POWER.dk - Haderslev レビュー 1,925

4.3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... もっと見る

企業情報

Rigtigt godt service

Rigtig godt service

2026年2月11日

Hej Fatima,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god serviceoplevelse hos os i Haderslev. Din positive feedback betyder meget for os og vores team. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

som altid gør i de jo perfekt

som altid gør i de jo perfekt

Hej Chadi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at vi som altid leverer perfekt service. Din positive feedback motiverer hele vores team.

super betjerning

god frevisning og forklaring om varen

2026年2月11日

Hej Svend Aage,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at vores team gav dig super betjening og en god fremvisning og forklaring af varen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

2026年2月9日

Hi Svend,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med os i Haderslev. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du fortjener.

Det hele fungerede

Det hele fungerede - flink personale - ingen problemer

2026年2月7日

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt fungerede perfekt og at vores personale var venlige og hjælpsomme. Det betyder meget for os at vide, at du havde en problemfri oplevelse hos POWER i Haderslev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Præcis oplevelse.

Bestilling af varen på nettet, underretning om varens tilstedeværelse i forretningen, personlig afhentning og betaling af varen helt uden problemer.

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at hele processen fra bestilling online til afhentning i butikken forløb så glat. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

All the best, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち4の評価

Hurtig nem ekspedition samt varen(tv)…

Hurtig nem ekspedition samt varen(tv) til fornuftig pris

2026年2月9日

Hej Kaj,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en hurtig og nem ekspedition, og at du er tilfreds med dit tv til en fornuftig pris. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at din oplevelse med os var positiv.

Hej Jeppe,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Haderslev. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Høflig betjening

Høflig betjening, god information fra sælgeren og en fair pris på varen.

Hej Mona,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede høflig betjening og god information fra vores sælger i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du følte, at du fik en fair pris på varen. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

5つ星のうち4の評価

Venlig, relevant og kompetent betjening.

Venlig betjening af en medarbejder, der kunne svare på alle spørgsmål omkring teknik. Og det er meget tilfredsstillende, at der ikke var forsøg på at sælge mig mere end det, jeg har brug for. :-)

Hej Allan,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder i Haderslev. Vi er glade for, at du oplevede venlig og kompetent betjening, og at vores medarbejder kunne besvare alle dine tekniske spørgsmål. Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet uden unødvendigt salg.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe dig med præcis det, du havde brug for.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

5つ星のうち4の評価

Fik en rigtig god betjening og ikke en…

Fik en rigtig god betjening og ikke en der kun ville sælge men en der forstod hvad vi ville havde

Hej Claus,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik en rigtig god betjening i vores butik i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at vores medarbejder tog sig tid til at forstå dine behov i stedet for bare at fokusere på salg. Det er præcis den type service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Vi er glade for, at din oplevelse var så positiv, og vi håber, du er tilfreds med dit køb!

Professionel viden

God betjening og professionel viden

Hej Poul,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet professionel viden og god betjening i vores butik i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Køb af nyt fjernsyn

Ved køb af mit nye fjernsyn, fik jeg en yderst god behandling og en super forklaring omkring forskellige apparater. Jeg kommer gerne igen.

2026年2月7日

Hej Gunni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en så god oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne give dig den rette vejledning omkring de forskellige fjernsyn.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen, og din positive feedback betyder meget for os.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Kompetent og lyttende sælger

Ikke noget pressen med forsikring, ekstra tilkøb og lignende. Sælger havde set og hørt hvad jeg ville købe, det tv jeg i første omgang havde set var ikke på lager, men sælger lavede et godt tilbud på et 32" Thomson tv. Alt i alt en god oplevelse med en kompetent sælger

Hej Ib,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Haderslev. Det lyder som om vores sælger virkelig lyttede til dine behov og fandt den rigtige løsning for dig med Thomson tv'et. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den kompetente service uden pres for ekstra tilkøb. Sådanne tilbagemeldinger betyder meget for os og viser, at vores fokus på god kundeservice virker. Tak fordi du valgte POWER!

Hej Evan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid oplever god betjening hos os i Haderslev. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Vi glæder os til at se dig igen næste gang!

5つ星のうち5の評価

God service af et altid meget flinkt…

God service af et altid meget flinkt personale!

2026年2月2日

Hej Steffen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en god oplevelse med vores flinke personale i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som I fortjener. Vi vil sørge for at videregive dine venlige ord til personalet.

Tak fordi du valgte POWER!

Angående vores handel i Haderslev

Angående vores handel i Haderslev, havde vi en ekspedient der både gav råd, og havde tid til vore mange spørgsmål. Super betjening også ved afhentning af produktet.

Hej Vagn,

Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores team i Haderslev gav dig så god service. Det er præcis den type oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Det er dejligt at høre, at vores ekspedient tog sig god tid til at besvare alle jeres spørgsmål og give gode råd. God kundeservice er noget, vi prioriterer højt, og det betyder meget for os at vide, at det blev værdsat.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Godt personale

Hej Jim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores personale i Haderslev. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores team kunne give dig den service, du fortjener. Din anerkendelse betyder meget for os!

5つ星のうち4の評価

Fin men sælger burde ha informeret mig…

Fin men sælger burde ha informeret mig om at der krævede ret specielt stik for at kunne oplade, så måtte lige i butikken igen

Hej Niels,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du overordnet set er tilfreds med dit køb. Vi noterer os din kommentar om, at du gerne ville have haft mere information om det specielle stik til opladning på forhånd. Det kan være frustrerende at skulle tilbage til butikken for at få de rigtige tilbehør.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, da det hjælper os med at forbedre vores service. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

5つ星のうち5の評価

Det var en virkelig flink og dygtig…

Det var en virkelig flink og dygtig person, god til vejlede til det rigtige køb

Hej KIRSTEN,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde det rigtige køb og give dig god vejledning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og vores team.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Trustpilot エクスペリエンス