レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wraÅŒenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieÅŒowego pokoju.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lampkę od Plexido dostałam w prezencie i muszę przyznać, ÅŒe jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wykonanie jest solidne, design nowoczesny i świetnie pasuje do wnętrza. Światło moÅŒna dostosować do róŌ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lampkę kupiłam na urodziny małego fana mopsów. Był to świetny wybór! Dziecko zadowolone, lampka stoi na honorowym miejscu w pokoju. Nie jest to kolejna zabawka, która znudzi się po 2 zabawach... jest... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i pręŌnie rozwijającym się zespołem. KaÅŒdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najwaÅŒniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieŌąco w branÅŒy dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość kaÅŒdemu.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 90ä»¶

レビュヌを曞く

lampka ledowa 3D

wszystko świetnie, warto zaufać jeśli chodzi o wykonanie. na plus takÅŒe błyskawiczna wysyłka

2025幎9月17日

Plexido からの回答

Bardzo dziękujemy za tak serdeczną opinię 💚

5぀星のうち5の評䟡

Dostałem lampkę od przyjaciela na

Dostałem lampkę od przyjaciela na urodziny z samochodem który posiadam oraz pseudonimem. Bardzo dodaje teraz uroku wieczorami oraz jest solidnie wykonana. DuÅŒym plusem jest stojak na baterie gdzie nie ogranicza nas kabel by dobrze wkomponować lampkę do wystroju wnętrza

2025幎9月6日

Plexido からの回答

Z całego serca dziękujemy za tę opinię 🌟
Cieszy nas, ÅŒe nasza lampka znalazła swoje miejsce i spełnia swoją rolę – to największa nagroda za włoÅŒony wysiłek.

Bardzo fajne

Bardzo fajne, uspokaja mnie gdy idę spać. Warto kupić za tą cenę. Bardzo realistycznie wygląda ten LED.

2025幎8月29日

Plexido からの回答

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚
Cieszymy się, ÅŒe nasz produkt pomaga się wyciszyć i spełnia oczekiwania.

Szybką realizacja

Szybką realizacja, a zamowienie bylo personalizowanie. Dobrze zabezpieczone i oczywiście dobra jakość.
Dziękuję

2025幎9月8日

Plexido からの回答

Dziękujemy za pozytywną recenzję! Miło wiedzieć, ÅŒe nasze produkty spełniły oczekiwania 🙏

Lampka Liverpool

Lampka bardzo ładnie wykonana w kaÅŒdym aspekcie, były problemy z zamontowaniem ale trzyma bardzo mocno, napis równieÅŒ bardzo ładnie wygląda. Lampka pięknie się prezentuje.

2025幎9月6日

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe zakupy u nas były udane 🌟

Lampka LED 3D Plexido Gra Apex Legends Ash

Zakupiłem lampkę jest świetnie wykonana oraz profesjonalnie zapakowana, odcienie LED są świetne
Podstawka dobrze wykonana. Szybka wysyłka bardzo polecam.

2025幎9月4日

Plexido からの回答

Państwa pozytywna opinia to dla nas wielka radość! 💐
Cieszymy się, ÅŒe produkt spełnił oczekiwania – dziękujemy! 🙏

Lampa nocna

Idealne odwzorowanie zdjęcia na plexi. Bezpieczne dla dziecka . Córka jest zachwycona taką lampka nocna.

2025幎9月3日

Plexido からの回答

Dziękujemy za piękną opinię i serdeczność 💛
Cieszymy się, ÅŒe nasza praca spotyka się z tak ciepłym odbiorem 🌷

Polecam !

Dokładne wykonanie, informacje o postępach w realizacji zamówienia, staranne zapakowanie i zabezpieczenie przed uszkodzeniem i sprawna realizacja i wysyłka :) ! Dodatkowa informacja dot montaÅŒu na maila. Rewelacja ! Na pewno wrócę !

2025幎9月3日

Plexido からの回答

Z całego serca dziękujemy za pozytywną ocenę 💬
Państwa słowa są dla nas źródłem radości i potwierdzeniem, ÅŒe warto się starać 🀍

5぀星のうち5の評䟡

Przyszła na czas lampeczka pikachu

Przyszła na czas lampeczka pikachu, bardzo fajna. Dobrej jakości. MoÅŒliwa zmiana kolorów lampki, dziecko ucieszone. Polecamy.

2025幎8月29日

Plexido からの回答

Dziękujemy za okazane zaufanie i tak miłe słowa 🌌
To dla całego zespołu ogromna dawka motywacji do dalszego działania 😊

Lampka bardzo ładnie wykonana

Lampka bardzo ładnie wykonana, ładnie się prezentuje. Świetny pomysł na prezent. Bardzo duÅŒy wybór, aÅŒ cięŌko się zdecydować :)
Jestem zadowolona z zakupu i polecam.

2025幎8月20日

Plexido からの回答

Dziękujemy za serdeczność – takie gesty naprawdę budują markę i ludzi 💛

5぀星のうち4の評䟡

Wart ceny

Zakupiona lampka jest wykonana bardzo starannie i ładnie. Materiały z jakich została wykonana i jej funkcjonalność jest adekwatna do ceny, duÅŒo lepsza niÅŒ podobna z chińskiej strony. Lampka ładnie świeci i jest dobrym wieczornym oświetleniem z kilkoma wariantami mocy.
4 gwiazdki zamiast 5 z powodu kilku rys na plexi lecz na szczęście nie widać ich podczas działania.

