Hele kÞbs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev ogsÃ¥ overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi mÃ¥ske godt have Þnsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig service. Lang svartid. NÊsten umulige at fÃ¥ fat pÃ¥nkundeservice og fÃ¥ svar pÃ¥ henvendelser. En vare udsolgt fra min ordre, og sÃ¥ gik alt i stÃ¥. Har rykket mange gange pÃ¥ mail og telefon, men fÃ¥... ãã£ãšèŠã
De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret lÞbende. Vi har en âulykkeligâ d... ãã£ãšèŠã
Ravnebjergvej 20, 3450, AllerÞd, ãã³ããŒã¯
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
RAKET levering
RAKET levering, og Sà fine produkter i har...Mit barnebarn ELSKER sin nye SKY kÊphestâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Go og hurtig service ððŽð¹
Alt kÞrte på skinner
Super service og hurtig levering sÃ¥ jegâŠ
Super service og hurtig levering sÃ¥ jeg er fuld tilfreds derfor giver jeg jer 5 stjerner ð
God service og hurtig levering ð
Hurtig levering
Vi kÞbte en grime i julegave
Vi kÞbte en grime i julegave. Der kom så bare flere af samme gave. Sendte den retur lidt sent, ingen problemer der. Har så kÞbt en transe istedet til hendes kÊphest. Kom efter 2 dage, så alt i alt en god oplevelse.
Perfekt og hurtig levering
God hjÊlp alt ok
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice
Jeg modtog aldrig en afhentningskode og havde derfor ikke mulighed for at hente pakken.
Jeg kontaktede kundeservice og det krediterede mig med 12.90,-
VIRKELIG dårlig stil
Og fik
Virkelig dårlig service ift at give penge retur
Virkelig dårlig service ift. at give pengene retur for en vare, og informere om deres betingelser herom.
KÞb af gavekort
KÞb af gavekort. Hurtigt og effektivt. Fin mulighed for at printe gavekort, hvilket vi gjorde.
KÊphest
Bestilte en enhjÞrningen kÊphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lille skrÊmme pÃ¥ det ene hÃ¥ndtag. Ikke nok til at jeg vil sende den retur, men heller ikke nok til at jeg vil give den mere end 3 stjerner ð