Hele kÞbs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev ogsÃ¥ overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi mÃ¥ske godt have Þnsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig service. Lang svartid. NÊsten umulige at fÃ¥ fat pÃ¥nkundeservice og fÃ¥ svar pÃ¥ henvendelser. En vare udsolgt fra min ordre, og sÃ¥ gik alt i stÃ¥. Har rykket mange gange pÃ¥ mail og telefon, men fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Bestilte en enhjÞrningen kÊphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lil... ãã£ãšèŠã
De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret lÞbende. Vi har en âulykkeligâ d... ãã£ãšèŠã
Ravnebjergvej 20, 3450, AllerÞd, ãã³ããŒã¯
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering og gode produkterð
God og hurtig levering
Jeg bestilte d 7 december modtog 3 januar
Jeg bestilte d 7 december - som julegave - og fÞrst d 3 januar ku jeg hente ordren - sååååååååå det var ikke helt ok - MEN ordren ER modtaget nu og er iorden..
Det var en super oplevelse hele vejenâŠ
Det var en super oplevelse hele vejen igennem både fra bestilling til udlevering.
SÃ¥ var min datter blev meget glad for pakken og dens indhold.
Ok oplevelse
Ok oplevelse
Har for fÞrste gang kÞbt ind hos Ponypiger.dk, det var en ok oplevelse
Meget tilfreds med mine vare og hurtigâŠ
Meget tilfreds med mine vare og hurtig levering
Det var hurtigt og nemt at bestille
Det var hurtigt og nemt at bestille. Varerne kom efter ganske få dage.
ððð
Hurtig ekspedition
Hurtig levering og fine nissehuer
Modtog pakke rimelig hurtigt.
Modtog pakke rimelig hurtigt.
DesvÊrre var der printet både mit navn og et forkert navn på den anden side af pakken, så dwt var lige fÞr jeg ikke fik udleveret min pakke.
Super fin oplevelse.
Alt gik glatð€©
Det er den bedste service hosâŠ
Det er den bedste service hos ponypiger.dk ð
Jeg blev ringede op, da jeg havde skrevet jeg skulle bruge min ordre til en gave ð©ð°
Hun ringede fordi nogle af tingene ikke var på lager.
Men hun havde en lÞsning og jeg nÃ¥ede at fÃ¥ tingene inden ð©ð°.
Kan kun varmt anbefale ponypiger.dk ððsuper sÞd.
God vind fremover.
Vi har en âulykkeligâ datter, som er ked af at I lukker. God vind fremover og takâŠð
Vi er sÃ¥ kede af I lukker ð¢
Alt var som det skulle vÊre
God service og hurtig svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥lâŠ
God service og hurtig svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l âºïž
Meget hurtig levering og varen var heltâŠ
Meget hurtig levering og varen var helt som forventet ðð»ð