äŒæ¥ãåçããŸãã
Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer! Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver mÃ¥neder og derfor helt omko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kortet tangerer fem stjerner, men netbanken er trÊls. Alene dét at man ikke kan afstemme belÞb... funktionen findes i andre netbanker, sÃ¥ det er altsÃ¥ ikke en teknisk umulighed. At jeg i mere end to Ã¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PlusKort er et fantastisk kreditkort isÊr i den dyre julemÃ¥ned. Det hÊnder, at der bliver brugt for mange penge, sÃ¥ det er ekstra godt at man ud over at fÃ¥ fin rabat ogsÃ¥ har lige knap 2 md. kredit in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Medlemmer af fagforeninger tilknyttet FagbevÊgelsens Fordelsprogram A/S er gratis med i fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele; rabat i mere end 1.300 fysiske butikker, rabat i over 100 webshops og invitationer til specielle oplevelser til nedsat pris.
DybendalsvÊnget 2, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det er sund fornuft, at benytte Guldkortet. ððððð

PlusKort ããã®åç
Jeg fÞlte mig helt overbevist om, at jeg tilmeldte mig Betalingsservice i forbindelse med oprettelsen af kortet. Men da tilmeldingen fejlede, blev jeg nÞdt til at kontakte kundeservice, der klarede tilmeldingen over telefonen (pga. systemfejl!)
PÃ¥ den fÞrste faktura stod der, at man skulle se bort fra den, hvis man allerede var tilmeldt Betalingsservice â sÃ¥ jeg regnede naturligvis med, at alt var i orden.
FÞrst da der kom et rykkergebyr på 100 kr., opdagede jeg, at jeg åbenbart ikke var tilmeldt. Kundeservice nÊgtede at slette gebyret, selvom fejlen tydeligvis skyldtes et uklart oprettelsesforlÞb, hvor jeg absolut ikke mener fejlen er min.
Jeg håber, at det at fastholde de 100 kr. i gebyr for en faktura på 145 kr. var en 1-stjernet anmeldelse vÊrd.
PS. overvej ogsÃ¥ at lÊse Trustpilot anmeldelserne for âPlusGuldkortâ

PlusKort ããã®åç
Falsk reklame med rabat på leje af bil hos Sixt

PlusKort ããã®åç
Aldrig om jeg vil på pluskort. Man bliver da tÞrret så hårdt i rxven. Fint nok med rabatter, men man kommer sandelig også til at betale for dem. Med En samlet forrentning på 34,49% er da om noget, den dyreste kassekredit man kan komme i nÊrheden af. Fy for Sxtan

PlusKort ããã®åç
Har brugt pluskort til Bakken, tivoli, og har shellkort. Det virker bare, som det skal ingen problemer, og dejligt med rabat. :)

PlusKort ããã®åç
Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer!
Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver mÃ¥neder og derfor helt omkostnings frit. ð
Kan klart anbefale!!

PlusKort ããã®åç
Det fÞles som eat få noget mere ud af kontingent. Dejligt at se at det kan betale sig at vÊre medlem af en rigtig forening!
Det er dejligt, så anbefales til andre.

PlusKort ããã®åç
Super kort. Fungerer altid. Og uden gebyrer og renter. Der betales bare d. 10 i måneden for forbrugetsidste måned. Det ikke gÞres bedre.

Der mange gode rabatter når man bruger Plus Kort
Jeg bruger det tit når vi er på sommer ferie.
Rabat på mange steder

PlusKort ããã®åç
Jeg er vild med appen. Har kÞbt meget tÞj med store rabatten. Og så havde jeg faktisk bestilt vores sommerferie og kom pludselig til at tÊnke på, om jeg kunne bestille via appen. Det kunne jeg og - hold nu fast - sparede over 2.000... det er fantastisk. Og jo mere vi taler om det til frokost på jobbet, jo flere får den tilknyttet (hvis de er medlem af vores fagforening)

PlusKort ããã®åç
Egentlig ville jeg gerne give 5 stjerner. For der er fine tilbud at hente, og som jeg tidligere har benyttet mig af.
Jeg har i den senere tid gang på gang oplevet, at jeg bliver smidt af og ikke kan logge ind. Jeg kan heller ikke sÞge om nulstilling. Kun via mail, hvis jeg skriver direkte til jer, kan jeg nulstilles. I arbejder desvÊrre ikke, når jeg har haft brug for det.
Jeg har også forsÞgt at logge på med MitID, heller ikke her er det lykkedes

PlusKort ããã®åç
Jeg har lejet bil hos Sixt, og skulle have 15% i rabat gennem PlusKort.
Jeg fik ingen rabat, det var nÊsten samme pris, som hvis jeg havde lejet udenom PlusKort.
Jesper
Svar til PlusKort d. 13. maj 2025.
Hvad med at I henvender jer til Sixt, og får rabatordningen til at virke, eller opsiger aftalen med Sixt - det er ikke mig, der skal gÞre jeres arbejde.
Hilsen, Jesper

PlusKort ããã®åç
Et kort, som inviterer til overforbrug. Helt skÞrt, i forhold til helt almindelig sund fornuft og Jordens beskaffenhed generelt.

PlusKort ããã®åç
Godt at have med i byen og på rejsen

PlusKort ããã®åç
Det sku' vÊr' så godt, og så det faktisk skidt
14 dage om at rette en opdateringsfejl med Billwerk
Trods mange henvendelser til deres dertil indrettede "bortforklaringsvioliner", sker der intet!
Man kan så ikke kÞbe ind på normal vis - man må bare vente!
Det er en OMMER!

PlusKort ããã®åç
God behandling, hurtig, nemt og masser af rabatter