PlusLED.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Att bestÀlla och betala gick vÀldigt smidigt. Leveransen frÃ¥n leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hÀmta paketet pÃ¥ utlÀmningsstÀllet i norra Sverige. Lysa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min bÀnkbelysning med censorstyrning slutade att fungera, försökte reklamera och ladda upp en kort video pÃ¥ deras sida för reklamation, men fick meddelande om att det uppstÃ¥tt ett fel. Meddelade dem o... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Perfekt kundsupport, tyvÀrr en skadad leverans. FörsÀljningsupplevelsen i butiken Àr bra – liksom priserna. Leveranstiderna Àr snabba och leveranskostnaderna Àr mycket rimliga. SÃ¥ en allmÀnt b... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Köpte nya lysrör för dom som följde med gav för dÃ¥ligt ljus och det blev bÀttre. Armaturerna har smÃ¥ plastspÀnne som hÃ¥ller glaset pÃ¥ plats nÀr jag monterade armaturerna sÃ¥ sprack nÃ¥gon o nu nÀr jag b... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 電球提䟛業者
  5. 照明コンサルタント
  6. 照明卞業者

圓該䌁業による蚘述

PlusLED.se Àr en anvÀndarvÀnlig webbshop dÀr vi har specialiserat oss pÃ¥ försÀljning av LED-belysning, Smart Hem och elektroniktillbehör av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har sedan starten fokuserat pÃ¥ att stÀrka vÃ¥r position som en stor och trovÀrdig onlineÃ¥terförsÀljare för bÃ¥de privat- och företagskunder inom försÀljning av bland annat: LED-armaturer, LED-paneler, LED-spotlights, LED-strips, LED-lampor, LED-ljus, LED-sollampor och ledande Smart Home-mÀrken, elektronikprodukter, elartiklar och verktyg samt tillbehör. Kundservice Àr en grundpelare i vÃ¥r verksamhet, och vi erbjuder professionell och tekniskt kompetent rÃ¥dgivning till alla vÃ¥ra kunder. Det Àr en del av den noggranna instÀllningen vi har till varje enskild affÀr. VÃ¥r webbshop Àr modern, anvÀndarvÀnlig och blixtsnabb, och vi har skurit ner till benet sÃ¥ att du snabbt kan hitta och köpa det du behöver. Är du i fÀrd med att förverkliga bostadsdrömmen och renovera eller bygga sjÀlv? DÃ¥ hittar du allt du behöver för ditt nya ljusprojekt hos oss. Klicka runt pÃ¥ hemsidan och fÃ¥ inspiration till belysningen i ditt badrum/tvÀttstuga, i vardagsrummet, i hallen, sovrummet, köket, kontoret etc. Oavsett om du söker eleganta och stilrena LED-spotlights till taket, LED-armatur för verkstaden, ljusskena spots för butiken eller en smart utomhus-/inomhuslampa, sÃ¥ har vi det du söker. VÀlkommen till PlusLED.se.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

En jÀttebra flÀkt

En jÀttebra flÀkt. Tyst. Lite krångligt att sÀtta ihop. Synd att den inte kan snurra mer bara. Men jag Àr nöjd Àndå. Manualen borde vara på svenska också! Mycket bra med fjÀrrkontroll!

2025幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

Varan levererades inte men jag fick

Varan levererades inte men jag fick besked om den gått i retur
Inget besked om att varan fanns att hÀmta
Men att betala gick bra
Aldrig mer
Olaf

2025幎5月16日
PlusLED.se ロゎ

PlusLED.se からの回答

Hej Olaf,

Vi Àr ledsna att höra att du inte har fått ditt paket och att det borde ha returnerats till oss.

VÀnligen kontakta oss via vår e-post: Support@plusled.se, så Àr jag sÀker på att vi hittar en lösning.

Ha en bra dag :)

Mycket bra leverantör!

Att bestÀlla och betala gick vÀldigt smidigt. Leveransen från leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hÀmta paketet på utlÀmningsstÀllet i norra Sverige. Lysande!
Dagen efter monterade jag belysningen och den fungerade perfekt och uppfyller mitt behov bÀttre Àn förvÀntat. Jag kan varmt rekommendera PlusLED.se till alla som vill vÀlja en leverantör med ett brett och bra sortiment, en bra hemsida och mycket hög servicegrad.

2025幎3月14日

Köpte 10-pak med LED Industriarmatur

Köpte 10-pak med LED Industriarmatur 120cm. Reklamen och det de påstår Àr fel och missvisande.
- Industriarmatur ger sken av något hållbart och robust. Dessa Àr mycket klena med tunn plast. De jag fick var inte genomkopplingsbara och går inte att hÀnga. De skall skruvas upp men de borranvisningar som finns får den tunna plasten att spricka och dÀr ryker IP54 direkt.
Locket sitter med 8st små snÀppen som lÀtt lossnar eller går sönder vid minsta miss.
Jag löste det genom att köpa andra. Bondfångeri. Kommer aldrig att handla dÀr igen.

2024幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

Trasig prudukt omöjligt att lÀmna retur

Trasig produkt omöjligt att lÀmna retur

2025幎1月28日
PlusLED.se ロゎ

PlusLED.se からの回答

Hej Martin,

Tack för din recension.

Jag ser att vi har haft en korrespondens med dig via e-post, dÀr vi har kommit överens om att skicka en ersÀttning för de saknade delarna.

Om du har några frågor angående ovanstående, vÀnligen kontakta oss igen på: support@plusled.se

Bra dag :)

Med vÀnliga hÀlsningar