Bestilt og leveret sportsbh fra pludselige måtte erkende det var fejl størrelse. Returneret via DAO 14 dage siden har trekking nr og har skrevet flere mail men endnu ingen svar og ingen kreditnota... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har haft den bedste oplevelse med Pluspige. Der var en fejl i mine jeans, og mindre end en time efter jeg havde sendt dokumentation på det, var der en afklaring på det. Tusind tak for god service.
Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... もっと見る
Altid en fornøjelse at handle hos Pluspige.dk Hver Tirsdag er en fest, når de køre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tøj, og ikke at forglemme, alle de fede P... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.
Rosensgade 9, 8300, Odder, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Knallerbang tilbud
Knallerbang tilbud, lives hver tirsdag og nogen gange også andre dage. 47 kroners bøjlen, ugens fund, konkurrencer, gaver og gavekort. Alt dette for os kunder. Ved godt, at de gør det for også, at tjene penge( det er trods alt en forretning- men de går bare lige den ekstra meter 🥰
PLUSPIGE er bare bedst ❤️
PLUSPIGE er bare bedst ❤️
Priser i bund og stadig god kvalitet.
Altid gode tilbud
Konkurrencer
Fantastisk service og imødekommenhed
Ja jeg kunne blive ved, har intet dårligt at sige om pluspige, så i får mine varmeste anbefalinger 🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟
Altid god kundeservice
Den butik er helt igennem professionel
Den butik er helt igennem professionel, serviceminded - og det altid med godt humør.
Lige fra deres mange lives på Facebook til kundeservice mv. Jeg har efterhånden bestilt flere gange, og når der er behov for at returnere noget (hvis jeg har købt 2 størrelser for at sammenligne), er pengene hurtigt retur på kontoen.
Ved skriftlige henvendelser, hurtige svar.
Altid utrolig fin service og jeg følger…
Altid utrolig fin service og jeg følger trofast jeres lives, når jeg kan hvor I altid sætter utrolig mange og flotte præmier på højkant. Lækre tilbud også på nye varer.
Ikke nok med det I støtter også børnecancerfonden,som jeg synes var så flot et initiativ. Tak for pluspige og jeres personale.
Super god kundeservice!
Super god kundeservice!
Handlede dagen før påskedagene hos min yndlings tøjbutik på nettet Pluspige.dk. - og sørme om ikke jeg modtog pakken allerede om lørdagen! Det er da super god service at de trods helligdage pakker så de kan sende vores varer ud. Jeg har altid oplevet den mest positive tilgang til deres kunder, så kan varmt anbefale deres butik!
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering. Har aldrig haft behov for at kontakte deres kundeservice. Mine oplevelser har kun været positive.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og gode lives. Har købt meget på lives og på Pluspige.dk der er altid en fantastisk service, ingen problemer med returvarer, eller andet. Altid gode til at hjælpe. Kan kun anbefale at købe hos Pluspige.
Hvis man skal have god service
Hvis man skal have god service, så er det her man skal handle!
Kvinder med kurver bliver hyldet og der er altid gode tilbud og en god stemning, når man er i kontakt med personalet!
De er hurtige til at behandle din ordre!
Wauh en butik ❤️ den sødeste…
Wauh en butik ❤️ den sødeste kundeservice, de står jo på hovedet for os. Lækre varer OG priser🥳🥳❤️🌺
Virkelig godt udvalg og service!
Jeg hørte om Pluspige gennem min søster, og deltog i min første live i påsken. Lækre varer til virkelig gode priser! Jeg har allerede modtaget besked om at jeg kan afhente min pakke på trods af påske travlhed - det er dælme god service.
Udvalget til store piger er ofte begrænset af et lidt konet look eller det er virkelig dyrt - begge udsagn gør Pluspige til skamme!
Tak for en god handel og fantastisk service - det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer🙌🌻
Hurtig og korrekt levering af varer
Jeg har handlet her i flere år, og har kun haft gode oplevelser. Hurtig og korrekt behandling af ordre. Venlig kundeservice og fornuftig modtagelse af retur varer. Den nye hjemmeside er kundevenlig og overskuelig.
I er fantastiske
I er fantastiske altid god service og hvis i har lidt for travlt forkæler I os med en ren præmielive. Jeg forsøger at se alle lives for jeg synes i er så dejlige at se på og gode til at præsenter jeres varer bliv ved med det og luk øjne og øre for de negative kommentarer
Super tøj og service 😊
Har handlet flere gange ved Pluspigen og altid fået god service. Produkterne er i orden og til dejlig billige priser.
Så handler helt sikkert igen.
Altid hurtig levering og super gode ja…
Altid hurtig levering og super gode ja tak tilbud
Kæmpe ros til pluspige…
Man skal lede længe efter et firma hvor service og kundepleje er så stor som hos pluspige 👍👍 de er altid glade og klar til at hjælpe med ALT 💪 de bedste anbefalinger herfra. Altid mange gode tilbud på hjemmesiden og en gaveregn af premier på deres live shows 👍 jeg er total fan.
Gode betjening og hurtig forsendelse
Gode betjening og hurtig forsendelse. Altid en glad besked fra dem hvis man skal have ændret i sin kurv 😊
Jeg har haft en rigtig god opleves med…
Jeg har haft en rigtig god opleves med dem.
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle - om det enten er via liveshows eller direkte i deres fysiske butik. Kæmpe udvalg til meget gode priser
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。