Poraenco レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Draagbare thermische printer gekocht, A4 wit/oranje, fijne stevige opbergtas (én een stoffen) erbij en behoorlijk wat thermisch papier. Snel ontvangen. Tot nu toe alleen ervaring met printen via Bluet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 写真屋
  3. 額瞁専門店

圓該䌁業による蚘述

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 111ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snel en product simpel maar efficent

Service en afhandeling was zeer goed

2026幎3月13日

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en efficiënt heeft ervaren en dat u tevreden bent over de afhandeling. We doen ons best om het zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken voor onze klanten, dus uw feedback waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Dementieklok gekocht en kwam er niet

Dementieklok gekocht en kwam er niet uit hoe deze goed in te stellen, zodat ook dagdeel en de complete maandnaam zichtbaar zou zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en heel snel geholpen met uitleg hie dit juist te doen. Klok werkt nu dus perfect. Echt top geholpen👍

2026幎3月18日

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het instellen van de Dementieklok in het begin wat lastig was, maar dat onze klantenservice u snel en duidelijk heeft kunnen helpen. Geweldig dat de klok nu perfect werkt en alles naar wens zichtbaar is, inclusief dagdelen en de volledige maandnaam.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop!

Rick

5぀星のうち5の評䟡

Hartelijk dank voor het vlotte

Hartelijk dank voor het vlotte terugstorten van het aankoopbedrag na een dubbele betaling.

2026幎3月13日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat het terugstorten van het bedrag na de dubbele betaling vlot is verlopen.

We streven ernaar om dit soort situaties snel en correct op te lossen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Goed product

Goed product, snelle levering.

2026幎2月23日

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat de levering snel is verlopen. Daar doen we het bij Pora&Co voor. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop.

Team Pora&Co

Product is top

Product is top. We maken allemaal foto's met een mobieltje en die kijk je niet vaak terug, door ze op het fotolijstje te zetten komen ze weer geregeld terug en dat is heel leuk. Oude foto's brengen weer herinneringen terug.
Het enige minpuntje is de aftershave, dat gaat een beetje stroperig vind ik. Niet heel vlot daar zouden ze nog aan kunnen werken. Maar dat is mijn persoonlijke mening

2026幎2月18日

Poraenco からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het fotolijstje! 😊 Daar doen we het voor: mooie momenten weer tot leven brengen en herinneringen een vaste plek geven in huis.

Dank je ook voor je eerlijke feedback over de aftershave. We waarderen het dat je dit aangeeft. We nemen dit zeker mee, want we blijven onze producten graag verbeteren. Mocht je nog aanvullende tips of ervaringen willen delen, dan horen we dat natuurlijk graag!

Nogmaals bedankt voor je review en veel plezier met alle mooie herinneringen! 📞✚

Prima product

Prima product. Snel gebracht. Maar...ik heb de er direct bijgestelde adapter voor het gebruik van een sd-kaart van bijna 15 euro nooit ontvangen.

2026幎2月12日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw review en uw feedback.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. Dat waarderen we enorm!

Wat vervelend dat u de bijbestelde SD-kaart niet heeft ontvangen dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak.

Wilt u hierover contact met ons opnemen via info@poraenco.nl
? Dan gaan we dit direct voor u uitzoeken en zorgen we voor een passende oplossing omtrent de SD-kaart.

We helpen u graag verder!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en een goed product.

2026幎2月1日

Poraenco からの回答

Hier is een nette, professionele reactie die je kunt plaatsen op Trustpilot:

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en ons product. Daar doen we het voor!
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze informatie als duidelijk heeft ervaren en dat de levering naar wens snel is verlopen. Daar doen we het voor 😊

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Altijd je foto's bekijken

Snelle en correcte levering

2026幎1月25日

Poraenco からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd je foto’s kunt bekijken en dat de levering snel en correct was. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service na technisch defect fotolijst

Snel geleverd, maar de fotolijst vertoonde helaas kuren (beeld- en opstartfouten). Na contact via de mail werd er direct actie ondernomen en kreeg ik kosteloos een vervangend exemplaar. Hopelijk gaat deze langer mee, maar de snelle en nette oplossing verdient 5 sterren!

2026幎2月1日

Beste Mathieu,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en voor de 5 sterren ⭐
Wat jammer om te horen dat de fotolijst in eerste instantie technische problemen had, maar fijn dat we dit snel en naar tevredenheid voor je konden oplossen met een vervangend exemplaar.

We hopen natuurlijk dat deze probleemloos blijft werken en wensen je veel plezier met je fotolijst. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

Een klein probleempje werd super snel

Een klein probleempje werd super snel opgelost! Super snel geleverd! En hele goeie communicatie, super snel!
Ga zo door met jullie mooie bedrijf!

