Poengreise レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Poengreise.no annbefales pÃ¥ det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst pÃ¥ en tur er dette plassen Ã¥ gÃ¥. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med Ã¥ sy s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vÃ¥r drÞmmereise til Mexico pÃ¥ business class. Alt gikk veldig ryddig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig fornÞyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett Ã¥ kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefÞlget vÃ¥rt pÃ¥ 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fikk litt dÃ¥rlig tid med Ã¥ komme meg hjem fra Bangkok og det fantes ikke mange gode flights hjem pÃ¥ business. Tok kontakt med Markus (Norges fremste bonus/fly-ekspert) som raskt fant en flott rute h... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

God service!

Var meget service innstilt og tilpasningsdyktig når det kom til det å finne og å booke om en retur reisen. Prisen for jobben var meget overkommelig og sparte meg en del timer med leting og tlf samtaler med SAS :) anbefales varmt videre

2025幎5月20日

Beste i bransjen!

Beste i bransjen! Var veldig sent ute med å booke vår sedvanlige senhÞstereise med bonuspoeng i år. Kontaktet 3 forskjellige firmaer som booker bonusreiser med EuroBonus - men fikk ikke mange forslag til et varmt, solfylt sted som ikke var USA. Og selv om vi kunne flytte litt frem og tilbake på de to ukene vi har ferie i november, var det ikke mange billetter å oppdrive. Vi fikk et forslag fra et firmaene til Bogotà - som ikke fristet spesielt, fÞr Markus ringte oss fredag kveld med en skikkelig sweet spot deal. Zanzibar i akkurat den perioden vi originalt ville, business med KLM og AirFrance med bra rute og fine reisetider til en veldig bra poengpris. Det var nesten for godt til å vÊre sant! På toppen av det hele, var Markus på ferie, noe som ikke stoppet han fra å finne drÞmmereisen vår. Og maken til serviceminded og trivelig fyr skal man lete lenge etter! Vi gjorde en dum feil ifm bookinga men Markus ordnet opp og var like blid og hyggelig.
Pris for tjenesten er veldig bra - vi hadde ikke funnet denne på egen hånd og hadde for såvidt gitt opp og bestilt en (sabla dyr) chartertur (som vi avbestilte etter samtalen med Markus fredag kveld). Vi anbefaler poengreise på det varmeste og kommer til å bruke dem hver gang vi bestiller bonusreiser i fremtiden!

2025幎3月7日
5぀星のうち5の評䟡

Poengreise har stor oversikt og

Poengreise har stor oversikt og erfaring med et komplekst system og hjalp oss med å utforske forskjellige muligheter. Vi fant til slutt en god mulighet og de hjalp med bestillingen og sÞrgetbfor alt alt ble booket riktig. Jeg bruker dem gjerne igjen neste gang!

2025幎2月17日

Fantastisk og rask service

Vi skal en tur til Vietnam og i den anledning skulle vi ta i bruk poeng fornå reise. Vietnam er vanskelig å få til med lave poengsummer grunnet dobbel betaling til Vietnam Airways. Poengreise klarte derimot å finne en vanvittig bra tur for oss for to voksne og et spebarn.

De var raske med å svare, kunne svare opp alle usikkerhetene våre og holdt oss oppdatert gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste, meget god service og gjennomfÞring.

Skal defintivt tas i bruk igjen!

2025幎1月27日

Eit unikum!

Eit unikum! Kunnskapsrik, effektiv, sabla hyggelig, og alt ein ynskjer seg av ei slik tjeneste – redda rett og slett bryllaupsreisa vÃ¥r! NÞler ikkje eitt sekund med Ã¥ bruke Poengreise fleire gonger.

2025幎1月21日

Anbefales

Rask og veldig god hjelp fra Poengreise.
De fant et godt alternativ etter våres Þnsker og er veldig fornÞyd med hele prosessen.
Billetter og flyvninger var raskt synlig i SAS appen.

2025幎1月13日

Veldig bra service

Veldig bra service. Funket perfekt med bÃ¥de e-post og telefonisk korrespondanse. Fikset faktisk alt pÃ¥ en dag, da vi fÞrst hadde bestemt oss, og billettene var tilgjengelig i SAS appen samme kveld. 👌

2024幎12月16日

Strålende erfaring

Poengreise.no hjalp meg og en kamerat med en tur til Seychellene. Det er kort responstid, og han fant tur etter vårt Þnske. Vi var relativt fleksibel med utreise, og han fant den perfekte turen for oss med preferansene våre.

Underveis fra bestilling og mot reisedato har mannen bak Poengreise.no vÊrt svÊrt behjelpelig med all slags spÞrsmål om turen. Alt fra reise, flyplassopphold, mellomlanding og endelig destinasjon.

Jeg kommer til å bruke Poengreise.no igjen, og jeg kommer til å anbefale det til de få jeg kjenner som også samler poeng.

2024幎10月5日

Helt otrolig service

Helt otrolig service! Extremy tålmodig och gjorde allt fÞr att mÞta mina Þnsker. Marcus som hjelpte mig gjorde allt riktigt med att fÞrklara steg fÞr steg av prosessen. Meget fornÞyd og kommer kontakta han igen når jeg trenger bestille bonusreise! Tusen takk

2024幎9月19日

Varm anbefaling

Jeg vil anbefale Poengreise.no varmt! Jeg skulle bestille akkurat når SAS innfÞrte restriksjoner på å sette sammen reiser leg-for-leg i september 2024, men Markus fant en omvei, ved å booke fÞrst en reise, og deretter gjÞre en ombooking. Uten ham hadde jeg og familien aldri fått booket reisen vi Þnsket. Og han knuser Chatflights på pris. Takk!

2024幎9月12日

Poengtur til Japan

Vi brukte Poengreise for å finne en god reise til Japan. Og Markus leverte! Det ble en del frem og tilbake, og litt uflaks med at den original utreisen ble tatt fÞr vi fikk reservert. Men Markus la ned en kjempeinnsats med å finne alternativer som funket for oss. Rett og slett kjempefornÞyd med poengreise.no

2024幎9月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス