Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Draagbare thermische printer gekocht, A4 wit/oranje, fijne stevige opbergtas (én een stoffen) erbij en behoorlijk wat thermisch papier. Snel ontvangen. Tot nu toe alleen ervaring met printen via Bluet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, cameraâs, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, fotoâs wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Een fijne en snelle communicatie! Erg blij met het product en de service. Dankjulliewel!

Poraenco ããã®åç
Bijzonder goede en vriendelijke communicatie, netjes verstuurd en goede kwaliteit!
Geweldig mooi product, veel plezier aan mooie herinneringen.

Poraenco ããã®åç
Cadeau gegeven voor onze moeder de 80e verjaardag, na enkele weken deed hij het niet meer, na wat app contact kregen zonder pardon kregen we een nieuwe op gestuurd, TOP SERVICE
bedankt!!@

Poraenco ããã®åç
Beetje lang moeten wachten, maar mailtje met vraag over de bestelling werd het 2 dagen later geleverd. Erg tevreden over deze digitale fotolijst!

Poraenco ããã®åç
Ondanks feestdagen snelle levering en per mail bereikbaar voor vragen! Veel opties, opa en oma zijn blij!

Poraenco ããã®åç
Lever problemen met het product
Even niet gemeld zelf erachter gegaan
Waar het product bleef
Ter compensatie zou een USB stick gratis afgeleverd worden,
Moet deze nog ontvangenð

Poraenco ããã®åç
Levertijd 3 weken ipv volgende werkdag. Diverse mails gestuurd, wel antwoord gekregen. Product is prima.

Poraenco ããã®åç
Heel onhandig had ik de standaard stuk gedraaid. Terwijl je deze moest schuiven.
Na een telefoontje met Rick, mijn adres via de whatâs app gedeeld en binnen een paar dagen, kosteloos een nieuwe standaard ontvangen. Super vriendelijk en snel gehandeld. BEDANKT!

Poraenco ããã®åç
Goede en snelle service. Er was een probleem met het aangekocht fotolijstje, maar dit is zeer correct en snel opgelost.

Poraenco ããã®åç
Zeer goed contact met het bedrijf, waardoor ik makkelijk vragen kon stellen en zeer goed werd geholpen.

Poraenco ããã®åç
Snel bezorgd, iets te eenvoudige en beknopte handleiding met te kleine letters.

Poraenco ããã®åç
De camera ziet er zeer goedkoop uit, er stond niet eens een logo op en het doosje was niet zoals afgebeeld op de webshop, verpakking was ook volledig Engelstalig. Leek eerder Temu of AliExpress.

Poraenco ããã®åç
De snelle bezorging, de lage prijs, het uitgebreide menu en de scherpe foto's

Poraenco ããã®åç
Mooie lijst en makkelijk in gebruik. Een aanrader.

Poraenco ããã®åç
Snelle en goede service. Geleverd wat we hebben afgesproken!

Poraenco ããã®åç
Ik had wat probleemtjes met mijn digitale fotolijstje, ik heb daar in het weekend melding van gemaakt en kreeg binnen een uur een reactie, echt top! Na wat heen en weer mailen en appen was het probleem opgelost.
Rick heeft me prima geholpen. Aan de service van Poraenco kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã