Een beetje jammer dat er geen duidelijke handleiding bijzat om alles te installeren. Filmpjes op het net geven vaak andere info. Een telefoon naar een zeer vriendelijke en behulpzame man in het be... もっと見る
企業が回答しました
Wij hadden een plugin stekkerbatterij eind vorig jaar gekocht op de Bisbeurs te Gent en dank zij de goede technische ondersteuning van de firma "Pluginbatterij.com" werd het probleem met de WiFi-c... もっと見る
企業が回答しました
Goede prijs, redelijk snel geleverd. Al was levering niet zoals aangegeven op site. Communicatie over levering mag wel beter. Bestelling kon niet worden gevolgd, doordat track and trace niet werd b... もっと見る
企業が回答しました
Pluginbatterij.com is een gespecialiseerde start-up voor plug-in thuisbatterijen, ook wel stekkerbatterijen of plug-and-play batterijen genoemd. Wij maken duurzame energie en slim besparen eenvoudiger, toegankelijker en rendabeler, zonder gedoe. Met locaties in Vlaanderen en Nederland, combineren we de flexibiliteit van een jonge, wendbare speler met de slagkracht van een internationale groep.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tevreden over de 2de levering en technische hulp, om de 2de master functioneel aan te sluiten.

Pluginbatterij からの回答
Een telefoon naar een zeer vriendelijke en behulpzame man in het bedrijf hielp me gelukkig verder.

Pluginbatterij からの回答
Stroom opladen ipv op het net zetten. Stroom uit batterij halen wanneer zon weg is.

Pluginbatterij からの回答
Alles correct verlopen levertermijn was zoals gezegd opbellen voor levering gewoon zeer tevreden

Pluginbatterij からの回答
Batterij prima geleverd. Jammer dat er op email berichten niet wordt gereageerd.

Pluginbatterij からの回答
Omdat het een goede batterij is,verzending was wel tegenvaller was 2 weken te laat.

Pluginbatterij からの回答
Besteld en correct geleverd had nog wat vragen en de klantendienst werkt goed

Pluginbatterij からの回答
The order was placed easily. However, the delivery took one full month, while the item was referred as "in stock". Phone calls never got answered. Instead, a chatbot answers that someone will call back, which doesn't happen.

Pluginbatterij からの回答
Communicatie over levering mag wel beter. Bestelling kon niet worden gevolgd, doordat track and trace niet werd bijgewerkt.

Pluginbatterij からの回答
10 dagen geleden een uitbreidingsbatterij besteld, na de bevestiging te hebben ontvangen stopte de communicatie, via de chat ook contact gezocht, geen reactie. Kijk, wachten vind ik niet erg, maar hou me op de hoogte aub.

Pluginbatterij からの回答
De thuisbatterij is top. Het instellen van de app is wat lastig, maar als je het door hebt gaat het goed. Jammer dat de communicatie wat betreft de leveringsdatum onder niveau is. Via de telefoon wordt een leveringsdatum afgesproken, donderdag. Maar als er vervolgens niets bezorgd wordt, wordt je toch wat zenuwachtig. Een dag,op het einde van de dag,op het laatste moment kreeg ik te horen we staan zo voor de deur. Er is toch wel iemand thuis? Dat moet echt beter.

Vlot geleverd.
Wel problemen gehad met updates maar dat lag aan Marstek zelf.

Pluginbatterij からの回答
Ze komen lever afspraken perfect na. Super snelle reactie (via whats app) indien support nodig. Levering is keurig. Hele goede antwoorden op support vragen bij inbedrijfstelling. Prima bedrijf!

Pluginbatterij からの回答
Makkelijk te bereiken telefonisch ivm order aanpassing. Zijn heel vriendelijk. Ook snel geleverd.

Pluginbatterij からの回答
Zeer slechte levering en bereikbaarheid.
Deze firma neemt een bedrag van €1.800 aan en beloofd dan binnen een week de gevraagde batterij te leveren.
ruim 2 weken later zou de batterij dan eindelijk echt geleverd worden. hiervoor zijn we speciaal thuis gebleven maar je raad het al dit is niet gelukt.
vervolgens werden we netjes gebelt met de vraag of het de volgende dag misschien mogelijk was om te leveren.
na dat we zijn overeengekomen gekomen dat dit niet ging lukken en dat de dag erna beter zou zijn werd de batterij de volgende dag voor de deur neer gezet zonder dat er iemand thuis was.
er staat dus een pakket met daarop duidelijk vermeld wat er in zit onbeveiligd op de stoep.
Waardeloze levering en communicatie.
Toen we het pakket savonds opende zat de P1 meter niet in de doos.
die zelfde avond hebben we nog gemaild maar pas na het weekend werd er eindelijk gereageerd en geantwoord met de vraag of we wel zeker wisten dat de meter echt niet in de doos zat.
Nu hebben we dus al 3weken geleden betaald en de batterij staat nu nutteloos in huis.
prachtig dat ze iets goedkoper zijn dan een andere firma maar je moet behoorlijk geduld hebben.
Mocht je vragen hebben verwacht niet dat je iemand kunt bellen wat er staat nergens een telefoonnummer vermeld en als je terug belt op het nummer waarop zij bellen word er niet opgenomen nog terug gebelt
al met al raad ik deze partij dus zeker niet aan.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。