レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fatalnie. PrzedłuÅŒony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem ÅŒe trzeba czekać i ÅŒe czas pracy plenti kończy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem naprawdę bardzo zadowolony Jeśli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilę lub chcesz przetestować przed zakupem to idealna opcja. Długość wynajmu elastyczną czas wysyłki szybki. Kontakt z P... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mam za sobą juÅŒ 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeÅŒeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leÅŒy gdzie indziej. Chodzi o moÅŒliwość spróbowania drogi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Z Plenti korzystam juÅŒ półtora roku i nigdy nie miałem ÅŒadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. MoÅŒliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, poniewaÅŒ moÅŒemy wynająć go zarówn... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚レンタル店

圓該䌁業による蚘述

WypoÅŒyczaj technologię na Ōądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki uÅŒytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo fajna aplikacja do wynajmu

Bardzo fajna aplikacja do wynajmu szybko i sprawnie sprzęt zgodny z opisem ceny przystępne. Polecam!

2025幎3月29日

Cześć!

Dziękujemy za dobrą opinię i polecenie 💪🏻 Cieszymy się, ÅŒe sprzęt Ci się spodobał :)

Mamy nadzieję, ÅŒe uda nam się równieŌ spełnić oczekiwania przy kolejnych wynajmach 🚀

5぀星のうち4の評䟡

wszystko ok

2025幎3月23日

dziękujemy za 5 gwiazdek! 💙

Liczymy na kolejną udaną współpracę 🚀

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie, wszystko sprawnie;)

2025幎3月17日

Cześć Ola,
Dziękujemy za polecenie i zaufanie!
Cieszymy się, ÅŒe cały proces przebiegł sprawnie. 💙

Liczymy na więcej udanych współprac w przyszłości 🚀

Pozdrawiamy

polecam!

w końcu strona internetowa z wypoÅŒyczalnią sprzętu! jestem taka podekscytowana, ÅŒe ​​teraz mogę przetestować wszystkie gadÅŒety technologiczne i zdecydować, który kupić

2025幎3月19日

Cześć,
Dziękujemy za wysoką ocenę!

Zapraszamy do testowania róŌnych gadÅŒetów technologicznych, mamy nadzieję, ÅŒe uda Ci się znaleźć ten idealny dla Ciebie! 🚀

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowych informacji, jesteśmy do Twojej dyspozycji. 💙

Super ÅŒe jest taka ap

2025幎3月9日

Cześć Remigiusz,

Dziękujemy za dobrą opinię i cieszymy się, ÅŒe koncept Plenti Ci się podoba 💪🏻

5぀星のうち5の評䟡

Polecam super kontakt super ludzie

2025幎2月20日

Cześć Agata,

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i docenienie naszego Działu Obsługi, niezmiernie miło nam czytać taką opinię. 💙 🚀

Czekamy więc na kolejną udaną współpracę 😊

Szybka obsługa

Szybka obsługa, wszystko spoko

2025幎2月14日

Cześć Roman,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i docenienie naszego działu obsługi 💙 🚀

Czekamy więc na kolejną udaną współpracę 😊

5぀星のうち1の評䟡

Posiadam kilka usług place terminowo i

Posiadam kilka usług place terminowo i zostałem zablokowany

2025幎2月10日

Cześć Tomasz!

MoÅŒliwość składania nowych zamówień zostaje tymczasowo zablokowane w momencie kiedy klienci osiągają limit najmu 🙌🏻 Oczywiście, nie wpływa to w ÅŒaden sposób na trwające wynajmy :)

Jeśli masz więcej pytań co do swojego limitu, to zapraszamy do kontaktu - chętnie udzielimy wszystkich informacji 💪🏻