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het kleine probleempje snel opgelost was en dat u onze levering en communicatie als prettig heeft ervaren. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden - daar doen we het voor! 😊
Graag tot een volgende keer!

TOP - Draagbare A4 printer

Deze week een draagbare printer gekocht. Hij is echt makkelijk te installeren en werkte direct. Tevens heb ik de service van Poraenco ervaren als zeer klantvriendelijk. Vragen werden snel en goed beantwoord. Al met al een aanrader.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de draagbare printer eenvoudig te installeren was en direct goed werkte. Daarnaast waarderen we het enorm dat u onze klantenservice als klantvriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen en aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Portable touchscreen monitor, blij mee

Gewenst product was niet optijd leverbaar, hierover is netjes contact opgenomen. Mooi alternatief product is hiervoor in de plaats gekomen die aan de verwachtingen voldoet.

Top service.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de portable touchscreen monitor en dat het aangeboden alternatief aan uw verwachtingen voldoet.

Nogmaals onze excuses dat het oorspronkelijke product niet tijdig leverbaar was we waarderen het dat u onze communicatie hierover en de geboden oplossing positief heeft ervaren. We doen ons best om klanten altijd zo goed en transparant mogelijk te helpen.

Veel plezier met uw aankoop, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.

5぀星のうち4の評䟡

Op zich een aardig product besteld

Op zich een aardig product besteld tot op heden. Werkt naar behoren en ben er tevreden over. Ik zou mensen wel aanraden om goed na te denken, voor hier dure producten te kopen. Pora & Co, is een e-commerce bedrijf (met of zonder voorraad) wat haar producten uit China besteld en deze afzet op de Nederlandse markt. Op zich niks mis mee natuurlijk. Echter, moeten wij ons afvragen of het de kwaliteit is, wat we als Nederlandse consument mogen verwachten. Voldoet het aan de EU-eisen (confirmiteitsverklaring bijv.) en is het product voorzien van CE keurmerk? Afgaand op enkele reviews op trustpilot; temu/aliexpress kwaliteit, heeft het er schijn naar, dat in sommige gevallen dit niet het geval is. De flink afgeprijsde producten helpen hierbij ook niet mee. Ook vraag ik me af of de organisatie (eenmansbedrijf) een redelijke front- en back-office heeft. Het lijkt namelijk de vragen door te zetten naar een niet Nederlandse helpdesk en op het vestigingsadres is ook geen fysiek bedrijf terug te vinden.

2026幎1月12日

Beste Marco,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat het product naar behoren werkt en dat u tevreden bent.

Graag willen wij een paar punten verduidelijken, zodat er geen misverstanden ontstaan:

Wij zijn fysiek gevestigd op Parelweg 11 en opereren volledig volgens de geldende Europese wet- en regelgeving. Al onze producten voldoen aan de EU-eisen, zijn voorzien van een CE-keurmerk en beschikken over de benodigde conformiteitsverklaringen. Deze documentatie is beschikbaar en kan desgewenst altijd worden ingezien.

Onze klantenservice bevindt zich gewoon in Nederland. Soms kan het voorkomen dat technische of logistieke vragen intern worden doorgezet, maar het eerste contact en de afhandeling verlopen altijd via ons Nederlandse team.

Wat betreft onze producten: wij werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en voeren kwaliteitscontroles uit voordat artikelen worden aangeboden. De scherpe prijzen zijn het resultaat van efficiënte inkoop en online verkoop — niet van concessies op veiligheid of kwaliteit.

Tot slot: wij zijn een Nederlands bedrijf en nemen service, transparantie en productkwaliteit serieus. Mocht u of andere klanten ooit vragen hebben over certificering, herkomst of specificaties van een product, dan staan wij altijd klaar om dit toe te lichten.

Nogmaals dank voor uw feedback — dit helpt ons om continu te blijven verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en uitstekende service

Prima bedrijf met scherpe prijzen en een duidelijke website en snelle levering.
Wat ook prettig is dat je een normaal e-mailadres heb waar je vragen op kan stellen.
Reageren daar dan ook vlot en met "eigen naam" op, wat het persoonlijk en prettig maakt!
Kortom een aanrader om zaken mee te kunnen doen!!!

2026幎1月14日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review!
Fijn om te lezen dat u onze scherpe prijzen, duidelijke website en snelle levering waardeert.
Ook leuk dat u het persoonlijke contact per e-mail en onze manier van reageren benoemt — daar hechten wij veel waarde aan.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. We helpen u in de toekomst graag weer verder!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。