Poengreise.no annbefales pÃ¥ det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst pÃ¥ en tur er dette plassen Ã¥ gÃ¥. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med Ã¥ sy s... ãã£ãšèŠã
10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vÃ¥r drÞmmereise til Mexico pÃ¥ business class. Alt gikk veldig ryddig... ãã£ãšèŠã
Utrolig fornÞyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett Ã¥ kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefÞlget vÃ¥rt pÃ¥ 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... ãã£ãšèŠã
Fikk litt dÃ¥rlig tid med Ã¥ komme meg hjem fra Bangkok og det fantes ikke mange gode flights hjem pÃ¥ business. Tok kontakt med Markus (Norges fremste bonus/fly-ekspert) som raskt fant en flott rute h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.
ãã«ãŠã§ãŒ
- +4792939298
- hei@poengreise.no
- poengreise.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg fikk bestilt Þnsket reise pÃ¥ veldigâŠ
Jeg fikk bestilt Þnsket reise på veldig kort tid. Ingenting å klage på.
Veldig laglig og greit
De ordna kjapt en reise for tre på business til Karibia.
Markus var ekstremt responsiv ogâŠ
Markus var ekstremt responsiv og kunnskapsrik. Han satte sammen og fasilitert en reise som både ble bedre og billigere enn det jeg kunne greid på egenhånd. Navigerte også det som kunne vÊrt en komplisert prosess med enkelhet. Takk!!
Utrolig bra service og ryddig opplegg
Utrolig bra service og ryddig opplegg. Det er ikke noe de ikke fikser for. 10/10âºïž
Annbefales på det sterkeste!
Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy sammen akkurat den reisen du/dere måtte Þnske. De kommer også med tips om hotell og ting å gjÞre på destinasjonen. Kommer absolutt til å kontakte dem neste gang jeg skal på tur.
UtmÀrkt service hela vÀgen
UtmÀrkt service hela vÀgen !
Rekommenderas starkt. !
Dette er så strÞken service!
Dette er sÃ¥ strÞken service! ð
Jeg har i mange år unngått å bruke bonuspoeng, fordi jeg aldri finner gode nok turer og om jeg finner det så er det bare styr og krÞll med bookingen. Men Poengreise fikset dette for oss! Raskt, servicevennlig og smertefritt. Herlig! Digger dere!
TrÞbbel etter endring av reise
Fikk veldig godt hjelp av Marcus i forbindelse med en bonusreise til Cancun via Istanbul som jeg fiksa selv.
Av en eller annen grunn klarte SAS/Turkish Airways å rote til ruten etter en endring. (Sto uten fly til Istanbul).
Marcus ordnet dette kjapt og profesjonelt. Anbefales på det sterkeste.
10/10 - Anbefales!
Poengreise kan anbefales på det sterkeste! Fant raskt og effektivt drÞmmereisen vår til Vietnam, som vi og andre aktÞrer ikke klarte. Topp kundeservice, gode priser og behjelpelig med stort og smått. Kommer definitivt til å bruke Poengreise ved neste booking.
Suveren bistand og svÊrt rask respons!
Hjelpen fra Markus har utelukkende vÊrt positiv. Har hatt dialog om litt forskjellige destinasjoner. In the end endte vi opp med en super rute til San Francisco. Her får vi mye tur for poengene. Kommer helt sikkert til å benytte Markus og Poengreise igjen. Anbefales!
Kan anbefales!
Markus fant raskt biletter mellom oslo-Cancun jeg aldri hadde funnet selv. Det var svÊrt effektiv og til en hyggelig pris. Dette blir ikke siste gang for min del, og kan sterkt anbefales.
Fikk hjelp til booking av flyreise Oslo-TokyoâŠ
Fikk hjelp til booking av flyreise Oslo - Tokyo på business klasse.
Veldig enkelt måte å bruke sine opptjente poeng på en effektiv måte. Jeg formidlet Þnsket destinasjon, reisedato og klasse til poengreiser, og fikk etter kort tid hjelp av en hyggelig ansatt. Han hjalp oss til å få en t/r reise til tokyo på business på kort tid, og ved bruk av mindre poeng enn jeg trodde var mulig. Jeg hadde ikke klart dette selv, og syntes derfor dette er en fantastisk tilbud mot en mindre gebyr.
Kommunikasjonen var hyggelig og profesjonell.
Anbefaler poengreiser på det sterkeste.
Fikk hjelp til Ã¥ bestille en bonusreiseâŠ
Fikk hjelp til å bestille en bonusreise på business og bruk av CT.
Raske tilbakemeldinger og gode svar på våre spÞrsmål. Informative eposter og på tilbudssiden.
Helt nydelig å bruke poengreiser.no for oss som ikke booker slike turer så ofte.
Vil absolutt anbefale andre å bruke poengreiser.no
Fikk kjempefin og rask hjelp til Ã¥ fÃ¥âŠ
Fikk kjempefin og rask hjelp til å få på plass en bestilling for noen som ikke fikk det til selv. Veldig fornÞyd!
10/10 Kjapp og god kundeservice!
10/10! Kjapp og god kundeservice.
Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drÞmmereise til Mexico på business class.
Alt gikk veldig ryddig og han forklarer gjerne om du skulle ha noen spÞrsmål. Utrolig dyktig!
Kan virkelig anbefale poengreise.no og vi kommer helt klart til å bruke dere igjen.
Tusen takk hjelpen!
En uunnvÊrlig ressurs
Markus på Poengreise.no har vÊrt en uunnvÊrlig ressurs for meg når det gjelder bruk av bonuspoeng og Companion Ticket (CT) for å finne de beste flyreisene. Han har allerede hjulpet meg med å ordne Business Class billetter fra Norge til Los Angeles (LAX) og First Class billetter til Delhi (DEL). Jeg vil definitivt fortsette å benytte meg av hans tjenester i fremtiden, spesielt når det gjelder den komplekse verden av SAS sine bonuspoeng. Neste reisemål er Japan, og jeg gleder meg til å få hans hjelp igjen!
Super service
Utrolig bra service og veldig raske tilbakemeldinger. Business billetter ble booket samme dag som jeg sendte fÞrste henvendelse. Det er 2. gang vi bruker Poengreise ved bruk av bonuspoeng og vi kommer helt klart til å bruke de igjen ved neste anledning.
10/10 stjerner!!
Vi fikk helt supreme hjelp å navigere de forskjellige flights mulige når vi ville booke med poeng og companion ticket - endte opp med business t/r mexico med sete i 2.egt. Super service! kommer til å bruke poengreise.no igjen!
Jeg ble kjempefornÞyd
Jeg ble kjempefornÞyd. Markus forstod med en gang det jeg ville og var mega effektiv, tok telefonen når det trengtes og fant veldig gode lÞsninger og forklarte alt veldig tydelig.