En god virksomhed, der levere rigtig god service pÃ¥ Discord, nÃ¥r man har brug for hjÊlp til Plugins, samt Tekniske udfordring. PlexHost er billigt, og en god pris at leje en Minecraft Server u... ãã£ãšèŠã
Jeg elsker virkelig plexhost. LÊkret design, fed plugins, og generelt et pisse fedt system. Det ville gÞre hosten endu bedre hvis man kunne kÞbe et domÊne med til serveren. Ellers ik sÃ¥ meget mere... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Plexhost leverer â moderne, â¡ pÃ¥lidelige, ð hurtige og ð¡ sikre servere til en lang rÊkke spil. Se mere pÃ¥: http://plexhost.dk For support: http://discord.plexhost.dk
Fyrrevej 8, 8930, Harridslev, ãã³ããŒã¯
- +45 51 86 59 56
- support@plexhost.dk
- plexhost.dk
de er sku de bedste
de er sku de bedste. det hjÊlper lige med det samme når de har tiden. men ligeså snart de har tiden bruger de den osse. på ders kunder Êrligt folk burde vÊlge plexhost.dk de kan finde ud af hvad de laver <3 5 stjerner her fra
Plexhost er en fantastisk udbyderâŠ
Plexhost er en fantastisk udbyder til minecraftservere, og er flinke, behjÊlpelige, og kompetente. Derudover mindede de aktivt alle brugere om deres rabatkode frem mod slutningen af 2024; selv i en support-snak om at oprette en server, skriver de og får mig til at bruge de 75% rabat. Wow.
Bedste danske serverhost, nogensinde oplevet.
Selve nytÃ¥rs aftensdag har jeg oprettet support sag, og fik svar og en lÞsning inden for 5 minutter. Hele vejen igennem har jeg oplevet den aller hÞjeste service, til den absolutte bedste pris. De er lÞsniings orienteret, hurtigt handlende ved det mindste problem, og rent og skÊrt bare sÃ¥ venlige at vÊre i kontakt med. StÃ¥r du og mangler en MC server, ville du gÞre dig selv og dem du spiller med en KÃMPE tjeneste at vÊlge PLEX. ð
God support
Bedste host i DK
Dette er uden tvivl den bedste hostingtjeneste i Danmark! Jeg elsker den og deres support er helt fantastisk. Serveren kÞrer fejlfrit, uden problemer, og hvis der skulle opstå nogen, er deres support altid klar til at hjÊlpe.
God Service og Billigt / NetvÊrk stabilt
En god virksomhed, der levere rigtig god service på Discord, når man har brug for hjÊlp til Plugins, samt Tekniske udfordring.
PlexHost er billigt, og en god pris at leje en Minecraft Server ud hos jer.
Serveren kÞrer som det skal uden problemer.
Jeg har tidligere haft Nice-Hosting, men har oplevet en del gange problemer derinde. Derfor har jeg valgt at flytte min Minecraft Server over til jer, og vil derfor give 5 stjerne fordi det kÞrer som det skal uden problemer!
Dejlige og hjÊlpsomme!
Rigtig gode til at forklare og har massere af tålmodighed, jeg vil sige det er en virkelig god host og den host jeg bruger allermest. Har 4 servere, 2 minecraft servere, en discord bot og en rust server, kÞre alt sammen som det skal! Jeg vil sige tak for alt den hjÊlp de har givet mig.
Den nye administrerende ledelse
Den nye administrerende ledelse, giver en super indsats for hosten. Enormt + herfra.
virkelig god server hosting
Det er en god hjemmeside at bruge
Kun gode oplevelser!
Jeg har kun oplevet god kundeservice og det skete dejlig hurtig. Har ikke oplevet problemer med hosten, eller noget andet som ikke kunne blive fixet forbi en tur i supporten. Samt problemer der nu opstod, blev lÞst hurtig!
Ekstremt dyr og fake reviews
Ekstremt dyr, plus mange falske reviews, hvis i lÊser nogle af anmeldserne igemmen kan man ofte se anmeldser fra ejere, og andre folk. Navnet Sulphinx dukker ofte op, som er ejeren af Plexhost....

Plexhost ããã®åç
Plexhost - Danmarks bedste
Plexhost burde alle servers bruge da man endda får pengene tilbage hvis man har lavet et fejlkÞb, og har masser fede plugins. :D
Min dreng er stor fan
Min dreng er stor fan af jeres produkter, og kÞbte et par Mine-Craft servers de sidste par dage. Alt var som det skulle vÊre, med undtagelse af han fik lavet en lille fejl. Den greb i Þjeblikkelig og rettede fejlen med det samme. 5 stjerner herfra. For produktet, og nÊsten vigtigere.... Jeres service.. tusind tak
Mega gode webshop
God personale
Det er et virkelig fedt host men vi havde de der problemer i de fÞrste 10 dage med vores server var pladseret på den rigtige server. vikerlig sÞde personale der hjalp os.
Mega god service
Havde en sÞd supporter der kom ca 30 sec efter jeg lavde en ticket og hjalp mig hvad jeg kunne
Varmeste service
Vi havde lidt problemer med vores Minecraft server, og oprettede en ticket på discorden. Kun et par sekunder efter jeg havde sendt beskeden, blev der svaret. Knivskarp service. Helt sikkert 5 stjerner!
Super service og fornuftige priser
Super service og fornuftige priser.
Hurtig respons på support spÞrgsmål.
Danmarks bedste host
Jeg er partner med Plexhost og supporter hos dem. jeg har aldrig oplevet problemer, det er kvalitet, pålideligt og hurtigt. Der kan ikke sÊttes en finger på deres ting.
Danmarks bedste host, plexhost.dk!
- Mads