Bestilt og leveret sportsbh fra pludselige mÃ¥tte erkende det var fejl stÞrrelse. Returneret via DAO 14 dage siden har trekking nr og har skrevet flere mail men endnu ingen svar og ingen kreditnota... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har haft den bedste oplevelse med Pluspige. Der var en fejl i mine jeans, og mindre end en time efter jeg havde sendt dokumentation på det, var der en afklaring på det. Tusind tak for god service.
GÃ¥r altid en ekstra mil for kunden ð«¶ð» Har handlet mange gange de seneste mange Ã¥r, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grÊnser,... ãã£ãšèŠã
Altid en fornÞjelse at handle hos Pluspige.dk Hver Tirsdag er en fest, nÃ¥r de kÞre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tÞj, og ikke at forglemme, alle de fede P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi tilbyder et stort udvalg af lÊkkert tÞj i str. 40-58. ð Vores fokus er pÃ¥ at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandÞrer.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste butik- â€ïžð¥°aldrig noget at klageâŠ
Bedste butik- â€ïžð¥°aldrig noget at klage pÃ¥ ðªðŒting kommer hurtig, og de har det sÞdeste kundeservice, som stÃ¥r klar til at hjÊlpe en.ð€ªðªðŒð
Elsker at handle ved plus pigeâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Smart i en fart
Pluspiger har altid smarte og billige modevare, hurtig fragt og kanon service. Kan varmt anbefales.
Jeg havde bestilt en kjole, den kommer torsdag, skal bruge den lÞrdag, desvÊrre er kjole mÊrket forkert i str. MEN.... her er Pluspiger bare helt fantastiske WAUW.... de haste sender ny kjole, kommer fredag og den passer perfekt. Det kalder jeg service i topklasse ð
En super butik
En super butik. Har kÞbt rigtig medgået tÞj til en super pris og servicen er i top. Så 5 stjerne herfra
Der er altid super service
Der er altid super service, dejligt tÞj og hurtig levering.
Altid hurtig og venlig ombytning.
Dette er stedet med god service ogâŠog mega gode tilbud ð€©
Dette er stedet med god service og hurtig levering.
Jeg er en trofast shopper som ser live når det er live, der er mange gode tilbud og mega fede konkurencer.
Her er der lidt til alle fra 42 og op.
SÃ¥ kom ind og kig hver tirsdage klokken 19:30
Det er mange penge at spare når man ser med på live.
Hilsen Anita Simonsen som ikke har gÃ¥et glip af en eneste tirsdagslive de sidste 3 Ã¥r ð€©â€ïžððŒ
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Utrolige sÞdt, rart og medgÞrligt personale, som altid er klar til at hjÊlpe.
Hurtig levering. LÊkkert tÞj.
Mine varmeste anbefalinger.
Dejligt at kunne handle online
Dejligt at kunne handle online. Og så hyggeligt med er forskellige lives. Den gode stemning der er i studiet. Man bliver da bare glad i låget!
Tak for jer! ð€ð€ð€
Fantastisk online shop.
Fantastisk online shop med kÊmpe udvalg og ofte store besparelser. Derudover afholdes live på Facebook med gaveregn og vild priser. Kan kun anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service.
Jeg har handlet hos pluspige.dk gennem de sidste par år. Både på hjemmesiden og gennem deres live på Facebook. Der går aldrig lang tid fra ordren er betalt til man får besked om at pakken er på vej. Har kun en gang oplevet der var en fejl på varen og der fik jeg hurtigt pengene retur. Så ingen problemer der.
De varmeste anbefalinger herfra.
Altid en fornÞjelse at handle hosâŠ
Altid en fornÞjelse at handle hos Pluspige.dk
Hver Tirsdag er en fest, nÃ¥r de kÞre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tÞj, og ikke at forglemme, alle de fede PrÊmier de trÊkker udð
De er altid meget behjÊlpelige, venlige og svare altid tilbage, når man kontakter dem.
De er total serviceminded.
5 Stjerner til PLUSPIGE *****
Pluspige er de bedste
Pluspige er de bedste. Er altid glad og tilfreds med mine kÞb. Skulle noget vÊre for stort/småt er deres retursystem meget velfungerende. Er vild med tirsdag aften når plus pige går live.
Altid venlig og hÞflig betjening
Altid venlig og hÞflig betjening. Rigtig gode priser og fristende live shopping ð De svarer altid pÃ¥ Messenger, hvis jeg har spÞrgsmÃ¥l til str eller hvis jeg har fÃ¥et bestilt to af samme slags ð De har en rigtig god pluspige-plus kundeklub, sÃ¥ ind imellem bestiller jeg tÞj for mine opsparede point og betaler kun meget lidt ( handler jeg mon for meget ? ð€ª) Kan kun anbefale Pluspige.
Fantastisk service
God, hurtig og imÞdekommende service. Stort udvalg til fornuftige priser ðð
Pluspige, eneste sted jeg kÞber tÞj fra. Udelukkende de bedste.
For nyligt har jeg kÞbt en palietkjole, hvor der i et lille stykke af stoffet, ved det ene bryst, manglede nogle palietter. Jeg sendte information til Pluspige om dette, og inden jeg kunne nå at tÊlle til 10, havde de pakket en ny og sendt afsted, samt sendt en retur kode til mig da de betalte fragten. Dagen efter modtog jeg den nye kjole.
Jeg har shoppet hos Pluspige i halvanden år. Har oplevet 2 reklamationer, som er blevet behandlet med det samme, og altid med en rigtig god og hjÊlpsom kommunikation fra det bedste personale. Har også vÊret heldig at vinde konkurrencer 3 gange og vÊret fuldt ud tilfreds med mine gevinster.
Det bedste sted at kÞbe plussize tÞj
De sÞdeste mennesker i supporter.
De skÞnneste mennesker i butik og live videoer. Der er altid hjÊlp at hente hvis man har spÞrgsmål eller er er gået noget galt i en ordre (hvilket er uendeligt sjÊldent)
Jeg kan klart anbefale at handle her ð
lÊkkert og smart tÞj.
lÊkkert og smart tÞj.
Ikke nok med tÞjet er lÊkkert og smart, så er det også til priser, hvor alle kan deltage. SÞde og rare er de alle, Bytter med et smil, aldrig nogle problemer, KÞbte 2 bluser på Live og de kom meget hurtigt, som altid. Nyder deres live, og de er så sÞde de deler ud med gaver til os er ser det, af egen fri vilje, den bedste butik Ever ;-)
God kundeservice hurtig varelevering
God kundeservice hurtig varelevering
NÊsten dag til dag
Bytter og hjÊlper med et smil
100 procent tilfreds med Pluspige
Et fantastisk team hos Pluspige.som altid hjÊlper hvis der er problemer med det man har kÞbt hos dem
Bedste sted for pluspige at shoppe
Bedste sted for pluspige at shoppe. Livesalg med tÞj til billige penge og god kvalitet og god prÊsentation. Masser af prÊmier til Live. Lynhurtig levering. Bedste kundeservice, aldrig noget bÞvl. Webshop hvor du optjener point, som kan bruges til at shoppe for. Jeg anbefaler 100% pluspige. Jeg har fået mange andre til at handle der, som også er super tilfredse ++++
Bedste anbefalinger ð
Fine varer - hurtig levering og ingen problemer hvis tÞjet skal returneres ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã