Jeg fikk ved en feiltagelse kjÞpt billetter til Rammstein via onlineticketshop og var veldig skeptisk da bilettene ikke stod i mitt navn. Men konserten ble flyttet to ganger pga. Covid, og jeg fikk n... ãã£ãšèŠã
Vaikka keikka peruuntui useamman kerran, toimi tiedonkulku koko ajan hienosti. Ja lopullinen lipunvaihto uuden esiintymispaikan lippuun hoitui hienosti. Konserttipaikalla jÀrjestelyt olivat toimivat... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Premium Tickets for Concerts, Football, Comedy, Theatre and all other Events Worldwide. Buy Safe & Secure with Onlineticketshop! 100% Guaranteed!
Bornholmstraat 82, 9723AZ, Groningen, ãªã©ã³ã
- +31502011520
- info@onlineticketshop.nl
- www.onlineticketsshop.com
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
problÚmes à l'entrée et honneteté du site
Nous avons rencontré deux problÚmes : le premier au niveau de la réception des billets annoncée pour 24 h avant la date de l'entrée dans le musée du Louvre (nous étions déjà partis pour Paris...) et le deuxiÚme, certainement le plus important : au moment de scanner le QR code, le préposé à l'entrée nous a annoncé que nos billets avaient déjà été "compostés" donc qu'ils avaient donc été vendus deux fois. La personne nous a confirmé que ce n'était pas le meilleur site pour commander les billets pour le Louvre. En définitive trÚs mauvaise aprÚs midi ; nous avons quand même pu visiter le musée avec l'autorisation du contrÎleur mais ce fut beaucoup plus rapide que prévu... Donc, en définitive, site à fuir...
Biletter til Celine Dion
Fik dejlige biletter til Celine Dion af mine bÞrn i fÞdselsdagsgave. Da koncerten efter flere gange var blevet flyttet endte den med helt at blive aflyst. Skrev at jeg ikke var tilfreds med en voucher. I begrundede det med Force Majeure. Men jeg kan ikke finde nogen koncerter eller andet at bruge voucheren på. Der er intet og nu udlÞber voucheren snart.
Så de 3300 kr. er bare vÊk.
Det er simpelthen ikke i orden.
Meget sur smiley :(
Lippuja ei kuulunut eikÀ nÀy CelineâŠ
Lippuja ei kuulunut eikÀ nÀy Celine Dionin keikka peruuntui rahoja ei ole palautettu on lahjakortit mutta keikat muissa maissa ei Suomessa, asiakaspalvelu ei vastaa, ÃLKÃà MISSÃÃN NIMESSà OSTAKO LIPPUJA TÃÃLTÃ
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Je betaalt veel te veel en maken ook niet duidelijk genoeg dat het om doorverkochte tickets gaat.
Celine Dion koncert har sendt mineâŠ
Celine Dion koncert har sendt mine oplysninger og hÞre intet ... Det er 3200 kr som skal refunderes... Super dårlig stil og det kan ikke passe at man intet hÞre fra dem... Men skal man kÞbe billetter så er de klar... Skam jer
Fup og svindel
Vi kÞbte 4 billetter til Nik og Jay i Royal Arena. Koncerten blev rykket 2 gange og til sidst blev den aflyst. Vi kunne ikke få penge tilbage men kun få en voucher. Der har så slet ikke vÊret nogen koncerter i Danmark efterfÞlgende. Men klassiske koncerter i Europa kunne vi bruge vores voucher på!!! Nu er vores voucher udlÞbet og vi har mistet alle vores penge. Vi har skrevet og intet svar fået. Total fupfirma!!! Det kan ikke vÊre lovligt!
Fup og svindel - Il Divo koncert KB hallen, der aldrig blev til noget
I 2020 kÞbte jeg billetter til Il Divo i KB hallen, koncerten blev udsat x flere pga corona. Jeg har dog ikke fået penge retur. Har skrevet til onlineticketshop x flere og de har svaret, at koncerten finder sted, men ved ikke hvornår.
I lÞrdags fik jeg en mail, om at jeg skulle vÊre klar og i dag en mail om koncerten var god.
Jeg bor og befinder mig i Danmark og Il Divo turnerer p.t. i Sydamerika (vist Mexico).
Sådan kan man så fuppe sig til at få penge 1691 kr fra godtroende mennesker, der bare gerne vil til koncert - SKAM JER
I skylder penge...
I skylder penge.... efter den celine Dion koncert. I har ingen andre koncerter man kan bruge voucher på...og jeg har flere gange sendt mine konto oplysninger for at få refunderet billetterne. KÞb aldrig noget herigennem. Det er ikke vores skyld at koncerten blev udsat 3 gange og derefter aflyst.
Virksomheden gÞr det muligt at miste en masse penge
Virksomheden kan gÞre det muligt at indlÞse en voucher - der er ingen arrangementer at bruge voucheren på. I bÞr refundere belÞbet omgående!.
KÞbte billeterne for over to år siden.
Efter adskillige Êndringer i datoen på grund af Covid og sygdom blev koncerten til sidst aflyst. Jeg har modtaget en kode på en mail som voucher.Voucheren udlÞber om 1œ år.
Men der er INGEN koncerter overhovedet på hjemmesiden.
Så pengene kan vÊre tabt.
Onlineticketshop aflyste koncert
Onlineticketshop aflyste den koncert, jeg havde kÞbt billetter til. Jeg kunne ikke få pengene retur, men fik en helt ubrugelig voucher. Lad endelig vÊre med at kÞbe.
Penge ud af vinduet
Penge ud af vinduet
Efter adskillige Êndringer i datoen, og til sidst aflysning får man kun mulighed for at modtage en voucher - der har det sidste år ingen koncerter vÊret tilgÊngelige i Danmark. Så ved ikke hvordan jeg skal få min voucher brugt, ingen mulighed for at få pengene tilbage hverken helt eller delvist.
Penge lige ud af vinduet.
Die Tickets werden ÃŒberteuert verkauft
Die Tickets werden Ìberteuert verkauft, aber das ist ja noch okay. Man muss ja nicht kaufen. Jedoch wurde das Konzert abgesagt und es gab einen Gutschein, anstatt das Geld retour. Leider findet man keine Veranstaltungen auf der Homepage, wo man die Gutscheine einlösen kann. Ich rechne mal damit, dass die Firma bereits insolvent ist und ich auf diesen Gutscheinen sitzen bleibe.
Har kÞbt billetter til Celine DionâŠ
Har kÞbt billetter til Celine Dion flere år tilbage, og vores danske site Ticketmaster har refunderet alle pengene, men her får vi bare en voucher, som vi kan bruge til en anden koncert..... Det er bare ikke helt i orden og slet ikke når koncerten af flere omgange er blevet flyttet og nu aflyst.
Jeg kÞber ikke flere billetter her.
Håber så bare jeg kan finde en ny koncert, som sikkert også koster det dobbelte af den oprindelige pris.
Jeg har DKK 4450 tilgode
KÞb ikke dine billetter her
KÞbte 4 stk. koncertbilletter til Celine Dion Koncert allerede i 2019 i denne hjemmeside i alt ca. DKK kr. 9.300,-. Koncerten blev aflyst, vi fik aldrig pengene tilbage, og fik blot af vide, at vi ville få en voucher som vi ville kunne bruge på en anden koncert, og det vil jeg IKKE.
De svarer hverken skriftligt eller telefonisk, og man kan desuden slet ikke ringe til dem. Har jeg så bare smidt mine penge vÊk. :-(
It was absolutly incredible
It was absolutly incredible! Even though weve been at the last row, it was almost as ecxiting as floor tickets. Maybe we were far away, but you guys made sure thay every one in every seat could enjoy the show.
We absluotly loved the show, thank you.
Fuldt tilfreds med servicen.
Fuldt tilfreds med servicen.. svar på spÞrgsmål og billetter til tiden, selvom de var bestilt(kÞbt) 1 år i forvejen !
Og selvfÞlgelig en fantastisk aften med Andre Rieu i Maastricht.
Siddepladser alt for langt tilbageð¥Ž
Jeg synes at billetter til den dobbelte pris bÞr give bedre siddepladser. Det er ikke normalt at man ikke selv kan vÊlge hvor man vil sidde. Den sektion (ja og alle de andre sektioner)vi sad i er kÊmpe store og dermed risiko for at sidde alt for langt vÊk for at fÃ¥ en god oplevelseð¥Ž
I have bought 4 tickets to celine dion
I have bought 4 tickets to celine dion. I can't see the tickets on my page after it got canceled, but I haven't got my money back, they have been difficult to get in touch with
Now it's just to see if I get my money
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse som levede godt og mere til end forventet. Vi nÞd stemningen og den gode underholdning som var meget varierende.
Everything was perfect
Everything was perfect. Communication by mail and responses too, quick and effective. Thanks