Porsgrunds Porselænsfabrik AS レビュー 6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Helt hårreisende dårlig kundeservice

Helt hårreisende dårlig kundeservice. Opplevde nå for andre gang at en vare var knust når jeg mottok pakken. Sendte inn reklamasjon med bilder med en gang, men ikke mottatt svar og det er nå flere uker siden. Betaling stoppet heldigvis via Klarna, men første gang jeg opplevde at en vare var knust så hadde jeg allerede betalt og var utallige ganger i kontakt med kundeservice og det gikk over ett år før jeg fikk ny vare. Man skulle tro at de en gang sak lære , men man ser jo og har hørt via andre at kundeservice er helt ræva. Styr unna til de klarer å få ansatt folk som kan kundeservice for de som nå regjerer er useriøse og har null kompetanse for hva service er.

2026年1月15日

Helt elendig.

Helt elendig. Etter nesten 3 uker fikk jeg endelig varene jeg bestilte. En av dem var skadet og jeg sendte inn reklamasjon med en gang. Det var for 9 dager siden og jeg har fremdeles ikke hørt noe tilbake. Jeg har sendt oppfølgingsmail og har prøvd å ringe kundeservice. Ingen svarer telefon. Man får bare en melding om at telefonen ikke svares og at man bør sende mail. Hva gjør man da hvis man ikke får svar noe sted?!

2026年2月4日

Oppleves useriøst

Veldig treg til å sende varene, over 1 uke siden jeg bestilte og varene er enda ikke sendt. De svarer ikke på mail, og når jeg ringer får jeg en telefonsvarer som gir beskjed om å sende mail. Så da har jeg prøvd å sende mail for 3 gang. Oppleves useriøst.

2026年1月14日

Dårlig kundeservice

Varene jeg bestilte 21/1-25 ble sendt til feil adresse, til tross for at jeg har oppgitt riktig adresse ved bestilling. Posten returnerte derfor de bestilte varene til Porsgrund Porselænsfabrik den 24/1-25, men jeg har ikke fått noen melding om hva som skjer med bestillingen min (som jeg har betalt for). Jeg har sendt to e-poster til e-postadressen til kundeservice, men de er ikke blitt besvart. Det er ikke mulig å ringe til kundeservice da de ikke har telefon. Hadde forventet mer av nettbutikken til PP.

2025年1月21日

レビューの対象になっている企業の方へ