レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Er staat : Afmelden nieuwsbrief via website. Dit lukt bij geen enkele poging,alleen maar reclame en info die ik juist niet wil hebben. Irritant,klant onvriendelijk.

5぀星のうち1の評䟡

Heb ve fysieke kaart gebruikshistorie opgevraagd want volgens mij stond er nog saldo op maar saldocheck geeft 0 tegoed aan. Maar heb ook via VriendenLoterij kaartnummer en pincode per email ontvan... もっず芋る

2.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

ik heb 3 kaarten twv 200 EUR en deze zijn niet in te wisselen

ik heb 3 kaarten twv 200 EUR. Ik heb al meerdere keren geprobeerd deze in te wisselen maar elke keer wordt deze geweigerd. Of de pincodes vd kaart kloppen niet of de kaartnummer wordt niet herkend of de pincode is te lang. Er is elke keer wat aan de hand. Online is deze nauwelijks in te wisselen. Vandaag ook bij het concertgebouw weer mislukt. koop deze niet

2026幎6月10日

De pincode was onleesbaar

De pincode was onleesbaar na het krassen. Dit heb ik via de website gemeld. Binnen een werkdag kreeg ik bericht terug met de mededeling dat het tegoed verlopen was en tevens met de vraag wat daar de reden van was.De toon van deze mail was heel persoonlijk.
Daar heb ik op gereageerd en na drie dagen kreeg ik een nieuwe podiumkaart met wederom een heel vriendelijk begeleidend schrijven.
Kortom een zeer persoonlijke benadering per e-mail. Dank Priscilla!

2026幎6月8日

Niet bruikbaar in Paradiso Amsterdam

Ze schrijven dat deze inwisselbaar is bij Paradiso (Amsterdam)
 niet dus. Paradiso weet ook van niets, die zijn in elke geval telefonisch bereikbaar. De organisatie achter Podium cadeaukaart natuurlijk niet typisch een online groot bedrijf.

2026幎4月12日

Gebruikshistorie

Maar heb ook via VriendenLoterij kaartnummer en pincode per email ontvangen, dus geen fysieke kaart. Daar moet ook saldo op staan maar hoe check ik daarvan historie want saldocheck zegt weer 0

2026幎3月20日

Super klantenservice

Mijn ervaring met podiumcadeaukaart is zeker een positieve. Ik wilde namelijk naar het theater en daar wilde ik 3 podiumcadeaukaarten voor gebruiken. Deze waren wat ouder en het betreffende theaters kende deze kaarten niet meer. Op de kaart stond namelijk onbeperkt geldig maar tegenwoordig is het maar 3 jaar geldig. Dit gaf wat problemen, omdat het theater alleen bereikbaar was via keuzemenu aan de telefoon was het moeilijk een medewerker te spreken. Uit eindelijk wel iemand gesproken maar die verwees mij naar podiumcadeaukaarten.
Zij hebben mij heel goed geholpen door er voor te zorgen dat het saldo van de kaarten met 1 week op mijn rekening stond en zo dus wel met korting naar de voorstelling kon gaan.
Dit hadden zij niet hoeven doen omdat eigenlijk het theater zelf ook voor oplossing moet zorgen.
Dus mijn dank is heel groot, vandaar ook deze review

2026幎3月19日

Na activatie Kaart veel eerder verlopen als 3 jaar

Heb de kaart gekregen, februari 2023 geactiveerd, dacht hem vandaag te gebruiken omdat er pas een artiest is waar ik graag heen wil. Eventim heeft maar weinig bekende artiesten helaas. Blijkt de kaart in januari 2025 al te zijn verlopen. Tip: Als je kaart wil kopen voor iemand die van concerten houd koop geen podium kaart, die biedt bijna niks aan. Ga naar Ticketmaster.

2026幎1月20日
5぀星のうち1の評䟡

Compleet waardeloos als cadeau maar steun voor de sector podiumkunsten

Podium Cadeaukaart.nl geeft aan dat het juridisch-technisch niet mogelijk zou zijn om de geldigheidsduur van een Podium Cadeaukaart te verlengen waardoor je als de Podium Cadeaukaart is verlopen, je het saldotegoed kwijt bent. Echter, dat het saldotegoed op cadeaukaarten volgens de wet na 2 jaar mag verlopen, maakt niet dat dit ook een verplichting betreft. Zo heeft de Podium Cadeaukaart zelf een extra jaar geldigheidsduur (indien de cadeaukaart vanaf september 2019 is aangeschaft. Zure eind van het liedje is dat hierdoor, nadat de geldigheidsdatum is verlopen, geen aanspraak meer kan worden gemaakt op het verlopen saldotegoed. Temeer omdat het voor een zeer groot gedeelte van het aanbod in theaters sowieso onmogelijk is om kaarten te verkrijgen omdat deze vaak zijn weggekaapt door pre-sale voor abonnementhouders en opkopers. Daardoor lukt het dus gewoon niet om binnen de drie jaar het tegoed op je bon uit te geven en ben je dus eigenlijk gewoon niet meer dan een sponsor van de sector podiumkunsten.

