レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fatalnie. PrzedłuÅŒony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem ÅŒe trzeba czekać i ÅŒe czas pracy plenti kończy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem naprawdę bardzo zadowolony Jeśli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilę lub chcesz przetestować przed zakupem to idealna opcja. Długość wynajmu elastyczną czas wysyłki szybki. Kontakt z P... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mam za sobą juÅŒ 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeÅŒeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leÅŒy gdzie indziej. Chodzi o moÅŒliwość spróbowania drogi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Z Plenti korzystam juÅŒ półtora roku i nigdy nie miałem ÅŒadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. MoÅŒliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, poniewaÅŒ moÅŒemy wynająć go zarówn... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚レンタル店

圓該䌁業による蚘述

WypoÅŒyczaj technologię na Ōądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki uÅŒytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

連絡先

Super apka

Super apka, polecam kaÅŒdemu

2024幎6月26日

Cześć Mateusz,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀

Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego serwisu i liczymy na kolejne udane wynajmy 😊

Zespół Plenti 💙

doskonała obsługa

doskonała obsługa. profesjonaliści w swojej dziedzinie. warunki wynajmu są bardzo dobre. Polecam to.

2024幎10月17日

Cześć Andrei,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i te miłe słowa! 💙 🚀

Mamy nadzieje, ÅŒe w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę 😊

5぀星のうち5の評䟡

Jak najbardziej na plus!!

Czytałem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdę...
Moją weryfikację zrobiłem w pracy na przerwie i w ciągu tejÅŒe przerwy zostałem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpływami i kaucji nie mam ÅŒadnej. Od ręki dostałem Apple Watch ultra 2 na 12 miesięcy. Czekam jeszcze na dostawę, wszystko robiłem dzień przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i moÅŒliwość wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby się sprawdziło 💪🏻

Edit: zegarek przyszedł w stanie idealnym i z szkłem hartowanym (albo to folia w co wątpię ;p) 😍 w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza się idealnie i kaÅŒdemu polecam aby skorzystał z usług Plenti 🥰

2024幎10月9日

Cześć Mateusz,
Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię 💙

Mamy nadzieję, ÅŒe zegarek będzie dobrze słuÅŒył! 😊🚀

Super polecam wynajem

Super polecam wynajem

2024幎9月18日

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Jest nam niezwykle miło czytać takie słowa 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów. 😊

5぀星のうち3の評䟡

Wynajem ok

Wynajem ok, nawet sprawnie poszło.
Firma wymaga by sprzęt wrócił naładowany a tymczasem sama wysyła rozładowany towar. Więc swoje pierwsze godziny zmarnowałem na ładowanie

2024幎9月4日

Dziękujemy za opinię 😊
Ciągle dokładamy wszelkich starań, aby sprzęt wysyłany do naszych Klientów był w jak najlepszym stanie. Mamy nadzieję, ÅŒe przy kolejnym wynajmie doznania będą tylko coraz lepsze! 🚀

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka. Sprzęt wygladał jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

2023幎12月6日

Cześć Marcin,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, ÅŒe nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

Ostrzegam

Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opłacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, ÅŒe 3 dzień czekają na kuriera inPost aby odebrał "ponad sto przesyłek" 😂
Najpewniej albo nie mają towaru, za który zapłaciłem albo nie płacą InPostowi, więc im zablokowano obsługę paczek.
Pieniądze ode mnie jednak wzięli 😳

2024幎8月12日

Cześć Łukasz,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jednak chcielibyśmy podkreślić, ÅŒe nie mamy wpływu na działanie firm kurierskich. Korzystamy z najpopularniejszych firm kurierskich działających na terenie Polski. Niestety sytuację wydłuÅŒenia dostawy, zniszczenia czy zgubienia paczki zdarzają sie w kaÅŒdej firmie. Zawsze teÅŒ staramy się pomóc rozwiązać tego typu sytuacje, jeśli się pojawią.

Jeśli produktu nie posiadamy, to taka informacja znajduje się na karcie produktu (informacja o wydłuÅŒonym czasie dostawy). Nic nie ukrywamy przed naszymi klientami i jeśli chcesz, zawsze moÅŒe się zgłosić z prośbą o anulowanie zamówienia do naszego Działu Obsługi, a my dokonamy zwrotu płatności.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

wszystko super

2024幎8月10日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe wszystko przebiegło pomyślnie. Zapraszamy do kolejnych wynajmów!

Weryfikacja i wysyłka sprzętu

Weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegła szybko i bezproblemowo. Same urządzenie było w dobrym stanie i korzystało się przyjemnie. Proces zwrotu równieÅŒ był prosty i szybki. Ogólnie polecam.

2024幎8月2日

Cześć Robert,
Dziękujemy za opinię.
Cieszymy się, ÅŒe weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegły sprawnie! 😊
Dziękujemy za rekomendację! 💙

Pozdrawiamy

Wynajmowałem sprzęt do gamingu

Wynajmowałem sprzęt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony ÅŒe mogę spróbować wiele rzeczy i w dostępnej cenie.

2024幎5月10日

Cześć Anton,

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, ÅŒe byłeś zadowolony z wynajmu sprzętu! 🎮
To świetne, ÅŒe moÅŒesz spróbować wielu rzeczy bez konieczności inwestowania duÅŒych kwot. Mamy nadzieję, ÅŒe dalsza zabawa będzie równie satysfakcjonująca! 💻✚🎉

Pozdrawiamy

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

2024幎7月25日

Cześć Sylwia,
dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią! 💙

Rozczarowanie!

Dostałem propozycje wymiany na inny sprzęt, który kompletnie nie pasował do tego, który chciałem.

Zostałem poinformowany, ÅŒe sprzęt, który wypoÅŒyczyłem jest na razie niedostępny, po prostu dłuÅŒej będę musiał zaczekać - na co byłem gotowy
 ale później dostaje mail z informacją, ÅŒe anulowano moje zamówienie, bez podania przyczyny. (przyczyną raczej nie jest niedostępność, bo i tak moÅŒna zamówić taki sprzęt z wydłuÅŒonym czasem).

Napisałem równieÅŒ feedback mailowo, związany z komunikacją czy to na stronie czy mailowo i nawet nie poczuwają się, by przeprosić i zaproponować rozwiązanie tej sytuacji.

Jedyne co otrzymałem w związku z tą sytuacją, to anulowanie zamówienia, rabat z 5%, którego nie mogę nawet wykorzystać, zmarnowane nerwy i czas.

Naprawdę, proponuje poprawę podejścia, klienci po prostu będą uciekać

P.S. Plenti wstawia kaÅŒdemu tę samą formatkę odpowiedzi
 a tekst „(
) mamy nadzieję, ÅŒe mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.” Oczywiście, ÅŒe nie dostrzegam! PrzecieÅŒ właśnie narzekam na Wasze usługi.

Macie mnóstwo złych praktyk zastosowanych na stronie/aplikacji, które wprowadzają w błąd uÅŒytkowników
 nie jasne komunikaty na stronie i Wasza okropna komunikacja z klientem.

Poco dajecie moÅŒliwość wypoÅŒyczania sprzętu, którego nawet nie macie, jak mam widzieć tutaj korzyści z Waszej usługi?! Gdybym wiedział, ÅŒe jest niedostępny to bym nie zmarnował mnóstwa czasu na rejestrację u Was, w dodatku gdzie trzeba sprzedać swoje dane bankowe, by się zweryfikować. Mnóstwo zmarnowanego czasu i nerwów.

Poprawcie UX swojej strony i sposób komunikacji ze swoim klientem, bo to po prostu odpycha od Was

2024幎7月17日

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy jednak sprostować pewne informacje. W trakcie naszej korespondencji wspomnieliśmy, ÅŒe wybrany przez Ciebie model produktu jest obecnie niedostępny, w związku z tym zaproponowaliśmy Ci alternatywny model, który jest dostępny od ręki.
Chcielibyśmy podkreślić, ÅŒe dostałeś kod na 15%, takÅŒe konsultant przeprosił za trudności związane z zainsniałą sytuacją.

