Moge robic setki maili
Moge robic setki maili do steam bez zadnych problemow ;)
Moge robic setki maili do steam bez zadnych problemow ;)
Dramat, za nic nie mogÄ dodaÄ klucza sprzÄtowego tylko pcha mnie w jakÄ Å gó...nianÄ aplikacjÄ ale ja nie mam telefony ani z androidem ani z japkiem. Do tego niektóre maile nie przychodzÄ od razu tylko po 15 minutach. Druga poÅowa drugiej dekady XXIw., zewszÄ d jacyÅ internetowi naciÄ gacze a na Interii nie moÅŒna dodaÄ UBIKEY. To po cholerÄ z ich âpomocyâ technicznej przychodzÄ e-maile o treÅci âzabezpiecz swoje kontoâ skoro nie da siÄ zabezpieczyÄ ftego konta?!
Tragedia, nowy interfejs to jakaÅ ÅŒenada. Handlowanie adresem dla reklam kolejna ÅŒenada. Wykupienie poczty bez reklam nic nie daje. Co dzieÅ wpÅywa kilkadziesiÄ t maili z reklamami. Tragedia
Ta poczta interii to jedna wielka poraÅŒka, maile nie przychodzÄ od razu, tylko po jakimÅ czasie albo w ogóle! Tragedia. Taka poczta nie powinna w ogóle istnieÄ. Nie zakÅadajcie u nich konta.
WyrzuciÅo mnie nagle z aplikacji, nie mogÄ siÄ zalogowaÄ pomimo tego ÅŒe wpisuje dobrze hasÅo a za odzyskanie konta (nowe hasÅo smsem) chcÄ 11 zÅ. Do tego przy zmianie tymczasowego hasla nie mogÄ go zmieniÄ na swoje.. DuÅŒo reklam i spamu. Co to za gówniana poczta
ZaznaczyÅem jednÄ
gwiazdkÄ.
Jedna gwiazdka to juÅŒ jest jakaÅ gwiazdka a ja uwaÅŒam, ÅŒe nie naleÅŒy siÄ nawet ta jedna gwiazdka !!!
Poczta INTERIA byÅa!!! pocztÄ
, którÄ
naleÅŒaÅo KOMUÅ poleciÄ a teraz to jest poczta, która moÅŒe startowaÄ w zawodach na NAJGORSZÄ pocztÄ w POLSCE !!!
I nie jest to tylko moje zdanie - to jest opinia wszystkich uÅŒytkowników poczty INTERIA, których znam, którzy korzystali z poczty INTERIA a teraz tylko przeklinajÄ
i uciekajÄ
na inne konta email.
WyÅÄ czyli klasyczny interfejs poczty, oferujÄ c na siÅÄ jakiÅ niedopracowany wybryk. Dziecinne pomysÅy, upiÄkszacze, za to BARDZO niewygodne korzystanie, BÅÄDY bezpieczeÅstwa - ukryte adres nadawcy (choÄby podszywajÄ ce siÄ pod jakiÅ serwis), bÅÄdy w skryptach (np. kasowanie emaila przewija listÄ emaili w jakieÅ randomowe miejsce). Masakra. WystarczyÅo dopasowaÄ do obecnych czasów znany, dobry bo prosty i funkcjonalny - interfejs istniejÄ cy.
Nowy interface na przeglÄ darkÄ caÅkowicie zniszczyÅ pocztÄ. Trudno korzystaÄ przez internet. ChciaÅem zapÅaciÄ za pocztÄ aby mieÄ stary interface, jednak nie jest to moÅŒliwe. PÅaciÄ za coÅ co nie dziaÅa teÅŒ nie ma sensu. Po prostu zaÅoÅŒyÅem nowÄ skrzynkÄ na wp.pl i tam przenoszÄ siÄ z korespondencjÄ . TrochÄ potrwa ale tylko tak Klienci mogÄ oddziaÅywaÄ na nieprzemyÅlane decyzje firm.
Opcja poczty PRO, pozwalajÄ ca na podpiÄcie do 5 domen zewnÄtrznych, to jakaÅ kpina. Co z tego, ÅŒe podepnÄ 5 swoich domen, kiedy utworzone skrzynki (ÅÄ cznie teÅŒ max.5) dziaÅajÄ wyÅÄ cznie z jednej domeny a pozostaÅe stajÄ siÄ nieaktywne. Ta usÅuga jest bez sensu, chyba ÅŒe ktoÅ potrzebuje nielimitowanej powierzchni.
Po miesiÄ cu od zaÅoÅŒenia konta utraciÅem dostÄp ze wzglÄdu na program VPN, choÄ nie mam ÅŒadnego zainstalowanego w telefonie. Nie polecam!
"Nowy interfejs to koszmar, po latach korzystania czas na zmianÄ poczty" zgadzam siÄ.
Nowy interfejs to koszmar, po latach korzystania czas na zmianÄ poczty.
Mimo zapisanego hasÅa nie mogÄ dostaÄ siÄ do konta którÄ mam podejrzewam od ponad 15 lat. WypisaÅam juÅŒ 2 formularze na stronie kontaktowej + napisaÅam e-mail na podany na stronie adres i nikt siÄ ze mnÄ do tej pory nie skontaktowaÅ. ObsÅuga klienta bardzo sÅaba.
Najbardziej podobaÅ mi siÄ zupeÅnie pierwszy interfejs, drugi tez byÅ niezÅy, a teraz po prostu przymusem wcisnÄli nam ten. Nie podoba mi siÄ. W wersji darmowej sporo spamu, w tym coÅ, co podpisuje siÄ 112sexshop (ostatnio rzadziej, ale jednak) - a przecieÅŒ pocztÄ mogÄ mieÄ teÅŒ osoby mocno nieletnie.
nowy interfejs poczty jest fatalny , maÅo czytelny, gdybym miaÅ taki w momencie zakÅadania to na pewno omijaÅbym pocztÄ.interia.pl .
Klasyczny przykÅad zmian na gorsze.... pomimo protestów uÅŒytkowników. BÄdÄ zmuszony do przejÅcia na programy pocztowe.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã