Den utlovade leveransen på 1-3 dagar är sen länge förbi. Ganska förvirrande med medlemskapet på 139 kr/månad och oklart vad 30 dagars provperiod innebär. Väldigt svårt att logga in på hemsidan, när ja... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har inte fått mina varor och det har gått snart 2 v. Stod 2 -3 dagar. Pga av att leverantören inte överlämnat paketet till transportbolaget. Nu är det påvägs och efter 2 dagar kan jag hämta det. Sen s... もっと見る
Varorna var bra, men att bli påtvingad ett medlemsskap utan tydlig förvarning är inte ok. Blev debiterad en månatlig medlemsavgift på 139 kr utan bekräftelse från företagets sida och således utan unde... もっと見る
Kärt barn har många namn sägs det ,precis som företaget i fråga. Har handlat en hel del från detta företag ,dock under andra namn. Samma priser , samma utbud ,samma affärs koncept men under olika namn... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Som medlem hos Plusshop får du adgang til tusindvis af produkter for kun 139 kr/md. Kan opsiges til udgangen af medlemsperioden, første 30 dage er gratis
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
bara bra men å
jag har beställde en parfym på onsdags…
jag har beställde en parfym på onsdags och jag har inte fått den än
I ordered some batteries and did not…
I ordered some batteries and did not see that I also bought a subscription, which I paid for for 2 months. And the batteries never even arrived.
Feels like a scam!
Inte bra
Dem svarar inte på telefonen och inte mejl heller. Det går inte att säja upp meddlemskapet på mina sidor föratt det står teknist fel, jag försökte många gånger men det är så. Har Skickat mejl också men har inte fått något svar ens.
my experience was very good.
I am leaving 1 star not for the product…
I am leaving 1 star not for the product or service but because once I purchased with PLUSSHOP it is continuously trying to charge my card. Please stop doing it as you are blocked already!!!
Ämne: Viktigt meddelande till potentiella kunder.
Under de senaste 2,5 åren har jag utan min vetskap varit en betalande kund hos detta företag. Jag upptäckte nyligen detta och kontaktade dem för att få klarhet. Trots att de påstår att de svarar inom 48 timmar fick jag aldrig något svar via e-post. Jag försökte logga in på deras hemsida, men det fungerade inte. När jag begärde ett nytt lösenord fick jag ingen respons. Först efter att jag haft ett telefonsamtal med deras kundtjänst kunde jag logga in. Märkligt!
Jag upplever att företaget har en oprofessionell hantering av sina kunder och jag kan inte låta bli att misstänka att de utnyttjar sin position för att dra pengar från kunder utan att ge tydlig information om sina tjänster. Jag uppmanar alla att tänka efter noga innan ni interagerar med detta företag. Det är bättre att vara försiktig än att riskera att bli utsatt för liknande problem.
Varför ska man riskera att bli lurad? Undvik detta företag för er egen trygghet!
It was so fast.
Jag har fotfarande inte fått parfymen…
Jag har fotfarande inte fått parfymen jag beställt och det har gått fyra arbetsdagar medans det skulle ta max tre för den att komma till mig
Bluffsida
Äcklig sida. Jag beställde en parfym innan jul. Betalar med kort. Varan kom, inga konstigheter. En månad senare dras det ytterligare 139 kronor från mitt kort. På något sätt ska jag då ha tecknat ett medlemskap i samband med mitt köp. Trots att jag inte har varken mail från, eller konto hos dom. Helt sjukt vidrigt. Imorgon ska jag försöka nå deras support, som har öppet två timmar om dagen...har inga större förhoppningar att dom kommer svara.
BEDRÄGERI-FÖRETAG, UPPSÄGNING AV MEDLEMSKAP OMÖJLIGT
Bedrägeri-företag som tjänar pengar på att det är OMÖJLIGT att säga upp ditt medlemskap efter gratisperioden. Jag hörde av mig till företaget innan provperioden var slut och sa att jag inte hittade någonstans på deras hemsida att säga upp medlemskapet. Fick aldrig svar. Efter det lyckades jag aldrig logga in på mitt konto trots att lösernodet fungerade. Så fort jag loggade in så laddades hemsidan om och jag var utloggad igen. Detta företag har lurat mig på 139 x 3 = 417kr.
Dyrt jäkla medlemskap och det är uppenbart att företaget tjänar pengar på att folk inte lyckas få det uppsagt. Enda sätt att bli av med avgifterna är att spärra ditt kort och beställa nytt.
bra kvalitets produkt.en negativ sak…
bra kvalitets produkt.en negativ sak var att man måste betala med kort
Svårt att få kontakt med någon Ska man…
Svårt att få kontakt med någon Ska man avbeställa en produkt så får man inget svar. Efter att jag avbeställt varan så räknar man med att man ska få pengarna tillbaka men så är inte fallet. Man blir blåst på pengarna och ingen vara och inget svar fast man har skrivit flera gånger till kundtjänst.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。