Ik had dd. 8-6-26 op de Onderdelenlijn een zoekopdracht geplaatst voor een rechterdeur en scherm. Binnen een half uur had ik een mooie reactie van Poeste Autodemontage. De volgende dag telefonisch con... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn opel astra station uit 1999 had men het 3e ruitje links achter ingetikt, naar carglass, nergens zo'n oude ruit te vinden. Via ai kwam op de een of andere manier poeste boven tafel, zij hadden de... もっと見る
Setje achterklep gasdempers besteld voor een Mercedes A140. Na ontvangst blijken ze de achterklep niet omhoog te kunnen houden. Na contact hierover geven zij aan ze getest te hebben en waren prima.... もっと見る
Heel slecht bedrijf, niets bestellen bij retourneren ben je, je geld kwijt en je defecte onderdeel door hun onzorgvuldig verpakken. En nieuw opsturen ho maar. We direct een reactie met “ u kunt het gr... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik heb een display besteld en gekregen
Ik heb een display besteld en gekregen, maar deze was beschadigd. Foto's gestuurd.
Na telefonisch en via mail verkeer kwamen wij er niet uit.
Ik heb hem voorgesteld om 10 euro terug te storten maar daar doen ze niet aan?????
Ik moest hem maar terugsturen en dan krijg ik me geld terug??
Dat kost mij weer 8,60 euro, en krijg ik me geld wel terug??
Zot bedrijf want dit klokje/display is niet meer te gebruiken voor een ander.
Aandacht Aandacht, oplichters en dieven!!!!
Aandacht, oplichters en dieven!!!! Sturen afval! onderdelen zijn kapot en geven geen geld terug
Keurig geregeld en snel verzonden ook
Keurig geregeld en snel verzonden ook! Het artikel bleek niet te passen vanwege afwijkende productie datum. Mocht netjes retour en is prima afgehandeld.
Prima service
Prima service. Auto onderdeel bleek helaaas niet te passen. Dus terug gestuurd en geld snel terug gekregen. Nette service.
WEES GEWAARSCHUWD !!!!
Ik heb een kachelbedieningspaneel gekocht bij dit bedrijf.Maar na ontvangst bleek het kachelpaneel niet overeen te komen met die van mij ! Waardoor het paneel niet aan m'n verwachtingen voldeed. Maar van retourneren of omruilen wou hij niets weten. En dat terwijl je het recht hebt om binnen de wettelijke bedenktijd een product te retourneren !
Dus WEES OP JE HOEDE, bij dit bedrijf is het maar de vraag óf je een product kunt retourneren/omruilen.....EN BEN JE JE GELD KWIJT !!
En ik ben niet de enige, op internet zijn veel negatieve reviews te vinden over dit bedrijf met soortgelijke ervaringen !
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE !!!
Beter dan verwacht
prima geholpen heb zelf heel weinig verstand van auto's maar kreeg van dit bedrijf een duidelijk en helder antwoord na overleg met mijn monteur de bestelling geplaatst en onderdelen geleverd gehad zoals afgesproken.
Oplichters eerste klas
De enige zekerheid die je bij dit bedrijf hebt is dat je je geld kwijt bent.
Niet eens garantie tot aan de deur: maar tot wanneer je betaald hebt. Daarna kun je op%^##*(*@!
Ik zou zeggen: ga niet met dit bedrijf in zee. Ze behandelen je als een stuk str.nt. Niks ligt aan hen, alles ligt aan de koper.
Verkopen een stuk goud, je krijgt koper.
Ze zullen vast heel aardig zijn als er niks mis is met je aankoop, maar zodra er (door fouten van hen) iets is, dan komt de ware aard van het beestje boven.
Dus wees verstandig en kijk even verder: dit bespaart je een hoop teleurstellingen en geld.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。