Popschool Roffa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Goed ontvangen. Vriendelijk. Kon goed terecht voor info. Mijn dochter vond het leuk. Docent mag iets spontaner met kinderen omgaan. Beginsituatie ivm met piano ervaring, bepalen voor een nieuweling... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Merel is een rustige docente, die je tips en complimenten geeft. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar, wat ervoor zorgde dat ik ondanks de zenuwen, de proefles als prettig ervaren heb.

䌁業情報

1. 音楜孊校
  2. ギタヌ講垫
  3. 音楜指導者
  4. ピアノ講垫
  5. 声楜指導者

圓該䌁業による蚘述

Muziekschool met veel persoonlijke aandacht. Muziekles individueel of als duo voor alle niveaus, stijlen en leeftijden. Coaching van jongeren. Ook voor mensen met ADHD of autisme. Instrumenten: Drums - Gitaar - Piano - Songwriting - Ukelele - Rap/Beats - Zang. Is het lesgeld betalen lastig? We zoeken samen een oplossing, bijvoorbeeld via Jeugdfonds, Stichting Meedoen, of Volwassenfonds. Zij kunnen vaak (een deel van) het lesgeld betalen. Kom gezellig langs voor een gratis proefles!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Super goede ontvangst

Mijn zoon heeft zijn eerste gitaarles gehad en vond het geweldig! De ontvangst was heel vriendelijk en hij voelde zich meteen op zijn gemak. Hij was zó enthousiast dat we gelijk een abonnement hebben genomen. We kijken uit naar de volgende lessen!

2025幎10月3日
5぀星のうち4の評䟡

Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan

Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar en wilde meedenken qua financiën.

Ook de leraar was erg aardig en heeft mn zoon tijdens de proefles al wat nieuws geleerd.

Enig minpuntje vind ik toch de prijzen helaas. Op de website zelf nog niks over te vinden en als de proefles is geweest krijg je via de mail alle info pas.

We denken er nog even over na.

2024幎9月13日

Muziekschool die meedenkt!

Leraar weet waar hij over praat, is erg flexibel, verdiept zich ook in de materie (vragen cursist) en neemt zijn tijd om het goed uit te leggen. Het is geen voorgeprogrammeerde les, maar les naar behoefte en wensen van de cursist. Top!

Mijn zoon leert hoe te werken met de Maschine, om eigen nummers te produceren. Tycho legt het hem erg goed uit!

2024幎6月5日
5぀星のうち5の評䟡

Een fantastische ervaring bij Popschool Roffa: Pianospelen én Drummen!

Mijn zoontje van 6 jaar werd warmhartig ontvangen bij Popschool Roffa. Hij kwam oorspronkelijk voor een proefles piano, maar mocht van Mike ook achter de drumset zitten en spelen. Na de proefles, die gegeven werd door Merel, liep hij met een grote glimlach naar buiten. Onderweg naar huis moest hij zijn vader opbellen om te vertellen hoe leuk hij het vond en dat hij ook graag drumles wil volgen. Een fantastische ervaring dus! Als moeder kon ik niet anders doen dan hem gelijk inschrijven!

2024幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Opzegging maandabonnement

Onze Dochter heeft bij Merel een leuke tijd gehad met zangles en had erg veel plezier met zingen.
Alleen jammer dat bij opzegging, omdat ze het niet meer kan betalen, het zakelijke aspect boven het menselijke aspect gaat.
Advies gegeven om met studenten bij opzegging milder mee om te gaan, zodat deze in betere tijden terug kunnen komen.

Onze dochter is agressief benaderd om alsnog een maand extra het abonnement te betalen.
Mike heeft aan gegeven dat ze pas in januari op kan zeggen.

Tevens blijven pushen on alsnog een regeling toe te passen.

Ouders hebben alle betalingsverplichtingen voldaan, zodat Mike met deze centjes zijn financiële verplichtingen na kan komen.

Misschien handig om goed de bankzaken in te zien

Reactie van Mike zeg wat over zijn houding.

Jammer dat er staat dat onze dochter niet meer welkom is, terwijl alle betalingsverplichtingen zijn voldaan.

2023幎12月1日
自発的なレビュヌ

Popschool Roffa からの回答

Wij hebben 'dochter' van 21 jaar vriendelijk verteld dat zij niet per direct op kon zeggen; dat zij te maken heeft met een opzegtermijn. Dit volgens de overeenkomst tijdens haar inschrijving.

We hebben oplossingen aangedragen: in delen betalen, later betalen, korter les, minder vaak les. Met ons is heel veel mogelijk, wel graag op een respectvolle manier.

Van 'dochter' hebben we helaas niets meer vernomen, waarna 'Merwin2009' ons contacteerde. Niet op een "laten we er samen uitkomen" manier, maar op een manier vol strijd.

'Merwin2009' kon de discussie helaas niet winnen met de feiten die voor hem lagen en stapte daarom over op beledigingen, het verdraaien van feiten, en ander onfatsoenlijk gedrag. Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Zowel 'Merwin2009' als 'dochter' zijn niet meer welkom op onze school zolang zij niet van plan zijn aan hun financiële verplichtingen te voldoen.

Jammer dat het op deze manier moet, maar dit is 'Merwin2009' zijn keuze. Wij als school hadden het graag liefdevol en opgelost gezien!

We wensen 'Merwin2009' veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Popschool Roffa

5぀星のうち4の評䟡

Jonge top gasten

Jonge gasten, kijken naar de wensen en bieden lessen op maat.

2023幎9月27日

Popschool Roffa からの回答

Wauw, dat is echt ons favoriete compliment tot nu toe. Bedankt, M!

Mike & Popschool Roffa

drumm less

De drum docent is aardig en ik vond het gewoon heel leuk

2023幎9月28日

Popschool Roffa からの回答

Dankjewel voor de mooie review, Donnalee!

We hebben lekker met elkaar gelachen en je deed het erg goed. Ga zeker door met drummen!

Ik hoop je snel op les te zien wanneer je bent gestart met je baantje.

Groetjes,

Mike