ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goed ontvangen. Vriendelijk. Kon goed terecht voor info. Mijn dochter vond het leuk. Docent mag iets spontaner met kinderen omgaan. Beginsituatie ivm met piano ervaring, bepalen voor een nieuweling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Merel is een rustige docente, die je tips en complimenten geeft. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar, wat ervoor zorgde dat ik ondanks de zenuwen, de proefles als prettig ervaren heb.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Muziekschool met veel persoonlijke aandacht. Muziekles individueel of als duo voor alle niveaus, stijlen en leeftijden. Coaching van jongeren. Ook voor mensen met ADHD of autisme. Instrumenten: Drums - Gitaar - Piano - Songwriting - Ukelele - Rap/Beats - Zang. Is het lesgeld betalen lastig? We zoeken samen een oplossing, bijvoorbeeld via Jeugdfonds, Stichting Meedoen, of Volwassenfonds. Zij kunnen vaak (een deel van) het lesgeld betalen. Kom gezellig langs voor een gratis proefles!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super goede ontvangst
Mijn zoon heeft zijn eerste gitaarles gehad en vond het geweldig! De ontvangst was heel vriendelijk en hij voelde zich meteen op zijn gemak. Hij was zó enthousiast dat we gelijk een abonnement hebben genomen. We kijken uit naar de volgende lessen!
Onze zoon heeft het heel erg naar zijnâŠ
Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin op zijn gitaar les. Het is heel fijn en motiverend dat er les wordt gegeven in de muzieksmaak van onze zoon. We horen hem vorderingen maken!
Leuke muziekschool!
We zijn erg vriendelijk en prettig te woord gestaan en ontvangen door de eigenaar Mike. Ook kon mijn zoon snel terecht voor een gitaarproefles. Séb is een rustige leraar die tijd neemt om dingen uit te leggen.
Prettige ervaring
Laagdrempelig contact, prettige communicatie.
Relaxte proefles waarbij mijn zoon op zân gemak werd gesteld.
Onlangs heeft mijn zoon en mijn moederâŠ
Onlangs heeft mijn zoon en mijn moeder deelgenomen aan een proefles drummen en ik kan zeggen dat hun het een geweldige ervaring vonden.
De duo-les was perfect georganiseerd, waardoor we allebei voldoende persoonlijke aandacht kregen.
Ik ben erg vriendelijk te woord gestaanâŠ
Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar en wilde meedenken qua financiën.
Ook de leraar was erg aardig en heeft mn zoon tijdens de proefles al wat nieuws geleerd.
Enig minpuntje vind ik toch de prijzen helaas. Op de website zelf nog niks over te vinden en als de proefles is geweest krijg je via de mail alle info pas.
We denken er nog even over na.
Merel is een rustige docente
Veel geduld oprechte interesse en fijneâŠ
Veel geduld oprechte interesse en fijne leeraar
Goeie ervaring
Goeie ervaring, netjes ontvangen door Sebastien
Ga me inschrijven voor een cursus
Muziekschool die meedenkt!
Leraar weet waar hij over praat, is erg flexibel, verdiept zich ook in de materie (vragen cursist) en neemt zijn tijd om het goed uit te leggen. Het is geen voorgeprogrammeerde les, maar les naar behoefte en wensen van de cursist. Top!
Mijn zoon leert hoe te werken met de Maschine, om eigen nummers te produceren. Tycho legt het hem erg goed uit!
Een fantastische ervaring bij Popschool Roffa: Pianospelen én Drummen!
Mijn zoontje van 6 jaar werd warmhartig ontvangen bij Popschool Roffa. Hij kwam oorspronkelijk voor een proefles piano, maar mocht van Mike ook achter de drumset zitten en spelen. Na de proefles, die gegeven werd door Merel, liep hij met een grote glimlach naar buiten. Onderweg naar huis moest hij zijn vader opbellen om te vertellen hoe leuk hij het vond en dat hij ook graag drumles wil volgen. Een fantastische ervaring dus! Als moeder kon ik niet anders doen dan hem gelijk inschrijven!
Ze zijn heel goed bereikbaar
Ze zijn heel goed bereikbaar! Ik werd heel goed en snel geholpen! Ik kon twee dagen later terecht! De Zangjuf was super aardig en de les was megagoed!!
Opzegging maandabonnement
Onze Dochter heeft bij Merel een leuke tijd gehad met zangles en had erg veel plezier met zingen.
Alleen jammer dat bij opzegging, omdat ze het niet meer kan betalen, het zakelijke aspect boven het menselijke aspect gaat.
Advies gegeven om met studenten bij opzegging milder mee om te gaan, zodat deze in betere tijden terug kunnen komen.
Onze dochter is agressief benaderd om alsnog een maand extra het abonnement te betalen.
Mike heeft aan gegeven dat ze pas in januari op kan zeggen.
Tevens blijven pushen on alsnog een regeling toe te passen.
Ouders hebben alle betalingsverplichtingen voldaan, zodat Mike met deze centjes zijn financiële verplichtingen na kan komen.
Misschien handig om goed de bankzaken in te zien
Reactie van Mike zeg wat over zijn houding.
Jammer dat er staat dat onze dochter niet meer welkom is, terwijl alle betalingsverplichtingen zijn voldaan.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã