Poraenco レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Draagbare thermische printer gekocht, A4 wit/oranje, fijne stevige opbergtas (én een stoffen) erbij en behoorlijk wat thermisch papier. Snel ontvangen. Tot nu toe alleen ervaring met printen via Bluet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 写真屋
  3. 額瞁専門店

圓該䌁業による蚘述

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 111ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Een fijne en snelle communicatie

Een fijne en snelle communicatie! Erg blij met het product en de service. Dankjulliewel!

2026幎1月19日

Poraenco からの回答

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie review! 😊
We zijn blij dat je zowel onze communicatie als het product positief hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of we je ergens mee kunnen helpen, dan staan we graag weer voor je klaar.

Top product en afhandeling

Bijzonder goede en vriendelijke communicatie, netjes verstuurd en goede kwaliteit!
Geweldig mooi product, veel plezier aan mooie herinneringen.

2026幎1月8日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het product als onze service. We doen altijd ons best om alles met zorg te maken en persoonlijk contact te houden, dus het betekent veel dat je dat zo hebt ervaren.

We wensen je heel veel plezier met het product en alle mooie herinneringen die erbij horen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Goed materiaal en snel geleverd.

2026幎1月11日

Poraenco からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel het materiaal als de snelle levering. Daar doen we het voor bij Pora&Co. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Cadeau gegeven voor onze moeder de 80e

Cadeau gegeven voor onze moeder de 80e verjaardag, na enkele weken deed hij het niet meer, na wat app contact kregen zonder pardon kregen we een nieuwe op gestuurd, TOP SERVICE
bedankt!!@

2026幎1月18日

Beste,

Wat een mooie gelegenheid – de 80e verjaardag van jullie moeder! 🎉 Jammer om te horen dat het cadeau na enkele weken niet meer goed werkte, maar fijn dat we dit snel voor jullie konden oplossen.

Service staat bij ons voorop, dus we zijn blij dat de nieuwe verzending naar tevredenheid is verlopen. Dank voor jullie vertrouwen en voor deze prachtige review!

5぀星のうち4の評䟡

Erg tevreden met deze digitale fotolijst

Beetje lang moeten wachten, maar mailtje met vraag over de bestelling werd het 2 dagen later geleverd. Erg tevreden over deze digitale fotolijst!

2026幎1月5日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de digitale fotolijst. Excuses voor het iets langere wachten, maar goed om te lezen dat alles na uw bericht snel is opgelost. Veel plezier met uw aankoop!

Mooi product!

Ondanks feestdagen snelle levering en per mail bereikbaar voor vragen! Veel opties, opa en oma zijn blij!

2025幎12月31日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, de snelle levering tijdens de feestdagen en onze bereikbaarheid. Geweldig dat opa en oma zo blij zijn met de vele opties 😊. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

5぀星のうち2の評䟡

Lever problemen met het product

Lever problemen met het product
Even niet gemeld zelf erachter gegaan
Waar het product bleef
Ter compensatie zou een USB stick gratis afgeleverd worden,
Moet deze nog ontvangen😉

2025幎12月30日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wij betreuren het dat u problemen heeft ondervonden met de levering en dat u hier zelf contact over heeft moeten opnemen. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Zoals eerder met u afgesproken, zullen wij vandaag de USB-stick kosteloos naar u verzenden als compensatie. U kunt deze binnenkort van ons verwachten.

Wij danken u voor uw geduld en begrip. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

5぀星のうち1の評䟡

Levertijd 3 weken ipv volgende werkdag

Levertijd 3 weken ipv volgende werkdag. Diverse mails gestuurd, wel antwoord gekregen. Product is prima.

2025幎12月30日

Poraenco からの回答

Dank u wel voor uw review. Wij betreuren het dat de levertijd langer is geweest dan verwacht en dat dit niet overeenkwam met de vermelde volgende werkdag. Door de grote drukte in de kerstperiode hebben sommige zendingen helaas vertraging opgelopen.

Wij stellen het op prijs dat u aangeeft dat u wel steeds antwoord heeft ontvangen op uw e-mails en dat u tevreden bent over het product. Desondanks bieden wij onze excuses aan voor het ongemak dat de langere levertijd heeft veroorzaakt.