2025幎8月4日

Plexido からの回答

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii 🌟
Cieszymy się, ÅŒe lampka spełniła Państwa oczekiwania.
Przykro nam z powodu wspomnianych rys na plexi – mimo ÅŒe nie wpływają one na działanie lampki, będziemy jeszcze bardziej dbać o jakość kontroli wizualnej przed wysyłką 📊

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 💛

Pierwszy raz kupowałam na Plexido

Pierwszy raz kupowałam na Plexido. Lampkę kupiłam na urodziny na kolegi. Jestem zadowolona, ÅŒe lampka na ÅŒywo wygląda identycznie jak na zdjęciach. Zrobiona jest z dobrego materiału dzięki czemu widać ÅŒe jest solidna. Miła jest równieÅŒ informacja o zamontowaniu lampki do podstawki, dzięki czemu jest mniejszy strasz o samodzielnym uszkodzeniu lampki. Mam nadzieję, ÅŒe wam równieÅŒ spodoba się produkt :))

2025幎8月21日

Plexido からの回答

Dziękujemy serdecznie za pierwsze zakupy i tak miłą opinię! 💜 Cieszymy się, ÅŒe lampka spełniła oczekiwania 🌟. Mamy nadzieję, ÅŒe obdarowana osoba będzie równie zadowolona – a my z radością powitamy Państwa ponownie w naszym sklepie.

5぀星のうち1の評䟡

Bardzo słaba jakość

Bardzo słaba jakość, plastikowa nakładka nie wchodzi w podstawkę, lampka wygląda tandetnie i tanio. Nie warta ceny, wadliwa. Stanowczo odradzam .

2025幎8月23日

Plexido からの回答

Dziękujemy za opinię, choć musimy sprostować kilka kwestii. Nasze lampki są produkowane z najwyÅŒszą starannością, a kaÅŒdy element jest sprawdzany pod kątem jakości. Tabliczkę naleÅŒy po prostu mocniej wcisnąć w podstawkę – wtedy idealnie pasuje, co jest standardowym montaÅŒem.

Zamiast wystawiać negatywną opinię, zachęcamy do kontaktu – zawsze chętnie pomoÅŒemy i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości. :)

5぀星のうち5の評䟡

W firmie Plexido zakupiłem juÅŒ 34 lampki 3D i to jeszcze nie koniec zakupów !!!!nie

W firmie Plexido zakupiłem juÅŒ 34 lampki 3D o róŌnej tematyce z personalizacją. Pand to wspólnie opracowaliśmy nowe wzory według moich potrzeb. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy oraz elastyczne podejście do potrzeb klienta. Mam w planie dalsze zamówienia kolejnych pomysłów, które mam nadzieję wspólnie stworzymy. Gorąco polecam firmę Plexido. Grzegorz P.

2025幎8月24日

Panie Grzegorzu,
z całego serca dziękujemy za tak piękne słowa i ogromne zaufanie, jakim nas Pan obdarzył! 💜 34 lampki 3D to dla nas niezwykłe wyróŌnienie i dowód na to, ÅŒe nasza praca ma sens. Jesteśmy dumni, ÅŒe moÅŒemy tworzyć projekty specjalnie dla Pana i cieszymy się, ÅŒe stał się Pan częścią naszej plexidowej rodziny ✹.

Zapewniamy, ÅŒe jest Pan dla nas bardzo waÅŒnym Klientem i z radością będziemy realizować kolejne pomysły, które razem stworzymy 🌟.

Małe,duÅŒe dziecko

Mega fajna sprawa,chłopak przeszczęśliwy.Cieszy się jak małe dziecko❀🀭

2025幎8月22日

Plexido からの回答

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😍 To prawda – kaÅŒdy z nas ma w sobie trochę dziecka i świetnie, ÅŒe nasze lampki potrafią je obudzić 🎉✚. Cieszymy się, ÅŒe sprawiła tyle radości! ❀

Lampka LED

Jakość wykonania lampki LED jest na najwyÅŒszym poziomie kolory pięknie podświetlają obraz super pomysłem jest moÅŒliwość korzystania z lampki na baterie

2025幎8月5日

Plexido からの回答

Dziękujemy za piękną opinię! 💜 Bardzo się cieszymy, ÅŒe lampka spełniła oczekiwania i ÅŒe doceniają Państwo zarówno jakość wykonania, jak i funkcjonalność. Takie słowa dodają nam skrzydeł! 🌟

5぀星のうち2の評䟡

Opóźniona wysyłka

2025幎8月19日

Plexido からの回答

Dziękujemy za opinię. Wszystkie nasze przesyłki nadajemy terminowo, dlatego chcielibyśmy wyjaśnić, skąd mogło wyniknąć opóźnienie – prosimy o kontakt w tej sprawie. Szkoda, ÅŒe nie zgłosili się Państwo wcześniej bezpośrednio do Działu Obsługi Klienta – z pewnością udałoby się rozwiązać to szybciej i bez nieporozumień.
Pozdrawiamy serdecznie :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス