÅem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpÅywami i kaucji nie mam ÅŒadnej. Od rÄki dostaÅem Apple Watch ultra 2 na 12 miesiÄcy. Czekam jeszcze na dostawÄ, wszystko robiÅem dzieÅ przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i moÅŒliwoÅÄ wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby siÄ sprawdziÅo ðªð»
Edit: zegarek przyszedÅ w stanie idealnym i z szkÅem hartowanym (albo to folia w co wÄ
tpiÄ ;p) ð w ciÄ
gu niecaÅych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza siÄ idealnie i kaÅŒdemu polecam aby skorzystaÅ z usÅug Plenti ð¥°

Wynajem ok
Wynajem ok, nawet sprawnie poszÅo.
Firma wymaga by sprzÄt wróciÅ naÅadowany a tymczasem sama wysyÅa rozÅadowany towar. WiÄc swoje pierwsze godziny zmarnowaÅem na Åadowanie

Szybka wysyÅka
Szybka wysyÅka. SprzÄt wygladaÅ jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

Ostrzegam
Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opÅacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, ÅŒe 3 dzieÅ czekajÄ
na kuriera inPost aby odebraÅ "ponad sto przesyÅek" ð
Najpewniej albo nie majÄ
towaru, za który zapÅaciÅem albo nie pÅacÄ
InPostowi, wiÄc im zablokowano obsÅugÄ paczek.
PieniÄ
dze ode mnie jednak wziÄli ð³

Weryfikacja i wysyÅka sprzÄtuâŠ
Weryfikacja i wysyÅka sprzÄtu przebiegÅa szybko i bezproblemowo. Same urzÄ dzenie byÅo w dobrym stanie i korzystaÅo siÄ przyjemnie. Proces zwrotu równieÅŒ byÅ prosty i szybki. Ogólnie polecam.

WynajmowaÅem sprzÄt do gamingu
WynajmowaÅem sprzÄt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony ÅŒe mogÄ spróbowaÄ wiele rzeczy i w dostÄpnej cenie.

BÅyskawiczna dostawa
BÅyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzÄt w idealnym stanie. Polecam

Rozczarowanie!
DostaÅem propozycje wymiany na inny sprzÄt, który kompletnie nie pasowaÅ do tego, który chciaÅem.
ZostaÅem poinformowany, ÅŒe sprzÄt, który wypoÅŒyczyÅem jest na razie niedostÄpny, po prostu dÅuÅŒej bÄdÄ musiaÅ zaczekaÄ - na co byÅem gotowy⊠ale później dostaje mail z informacjÄ
, ÅŒe anulowano moje zamówienie, bez podania przyczyny. (przyczynÄ
raczej nie jest niedostÄpnoÅÄ, bo i tak moÅŒna zamówiÄ taki sprzÄt z wydÅuÅŒonym czasem).
NapisaÅem równieÅŒ feedback mailowo, zwiÄ
zany z komunikacjÄ
czy to na stronie czy mailowo i nawet nie poczuwajÄ
siÄ, by przeprosiÄ i zaproponowaÄ rozwiÄ
zanie tej sytuacji.
Jedyne co otrzymaÅem w zwiÄ
zku z tÄ
sytuacjÄ
, to anulowanie zamówienia, rabat z 5%, którego nie mogÄ nawet wykorzystaÄ, zmarnowane nerwy i czas.
NaprawdÄ, proponuje poprawÄ podejÅcia, klienci po prostu bÄdÄ
uciekaÄâŠ
P.S. Plenti wstawia kaÅŒdemu tÄ samÄ
formatkÄ odpowiedzi⊠a tekst â(âŠ) mamy nadziejÄ, ÅŒe mimo tego nadal dostrzegasz korzyÅci pÅynÄ
ce z korzystania z usÅug Plenti.â OczywiÅcie, ÅŒe nie dostrzegam! PrzecieÅŒ wÅaÅnie narzekam na Wasze usÅugi.
Macie mnóstwo zÅych praktyk zastosowanych na stronie/aplikacji, które wprowadzajÄ
w bÅÄ
d uŌytkowników⊠nie jasne komunikaty na stronie i Wasza okropna komunikacja z klientem.
Poco dajecie moÅŒliwoÅÄ wypoÅŒyczania sprzÄtu, którego nawet nie macie, jak mam widzieÄ tutaj korzyÅci z Waszej usÅugi?! Gdybym wiedziaÅ, ÅŒe jest niedostÄpny to bym nie zmarnowaÅ mnóstwa czasu na rejestracjÄ u Was, w dodatku gdzie trzeba sprzedaÄ swoje dane bankowe, by siÄ zweryfikowaÄ. Mnóstwo zmarnowanego czasu i nerwów.
Poprawcie UX swojej strony i sposób komunikacji ze swoim klientem, bo to po prostu odpycha od WasâŠ

They used to allow under 18 to registerâŠ
They used to allow under 18 to register on the platform, now not anymore which is a real shame. I was ready to purchase only to get denied after a long wait time. I guess this is one way of doing business.

super apka
super apka ! nareszcie moglam wypróbowaÄ gogle - przyszly w idealnym stanie, jak nowe - ochoron uÅŒytkowania sprawila ,ze bezstresowo moglam kozystac ze sprzÄtu i cieszyÄ sie w pelni w czasie gry ! POLECAM!!!!ðð»âšððð»

Opinia Plenti
W dniu 13/11/2023 pierwszy raz wypozyczylem od Plenti Airpodsy Pro 1 gen.
Do dzis z nimi mam umowe i serdecznie polecam!!!

UÅŒytkowanie serwisu
Bardzo Åatwy i sprawny sposób zweryfikowania siÄ w serwisie. WysyÅka i sposób pÅatnoÅci za wynajem praktycznie bezobsÅugowa. MoÅŒliwoÅÄ zabezpieczenia sprzÄtu w formie dodatkowej opÅaty która jest bez wiÄkszego problemu do zaakceptowania.

Plenti ããã®åç
The navigation is extremely intuitive
The navigation is extremely intuitive, support is there to help with all of my dumb questions, even though my Polish is not that good.
Started out with a dji duo camera (relatively cheap), after I return it I'll take mac studio (hopefully :D)

Plenti ããã®åç
Jestem zachwycony aplikacja szybkÄ âŠ
Jestem zachwycony aplikacja szybkÄ wysyÅka oraz przyzwoity cenami

Opcja wynajmu = oszczÄdnoÅci
Bardzo podoba mi siÄ opcja wynajmu sprzÄtu, który oferuje firma Plenti, dziÄki temu mogÄ wypoÅŒyczyÄ sprzÄt na testy lub okreÅlony czas, w którym realnie go potrzebuje. OszczÄdzam przy tym mnóstwo pieniÄdzy, bo nie muszÄ od razu pÅaciÄ peÅnej ceny za urzÄ dzenie. Serdecznie polecam skorzystaÄ ;)

Meta Oculus Quest 3
Super sprawa, moÅŒliwoÅÄ sprawdzenia sprzÄtu przed zakupem. DziÄki za zaoszczÄdzenie kilku tysi. WynajÄty sprzÄt meta quest 3 super zabawa i wraÅŒenia ale jednak nie dlamnie. Polecam. Mam juÅŒ upatrzony kolejny sprzÄt który chciaÅbym przetestowaÄ przed zdecydowaniem czy go zakupiÄ.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