Att bestÀlla och betala gick vÀldigt smidigt. Leveransen frÃ¥n leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hÀmta paketet pÃ¥ utlÀmningsstÀllet i norra Sverige. Lysa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min bÀnkbelysning med censorstyrning slutade att fungera, försökte reklamera och ladda upp en kort video pÃ¥ deras sida för reklamation, men fick meddelande om att det uppstÃ¥tt ett fel. Meddelade dem o... ãã£ãšèŠã
Perfekt kundsupport, tyvÀrr en skadad leverans. FörsÀljningsupplevelsen i butiken Àr bra â liksom priserna. Leveranstiderna Àr snabba och leveranskostnaderna Àr mycket rimliga. SÃ¥ en allmÀnt b... ãã£ãšèŠã
Köpte nya lysrör för dom som följde med gav för dÃ¥ligt ljus och det blev bÀttre. Armaturerna har smÃ¥ plastspÀnne som hÃ¥ller glaset pÃ¥ plats nÀr jag monterade armaturerna sÃ¥ sprack nÃ¥gon o nu nÀr jag b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- é»çæäŸæ¥è
- ç §æã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- ç §æåžæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PlusLED.se Àr en anvÀndarvÀnlig webbshop dÀr vi har specialiserat oss pÃ¥ försÀljning av LED-belysning, Smart Hem och elektroniktillbehör av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har sedan starten fokuserat pÃ¥ att stÀrka vÃ¥r position som en stor och trovÀrdig onlineÃ¥terförsÀljare för bÃ¥de privat- och företagskunder inom försÀljning av bland annat: LED-armaturer, LED-paneler, LED-spotlights, LED-strips, LED-lampor, LED-ljus, LED-sollampor och ledande Smart Home-mÀrken, elektronikprodukter, elartiklar och verktyg samt tillbehör. Kundservice Àr en grundpelare i vÃ¥r verksamhet, och vi erbjuder professionell och tekniskt kompetent rÃ¥dgivning till alla vÃ¥ra kunder. Det Àr en del av den noggranna instÀllningen vi har till varje enskild affÀr. VÃ¥r webbshop Àr modern, anvÀndarvÀnlig och blixtsnabb, och vi har skurit ner till benet sÃ¥ att du snabbt kan hitta och köpa det du behöver. Ãr du i fÀrd med att förverkliga bostadsdrömmen och renovera eller bygga sjÀlv? DÃ¥ hittar du allt du behöver för ditt nya ljusprojekt hos oss. Klicka runt pÃ¥ hemsidan och fÃ¥ inspiration till belysningen i ditt badrum/tvÀttstuga, i vardagsrummet, i hallen, sovrummet, köket, kontoret etc. Oavsett om du söker eleganta och stilrena LED-spotlights till taket, LED-armatur för verkstaden, ljusskena spots för butiken eller en smart utomhus-/inomhuslampa, sÃ¥ har vi det du söker. VÀlkommen till PlusLED.se.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra sortiment och prisvÀrda produkter
Bra sortiment och prisvÀrda produkter
En jÀttebra flÀkt
En jÀttebra flÀkt. Tyst. Lite krångligt att sÀtta ihop. Synd att den inte kan snurra mer bara. Men jag Àr nöjd Àndå. Manualen borde vara på svenska också! Mycket bra med fjÀrrkontroll!
Emballaget var totalt för stort!!
Emballaget var totalt för stort!!! Ur miljösynpunkt katastrof. Kunde varit minst 10 gånger mindre!!!!
Mycket snabb leverans
BÀsta service och bra kvalitet ððð
Smidig leverans
Smidig leverans, produkt som motsvarade förvÀntningarna, nöjd!
Varan levererades inte men jag fickâŠ
Varan levererades inte men jag fick besked om den gått i retur
Inget besked om att varan fanns att hÀmta
Men att betala gick bra
Aldrig mer
Olaf

PlusLED.se ããã®åç
Smidigt och seriöst!
Mycket bra leverantör!
Att bestÀlla och betala gick vÀldigt smidigt. Leveransen från leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hÀmta paketet på utlÀmningsstÀllet i norra Sverige. Lysande!
Dagen efter monterade jag belysningen och den fungerade perfekt och uppfyller mitt behov bÀttre Àn förvÀntat. Jag kan varmt rekommendera PlusLED.se till alla som vill vÀlja en leverantör med ett brett och bra sortiment, en bra hemsida och mycket hög servicegrad.
Det fungerade bra med bÃ¥de kontaktenâŠ
Det fungerade bra med både kontakten och leveransen.
Och personalen var hjÀlpsamma o trevliga
Perfekt++++++++++
Jag Àr jÀttenöjd
Jag Àr jÀttenöjd. Köpte tre kit med möbelspotlight . Det saknades en spotlight i ett av paketen. Ni skicka ett komplett kitt snabbt. Tack för bra service
Vi fick trasiga lysrör PlusLed skötteâŠ
Vi fick trasiga lysrör PlusLed skötte reklamationen perfekt.
Lamporna fungerar som de skall och ÀrâŠ
Lamporna fungerar som de skall och Àr felfria, snabb leverans.
Köpte 10-pak med LED IndustriarmaturâŠ
Köpte 10-pak med LED Industriarmatur 120cm. Reklamen och det de påstår Àr fel och missvisande.
- Industriarmatur ger sken av något hållbart och robust. Dessa Àr mycket klena med tunn plast. De jag fick var inte genomkopplingsbara och går inte att hÀnga. De skall skruvas upp men de borranvisningar som finns får den tunna plasten att spricka och dÀr ryker IP54 direkt.
Locket sitter med 8st små snÀppen som lÀtt lossnar eller går sönder vid minsta miss.
Jag löste det genom att köpa andra. Bondfångeri. Kommer aldrig att handla dÀr igen.
Snabb leverans och bra kundtjÀnst
Snabb leverans och bra kundtjÀnst. Har satt upp ca 25 armaturer från plusled senaste året.

PlusLED.se ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