レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lÞrdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hÃ¥nden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig sÞde medarbejder vi var i dag ude og bruge banen til kÊphest de var sÃ¥ sÞde vi brugte to timer der og fik self. KÞbt noget lÊkkert ogsÃ¥ mega god butik kan kun anbefales 🐎🥳❀

䌁業が回答したした

Altid 5 stjernes kÞbsoplevelse hos Happy Horse. Lynhurtig ekspedition, varer i top kvalitet, og gode beskrivelser som passer overens med produktet. Jeg SÅ glad for mine nye sikkerheds stÞvler... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er altid en fornÞjelse at handle hos Happy Horse. Virkelig sÞdt personale, som altid er klar på at vejlede og hjÊlpe. ❀

䌁業情報

1. 乗銬サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

687件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Tja.....

KÞber en vare ud fra deres billeder.
Varen ankommer og ligner ikke, forkert farve og ikke helt den samme form, måske i skulle se og få skiftede billeder ud som passer med den vare i sÊlger.
Har skrevet til jer, men ser ikke ud til jeg får svar, men også lige meget nu.

OG NEJ i har ikke svaret mig på mail...

2026幎5月3日

Hej Jani
Jeg beklager meget at du ikke synes produktet lever op til billederne. Jeg har svaret på din mail, fredag eftermiddag, måske er den endt i spam, såfremt du ikke har modtaget den, så kan jeg lige sÊtte svaret ind her.
"Hej Jani. Tak for din tilbagemelding om produktet og at det ikke lever op til dine forventninger, jeg har sendt det videre til vores leverandÞr, som forsyner os med billedmateriale. Du er selvfÞlgelig velkommen til at sende metalkrogene tilbage til os og få dine penge tilbage. Med venlig hilsen Martine"

Super hurtig levering

Super hurtig levering

2026幎5月9日

Hej Sanne
Pragtfuldt at hÞre, tak for det :)

Fin oplevelse

God kundeservice og ok leveringstid🙂
De er hurtige til at besvare henvendelser pr. mail - Jeg fik besked samme dag jeg havde henvendt mig 😁

2026幎5月8日

Hej Kathrine
Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse, det betyder meget for os :)

Fantastisk personale 👏🏌

2026幎5月7日

Hej Julie
Det er altid en fornÞjelse at få besÞg af jer i butikken, og tak for den fine anmeldelse :)
Team Happy Horse

Meget tilfreds med mit kÞb hos Happy

Meget tilfreds med mit kÞb hos Happy Horse. Super hurtig levering, fine ridebukser og til en god pris.

Hej Hanne
Hvor er det dejligt at hÞre, og tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemelding :)

Altid 5 stjernes kÞbsoplevelse hos

Altid 5 stjernes kÞbsoplevelse hos Happy Horse.

Jeg SÅ glad for mine nye sikkerheds stÞvler 🥟 🐎

Hej Johanne
Det er dejligt at hÞre, når du er glad så er vi også :)
Team Happy Horse

Virkelig sÞde medarbejder vi var i dag

Hej Henrich
Det var så dejligt at have besÞg af jer :)
Tak for den fine anmeldelse

Super god service

Super god service. Vi havde et par spÞrgsmål, og kommunikationen er også i top. Kan varmt anbefale at handle på Happy-horse.dk

2026幎4月29日

Hej Ida
Jeg er glad for at vi fandt ud af det hele :)

Happy-horse.

Fantastisk butik. de har lige det man skal bruge. ᅩ🙌🏜🀩 sÃ¥ kan varm anbefales

2026幎4月20日

Hej Jacob
Tak for den fine anmeldelse, det gÞr os så glade :)

Super hurtig levering,

Super hurtig levering,
Rigtig god service,
Og kÊmpe udvalg af varer.
Kan kun de bedste anbefalinger

2026幎4月24日

Hej Helle
Tak tak tak for de fine ord, og ikke mindst stjernerne :)
Team Happy Horse

Manglende vare som ikke bliver sendt

1/4 bestiller jeg 4 stk fluemasker samt 3 kg hÞgodbidder. 2/4 modtager jeg besked om, der er sket en fejl og at den ene Fluemaske ikke er pakket, men vil blive eftersendt hurtigst muligt. 8/4 henter jeg pakken - den manglende Fluemaske er ikke eftersendt endnu. D. 7/4 har vi allerede vÊret i i dialog, da jeg synes, der er lang leveringstid, men intet svar omkring den manglende Fluemaske. I morges d. 9/4 skriver jeg igen til dem, at jeg bare gerne vil have pengene tilbage for den manglende vare - det skriver de ja til. Jeg handler ikke her igen, da trovÊrdigheden er vÊk. Lidt over 100 kr er ikke en herregård, men det bliver selvfÞlgelig til en del for forretningen, hvis man sÊlger varerne flere gange.

2026幎4月1日

Hej Mikala
Jeg beklager mange gange at du ikke er tilfreds med forlÞbet hos os, vi har desvÊrre vÊret ramt af både helligdage, som vi ikke har nogen indflydelse på, og sygdom, som vi heller ikke er herre over. Jeg vil ikke mene det har negativ indflydelse på vores trovÊrdighed, når vi selv underretter om vores fejl, og pengene var aldrig trukket på din konto, kun reserveret .Da du vÊlger at afbestille den manglende vare, gÞr vi det med det samme og fÞrst derefter bliver det korrekte belÞb trukket fra din konto
God aften

Rigtig fin oplevelse hos Happy Horse

Rigtig fin oplevelse hos Happy Horse. Udvalget er stort, og det er nemt at finde det, man sÞger. Kvaliteten er helt i top, og leveringen var hurtig. Jeg handler helt klart der igen og kan varmt anbefale det til andre hesteejere 🀍🐎

2026幎3月31日

Hej Silke
Tusind tak for de flotte ord, det betyder rigtig meget for os :)

Super god service

Super god service - Man bliver altid mÞdt med et smil og får rigtig god vejledning.

2026幎3月23日

Hej Pia
Hvor er det dejligt at hÞre, på gensyn :)

Kundeservice.

Jeg havde glemt at skrive at jeg gerne ville have pakke mit kÞb ind, jeg skrev til kundeservice og fik svar inden for få minutter.
Jeg glÊder mig til at modtage mit kÞb.

2026幎3月13日

Hej Sofie
Tak for din fine anmeldelse, det er altid vigtigt for os at vores kunder får hurtig respons, så det er dejligt når det falder i god jord :)

Super kundeservice

Super kundeservice, der gik 1 dag fra jeg lagde min ordre til jeg modtog pakken, der var lavet en menneskelig fejl og pakket en vare forkert, ved kontakt kommer der hurtigt svar fra kundeservice og en nem og simpel lÞsning :)

2026幎3月11日

Hej Nikoline
Tak for anmeldelsen, og også tak for at erkende at vi kun er mennesker der kan lave fejl :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。