企業情報

1. リプロダクティブ ヘルス クリニック

当該企業による記述

Hvert år bliver tusindvis af potensfremmende piller købt fra tvivlsomme udenlandske hjemmesider. Hos os finder du et dansk alternativ, som er mere sikkert, hurtigere og udelukkende online. Efter at have udfyldt et spørgeskema, gennemgår en af vores danske læger dette for at identificere mulige årsager til potensproblemer som du evt. skal være opmærksom på. Desuden kontrolleres det at du ikke fejler noget, eller tager nogen form for medicin, som kan gøre det farligt at indtage den potensfremmende medicin. Når lægen har set spørgeskemaet igennem (og godkendt dette), udføres en recept inden for kort tid, hvorefter du kan gå på et hvilket som helst apotek og købe medicinen. Alternativt kan medicin købes igennem et dansk online apotek. Vi tager din sikkerhed, anonymitet og sundhed meget alvorligt.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Det er første gang jeg benytter…

Det er første gang jeg benytter Potenslægen for en service og jeg kan kun varmt anbefale Potenslægen. Super behjælpelig, hurtig tilbagemeldinger og sikker fast service,

2025年12月5日

Potenslægen.dk からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse - det glæder os meget at du har haft en god oplevelse hos os! Rigtig god weekend til dig.

5つ星のうち5の評価

Skønt sted som gjorde at vores hund…

Skønt sted som gjorde at vores hund havde en fantastisk dag 🤗. Virkelig fin og alsidig bane og gode ordnede forhold i hallen hvor der er tænkt på det hele. Processen af reservering af hallen var også rigtig velfungerende 😊

2024年8月9日

Potenslægen.dk からの回答

Hej Sidsel! Selvom vi altid er glade for 5-stjernede anmeldelser, så kunne det godt tyde på at du har trykket ind på det forkerte sted. :-) God weekend til dig, Mvh. Filip fra Potenslægen

5つ星のうち5の評価

super hvis man er lidt flov

Bestilte en online konsultation og fik nogle timer senere en recept. Da varen blev hentet på apoteket ved man at der er den ægte vare. Jeg var lidt pinligt ved at gå til egen læge, så det her er en god mulighed

2024年8月2日

Potenslægen.dk からの回答

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er meget glade for at høre du er tilfreds med vores service. God dag til dig!

5つ星のうち5の評価

Jeg plejer at få recept af min læge

Jeg plejer at få recept af min læge, men fandt ud af at jeg er løbet tør, og min læges telefon var lukket. Fik bestilt herigennem, og fik indenfor 30 min rescept på serveren. Tusind tak for den hurtige betjening. Har nemlig 10 års dagen med kæresten i dag.

2024年4月9日

Potenslægen.dk からの回答

Tusinde tak for anmeldelsen! Vi er glade for at læse du har fået en god oplevelse, samt en dejlig 10 års dag. :-)

5つ星のうち5の評価

Det kan man sagtens have tillid til.

Effektivt hvor der leveres det der loves. Link til at komme videre. Alt anonymt også levering af varen fra apoteket. Meget overraskende billig vare der henvises til. Jeg forstod ikke lige "Pakkerne" man kunne købe hos potenslægen, men det er såmænd bare som det står. Prisen er pr. konsultation. Jeg spurgte og der kom omgående svar. Man er så på en måde i gang med en form for abonnementsordning, fint for mig. Bare til oplysning til andre der måske som jeg måske ikke lige har tillid til systemet, det er der ingen grund til ikke at have.

2023年12月4日

Potenslægen.dk からの回答

Tusinde tak for at du ville sætte ord på din oplevelse af vores service. Vi er glade for at høre du har været tilfreds, og sætter stor pris på din feedback omkring den lidt forvirrende formulering omkring "pakkerne" - det skal vi lige have kigget på.

Rigtig god dag til dig,

Mvh.