Dank voor uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Duidelijke klok

Duidelijke klok, snel geleverd

2025幎12月21日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke dementieklok en de snelle levering.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en wensen u veel gemak met het product.

Stuk gedraaide standaard

Heel onhandig had ik de standaard stuk gedraaid. Terwijl je deze moest schuiven.

Na een telefoontje met Rick, mijn adres via de what’s app gedeeld en binnen een paar dagen, kosteloos een nieuwe standaard ontvangen. Super vriendelijk en snel gehandeld. BEDANKT!

2026幎1月2日

Sandra,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de standaard beschadigd is geraakt, maar fijn dat wij dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.

Wij geven uw complimenten graag door aan Rick. Goed om te lezen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren en dat u kosteloos een nieuwe standaard heeft ontvangen.

Dank voor uw vertrouwen en prettige woorden.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Er was een probleem met het aangekocht fotolijstje, maar dit is zeer correct en snel opgelost.

2025幎12月20日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Het is prettig om te horen dat het probleem met het aangeschafte fotolijstje correct en snel door ons is opgelost en dat u onze service als goed heeft ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goed contact met het bedrijf

Zeer goed contact met het bedrijf, waardoor ik makkelijk vragen kon stellen en zeer goed werd geholpen.

2025幎12月16日

Mireille,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u het contact met ons bedrijf als prettig heeft ervaren en dat wij u goed hebben kunnen helpen bij uw vragen.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw review en fijne woorden over onze snelle levering en de camera zelf! Wat leuk om te horen dat deze niet alleen bij kinderen maar ook bij senioren goed in de smaak valt.

We begrijpen uw opmerking over de handleiding en de lettergrootte — dank voor deze waardevolle feedback. We zijn op dit moment bezig met een uitgebreidere en duidelijkere digitale handleiding die binnenkort beschikbaar zal zijn op onze website. Zo hopen we het instellen voor alle gebruikers nóg makkelijker te maken.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben over functies of instellingen, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring!

Duidelijk,goed aanbod,snelle

Duidelijk,goed aanbod,snelle levering,goede respons

2025幎12月10日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat u onze service als duidelijk ervaart en tevreden bent over ons aanbod, de snelle levering en onze communicatie.
We blijven ons best doen om deze kwaliteit vast te houden en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち2の評䟡

Camera ziet er zeer goedkoop uit

De camera ziet er zeer goedkoop uit, er stond niet eens een logo op en het doosje was niet zoals afgebeeld op de webshop, verpakking was ook volledig Engelstalig. Leek eerder Temu of AliExpress.

2025幎12月20日

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat de camera en verpakking niet aan uw verwachtingen voldeden.

Wij willen graag toelichten dat wij bewust kiezen voor een Engelstalige verpakking, omdat wij onze producten internationaal verkopen. Hierdoor houden wij één uniforme verpakking aan voor alle landen.

Mocht u nog vragen hebben of niet tevreden zijn, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De snelle bezorging!

De snelle bezorging, de lage prijs, het uitgebreide menu en de scherpe foto's

2025幎12月18日

Poraenco からの回答

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging, de prijs, het uitgebreide menu en de scherpe fotokwaliteit. Veel plezier met je fotolijst!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie lijst en makkelijk in gebruik

Mooie lijst en makkelijk in gebruik. Een aanrader.

2025幎12月11日

Poraenco からの回答

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de fotolijst en het gebruiksgemak. Bedankt voor de aanrader, dat waarderen we enorm!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Geleverd wat we hebben afgesproken!

2025幎12月15日

Poraenco からの回答

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en dat we hebben geleverd zoals afgesproken. Daar doen we het voor!

Oplossingsgericht bedrijf

Ik had wat probleemtjes met mijn digitale fotolijstje, ik heb daar in het weekend melding van gemaakt en kreeg binnen een uur een reactie, echt top! Na wat heen en weer mailen en appen was het probleem opgelost.
Rick heeft me prima geholpen. Aan de service van Poraenco kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen

2025幎12月6日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent en dat het probleem snel is opgelost. We geven het compliment graag door aan Rick 😊
Bedankt voor je vertrouwen in Poraenco, dit waarderen we enorm!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。