Przepraszamy za wszelkie niejasności w naszej komunikacji, mamy nadzieję, ÅŒe mimo tego nadal dostrzegasz korzyści płynące z korzystania z usług Plenti.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

They used to allow under 18 to register

They used to allow under 18 to register on the platform, now not anymore which is a real shame. I was ready to purchase only to get denied after a long wait time. I guess this is one way of doing business.

2024幎1月19日

Hello,
Thank you for leaving a review. ​

We apologize for any inconvenience you may have experienced. We would like to clarify that customers under the age of 18 can use our service by creating a Teen account - a special account for customers aged 13-17, which allows young people to use Plenti services under the supervision of a parent or guardian. We invite you to try placing an order again after creating the appropriate account.​ In the future, if you encounter any difficulties, please do not hesitate to contact our Customer Service Department, which will surely help you solve the problem. 😊​

Best regards,
The Plenti Team

super apka

super apka ! nareszcie moglam wypróbować gogle - przyszly w idealnym stanie, jak nowe - ochoron uÅŒytkowania sprawila ,ze bezstresowo moglam kozystac ze sprzętu i cieszyć sie w pelni w czasie gry ! POLECAM!!!!👏🏻✚💖👏🏻

2024幎7月3日

Cześć,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, ÅŒe nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀
Mamy nadzieje, ÅŒe w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊

Opinia Plenti

W dniu 13/11/2023 pierwszy raz wypozyczylem od Plenti Airpodsy Pro 1 gen.
Do dzis z nimi mam umowe i serdecznie polecam!!!

2023幎11月13日

Cześć Michał,
dziękujemy bardzo za opinie 💙🚀

Miło słyszeć, ÅŒe nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania.

UÅŒytkowanie serwisu

Bardzo łatwy i sprawny sposób zweryfikowania się w serwisie. Wysyłka i sposób płatności za wynajem praktycznie bezobsługowa. MoÅŒliwość zabezpieczenia sprzętu w formie dodatkowej opłaty która jest bez większego problemu do zaakceptowania.

2024幎5月29日

Cześć Dariusz,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🚀

Cieszymy się, ÅŒe nasza aplikacji spełniła Twoje oczekiwania 💙

5぀星のうち5の評䟡

The navigation is extremely intuitive

The navigation is extremely intuitive, support is there to help with all of my dumb questions, even though my Polish is not that good.

Started out with a dji duo camera (relatively cheap), after I return it I'll take mac studio (hopefully :D)

2024幎5月25日

Hi,
Thank you very much for the positive review and for appreciating our Customer Support Department 💙 🀩

We are glad that our service met your expectations 😊

Of course, we invite you to use our services again 🚀

Best regards,

Plenti Team

Jestem zachwycony aplikacja szybką

Jestem zachwycony aplikacja szybką wysyłka oraz przyzwoity cenami

2024幎5月20日

dziękujemy za wysoką ocenę 🀩

Świetnie czytać takie słowa! Staramy się stale rozwijać, aby dostarczać coraz lepszą jakość usług! 🚀

Opcja wynajmu = oszczędności

Bardzo podoba mi się opcja wynajmu sprzętu, który oferuje firma Plenti, dzięki temu mogę wypoÅŒyczyć sprzęt na testy lub określony czas, w którym realnie go potrzebuje. Oszczędzam przy tym mnóstwo pieniędzy, bo nie muszę od razu płacić pełnej ceny za urządzenie. Serdecznie polecam skorzystać ;)

2024幎5月22日

Cześć Kamil,
dziękujemy za podzielenie się opinią!

Cieszymy się, ÅŒe widzisz zalety w naszej usłudze i moÅŒesz cieszyć się najnowszą technologią niÅŒszym kosztem 🀝

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 💙

Meta Oculus Quest 3

Super sprawa, moÅŒliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem. Dzięki za zaoszczędzenie kilku tysi. Wynajęty sprzęt meta quest 3 super zabawa i wraÅŒenia ale jednak nie dlamnie. Polecam. Mam juÅŒ upatrzony kolejny sprzęt który chciałbym przetestować przed zdecydowaniem czy go zakupić.

2024幎5月20日

Cześć Sławomir,
dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę 🀩

Cieszmy się, ÅŒe nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊

Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów 🚀

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。