2025幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Een pdiumcadeaukaart is een miskoop

De onderstaande tekst probeerde ik naar podiumcadeaukaart te sturen.. Helaas er is geen enkele mogelijkheid om met hen te communiceren.

“””Mijn cadeaukaart is nooit door mij geactiveerd. Gisteren 16 november 2025 deed ik dat via het invullen van de pinkode, maar kreeg toen het bericht dat de kaart verlopen was. Ik ga er van uit dat looptijd pas in mag gaan na activering met de pincode. Graag uw correctie voor mijn kaart met nummer 6064363550023484830”””

Kortom de organisatie is rijp voor onderzoek via bijvb Radar

Met vriendelijke groet J. S. van Galen

2025幎11月16日

2 podiumkaarten

2 podiumkaarten. Pas 2 maanden in bezit. Tickets ermee kopen is onmogelijk. Geprobeerd bij Paradiso en Tivoli Vredenburg. Je kunt nergens de codes kwijt. En wanneer dit wel kan kunt je niet zien of dit voor een podiumkaart is. Podiumkaart wordt niet herkend. Ik heb voor meer dan 200 euro tegoed wat ik binnen 3 jaar gewoon kan weggooien. Echt belachelijk. Podiumkaart suggereert dat je deze kunt gebruiken bij b v. Paradiso en Tivoli, dus niet.

2025幎10月11日

Oplichters!

Zonder dit kenbaar te maken wordt de kaart blijkbaar bij aanschaf geactiveerd, om vervolgens 3 jaar geldig te zijn. Je krijgt dus een kado, waarvan je niet weet dat deze slechts 3 jaar van waarde is.
Wat een oplichterij!
Dit geldt overigens voor alle cadeaubonnen, maar dit spant toch wel de kroon. Boeven zijn het, je wordt beroofd terwijl je er zelf geen erg in hebt. Verschrikkelijk bedrijf.
Koop hier nooit een kadobon want je wordt geflest waar je bij staat..

2025幎6月12日

Kadokaart werkt niet

Om 20 Euro kado te krijgen via Keuzecadeaukaart:
-Allereerst een account aanmaken met mailadres en telefoonnummer.
-Lang nummer van kaart overnemen om in mijn geval een voucher voor een Podiumkaart te ontvangen.
-Hiervan het barcodenummer bij de gewenste theaterkaartbestelling inkopiëren
-Daarna lezen dat het codenr niet wordt gevonden.
-Cadeaukaart bellen (neemt direkt op)
Daar wordt alles gecheckt en gevraagd of ik de theaterkaartbestelling over wil doen.
-Cadeaukaart weer gebeld dat het nog niet lukt.
Na met elkaar ruim 15 minuten bellen/wachten te horen krijgen dat ik Podiumkaart moet bellen.
Men heeft geen telefoonnr.
-Podiumkaart kun je niet bellen.
Een formulier ingevuld en een foto van de kaart geupload bij het zgn "Servicedesk"
Hierna tevergeefs gezocht naar de verzendknop.....
-Resultaat, iemand wordt hier rijk van...
- Geef mij aub de volgende keer zo'n blauw briefje met 20 erop.
Overal inwisselbaar

2025幎2月15日

december 2019 podiumkaart gekregen

december 2019 podiumkaart gekregen, 2 maanden later ging alles "op slot" wegens covid. in 2023 was de kaart verlopen. Schandalig! makkelijk geld verdienen op deze manier. Nooit zal ik zo'n kaart aanschaffen om kado te doen.

2024幎12月15日

De kaart was wat over de datum (1 jaar

De kaart was wat over de datum (1 jaar, ook ivm met de covid periode)) en daarmee was het tegoed niet meer geldig, SCHANDALIG, want het ding ligt niet te rotten, er komen geen schimmels vanaf of iets dergelijks en alle gegevens via 'Podiumkaart' staan waarschijnlijk gewoon in hun systeem.
Ook bood de telefonische helpdesk geen oplossing of bemiddeling.
Hoe kunnen deze tegoeden na een bepaalde datum niet meer bruikbaar zijn?
Ik raad iedereen GEEN podiumkaart aan!

2024幎5月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