5぀星のうち1の評䟡

Wynająłem google VR dodatkowo z kablem

Wynająłem google VR dodatkowo z kablem USB 3.0, czas realizacji 1-2dni, po czterech dniach 0 zmian w zamówieniu, musiałem sam napisać do supportu. Okazało się, ÅŒe kabel USB nie jest dostępny, mimo ÅŒe był do wyboru za dopłatą. ZaleÅŒało mi, ÅŒebym dostał VR przed weekendem, Pani z supportu proponowała, ÅŒebym wynajął bez kabla to duÅŒa szansa, ÅŒe kurier zdÄ…ÅŒy dostarczyć google przed weekendem. Tylko nie widzi mi się dokupować specjalnie kabla za około 200zł. Kolejnym minusem jest to, ÅŒe jeÅŒeli chcesz usunąć kartę płatniczą podpięta to musisz pisać o to do supportu :|

2025幎2月6日

Cześć Mikolaj,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z Twoim zamówieniem.

Niestety wskazany kabel był dostępny do wynajmu, ale zmienił swój status na stronie w momencie, gdy Ty i inny klient złoÅŒyliście zamówienia jednocześnie, sztuka produktu przypisała się do innego klienta. Chcemy takÅŒe sprostować, ÅŒe podczas korespondencji z naszym pracownikiem zostałeś poinformowany o tym, ÅŒe moÅŒesz wynająć krótszy kabel, który był wtedy dostępny.

Pragniemy zaznaczyć, ÅŒe kontaktujemy się z klientem w przypadku opóźnień w realizacji zamówienia w ciągu 3-5 dni od momentu złoÅŒenia zamówienia.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Wynajmuje smartfon juÅŒ od 6 miesięcy

Wynajmuje smartfon juÅŒ od 6 miesięcy. Muszę przyznać, ÅŒe Plenti to jest świetna opcja. Mogę sobie korzystać, po czym wybrać coś innego. Przesyłka doszła szybko. Bardzo mało formalności. Płatności są pobierane automatycznie z konta, więc nie trzeba się niczym przejmować. Korzystać !

2024幎8月20日

Cześć Adam,
Dziękujemy - niezmiernie miło nam czytać taką opinię 💙

Mamy nadzieję, ÅŒe kolejne wynajmy będą równieÅŒ udane! 😊🚀

5぀星のうち5の評䟡

Polecam, sprawnie, szybko i bez ÅŒadnych problemów ;)) MoÅŒna przetestować wiele artykułów, jest ciekawa opcja wykupu dodatkowo

2025幎1月20日

Cześć!

Bardzo się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolony z naszej usługi i z samego konceptu Plenti 💪🏻

Liczymy na więcej udanych współprac w przyszłości 🚀

5぀星のうち5の評䟡

Testowałem w firmie i jest to super

Testowałem w firmie i jest to super rozwiązanie. Teraz zamawiam dla siebie - potrzebujesz konsoli na miesiąc? Zero problemu. MoÅŒna potestować duÅŒo sprzętów. Dla mnie bomba!

2024幎12月10日

Cześć Dawid,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀

Cieszymy się, ÅŒe koncept Plenti spotkał się z Twoim uznaniem! 💙
Zapraszamy do kolejnych wynajmów 😊

5぀星のうち5の評䟡

Super apka do sprawdzania urządzeń

Super apka do sprawdzania urządzeń przed zakupem

2025幎1月2日

Cześć,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 💙

Cieszymy się, ÅŒe mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊
Zapraszamy oczywiście do kolejnych wypoÅŒyczeń!

Wypozyczylem quest 2 br i nintendo

Wypozyczylem quest 2 br i nintendo wrazenia niesamowite polecam

2024幎8月8日

dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! 💙
Cieszymy się, ÅŒe sprzęt spełnił Twoje oczekiwania!

Zapraszamy do kolejnych wynajmów 😊

Sprzęt, który nie istnieje

WypoÅŒyczyłam sprzęt, który mnie interesował. Po prawie tygodniu oczekiwania otrzymałam maila, ÅŒe tego sprzętu nie ma i zaproponowano mi inne, które oczywiście nie pasują do tego wybranego przeze mnie.
Finalnie zostałam bez produktu, który chciałam wynająć. Kiepskie rozwiązanie, ÅŒe firma oferuje sprzęt na wynajęcie, którego wcale nie ma na stanie 🀡 JuÅŒ więcej nie skorzystam.

2024幎12月23日

Cześć Gosia,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały, i rozumiemy Twoją frustrację związaną z tą sytuacją.

Niestety jesteśmy uzaleÅŒnieni od dostępności rynkowej i dostawców. Zaproponowaliśmy w tym przypadku alternatywny model, który mogliśmy moÅŒliwie szybko dostarczyć do Ciebie. Zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które usatysfakcjonuje klienta.
Chcemy podkreślić, ÅŒe zaleÅŒy nam na dobrej współpracy i zadowoleniu naszych klientów, dlatego jeśli masz wątpliwości co do tej sytuacji, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi.

Dziękujemy za wyraÅŒenie swoich uwag.

Puste obietnice

Zamówienie z 12 grudnia miało zostać zrealizowane w ciągu 7 dni. W dniu 17 grudnia postanowiłem przypomnieć o sobie, poniewaÅŒ zaleÅŒało mi na otrzymaniu sprzętu przed świętami. Pani zapewniła, ÅŒe paczka zostanie wysłana następnego dnia, poniewaÅŒ obecnie weryfikują zwróconą sztukę.

19 grudnia ponownie przypomniałem o moim zamówieniu. Otrzymałem informację, ÅŒe kierownica jest sprowadzana od dostawcy i mam się cieszyć, bo dostanę nową. Obiecano, ÅŒe dotrze następnego dnia, czyli w sobotę.

Dziś, 23 grudnia, otrzymałem informację, ÅŒe kierownica od „dostawcy” okazała się wadliwa, i zaproponowano mi inną. Dobrze, ÅŒe to sprawdziłem, bo do zamówienia z grą na PS5 Pani proponowała mi kierownicę do Xboxa (sic!). Po raz kolejny obiecano, ÅŒe kierownica zostanie wysłana dzisiaj. Jednak, pisząc ten komentarz o godzinie 17:00, nie otrzymałem ÅŒadnego listu przewozowego i jestem przekonany, ÅŒe przed świętami sprzętu nie dostanę.

Polecam zamawiać w lipcu, jeśli ktoś chce coś otrzymać od nich na święta. Szczególnie irytująca jest ich praktyka składania optymistycznych obietnic, które nie są dotrzymywane. Gdybym wcześniej wiedział, ÅŒe istnieje ryzyko opóźnienia, miałbym szansę kupić sprzęt u innego dostawcy. Zamiast tego dostaję puste obietnice, co jest najbardziej frustrujące.

2024幎12月23日

Cześć,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które Cię spotkały. Niestety jesteśmy uzaleÅŒnieni od dostępności rynkowej oraz dostawców i rzeczywiście, w czasie przedświątecznym czas realizacji zamówień moÅŒe być nieco wydłuÅŒony, jednak dokładaliśmy wszelkich starań, aby paczka wyszła w najbliÅŒszym moÅŒliwym momencie (rano 24.12).

Dla naszej firmy najwaÅŒniejsze jest zadowolenie klienta, dlatego teÅŒ chcemy zapewnić Ci jak najlepsze doświadczenie związane z naszymi usługami

Mamy więc nadzieję, ÅŒe mimo wszystko dasz nam jeszcze szansę. 😊
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji

Prosta,szybka aplikacja.Super ceny

Prosta,szybka aplikacja.Super ceny wynajmu to się opłaca.

2024幎11月27日

Cześć Damian,
dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, ÅŒe nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania i liczymy na kolejną udaną współpracę w przyszłości 🚀

Wszystko super

2024幎11月8日

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊

Świetna app

Świetna app wynajem to było to czego szukałem

2024幎1月10日

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów 😊

Wynajem szybki i prosty
Zamówienie i zwrot bezproblemowy
Testowałem kierownicę i fotel ze stelaÅŒem, na pewno coś jeszcze wypoÅŒyczę 😁

2024幎10月23日

Cześć Michał,
Dziękujemy za podzielenie się opinią 💙

Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów i testowania sprzętu 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。