Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... もっと見る
企業が回答しました
Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... もっと見る
企業が回答しました
Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... もっと見る
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Unødvendig med spørsmål om en forsikring på et produkt hver der er 2 års reklamationen på.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Hurtig og professionel betjening. Fik 500kr for mit gamle TV og minus 50% på mit nye TV.
Mega nemt

POWER.dk - Haderslev からの回答
Min kærestes søns kæreste havde købt en gamerstol til ham i fødselsdagsgave. i dec, d, 20 / 2 fik han den i gave og det viste sig at stolen var alt for lille og kunne ikke bukke sig bagover.
Det var et fejl køb som jeg sagde at han skulle ringe ned til POWER for at få den byttet.. Det gjorde han men kunne ikke, da der var gået over en måned. det kunne jeg ikke forstå og vi kørte ned i power og der fortalte jeg ekspedienten at de ikke havde haft en Kinamands chance for at bytte den..eksp. sagde at vi kunne pakke stolen i kassen og komme ned med den.Så ville de vurdere den. Men de kunne ikke give det fulde beløb tilbage altså 1000kr.
Da vi kom ned kunne vi få 400 kr tilbage og der skal hertil siges at stolen var ubrugt.. Jeg sagde at det var ikke meget og vi ville jokøbe en større gamerstol istedet.. Eksp. var meget i forsvar og nærmest en del fornærmende.. Det var ikke den samme vi snakkede med.. Det var en total dårlig oplevelse og Gaven havde jeg lyst til at tage med igen.. Men den kunne jo ikke bruges.. Vi betalte for en ny stol til 1350 kr. og dermed kan men jo sige god handel for POWER og dårlig oplevelse for os.. De unge eksp. i Power meget at lærer-- Eks.at jeg har en konto hos dem som jeg er irriteret over at skulle bruge fremover..men helt ærligt så håber jeg at servicen bliver bedre og reglerne for ombytning af onlinekøb bliver bedre oplyst.. mvh Kim Petersen.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Jeg havde på nettet reserveret en bærbar pc ( demo model), jeg får en sms at den klar til afhentning. Sælgeren var dømmende over mit køb ift hvad jeg skulle bruge den til, hvilket jeg modbeviste og han måtte give mig ret, inden købet blev afsluttet, forsøgte han ihærdigt at sælge mig en forsikring, da han ikke ville tro på at jeg havde styr på hvordan jeg er dækket af min egen forsikring. Da købet endeligt blev afsluttet skulle han "lige" afinstallere demo programmet på den, hvilket gjorde at den først kunne afhentes 2½ time senere, hvilket jeg på intet tidspunkt var blevet oplyst om. Jeg måtte ende med at forlade butikken uden min pc, for at vente på en sms for afhentning. Den sms kom aldrig. Min datter var forbi butikken senere for at hente pc'en hvor der var stor forvirring i butikken hvor den var, som om den var blevet hentet eller ikke. Efter et stykke tid i butikken finder de så computeren og hun kan komme af sted. Forvirringen bliver total, da jeg bliver ringet op af den "smarte" sælger, hvor han spørger mig om jeg har hentet min pc.
Jeg må desværre sige at oplevelsen ikke var særlig posiv, i modsætning til ugen før i samme butik, da spillede det bare og kundeservice var i top.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Mike saelger hos Power var rigtig flink
Og overbevist os rigtig hvad der var godt og ikke so godt ved flere machine
Helt top efter voses mening

POWER.dk - Haderslev からの回答
Rigtig god service. Medarbejder med stor faglighed. Accepterede, uden diskussion at jeg ikke var interesseret i at skifte teleselskab e.a

POWER.dk - Haderslev からの回答
Ved mit køb af telefon og tablet gik som jeg havde forventet

POWER.dk - Haderslev からの回答
Super venlig og faglig betjening. Meget hjælpsomt personale. Kan varmt anbefale Power.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Medarbejderne er umiddelbart flinke og imødekommende. Men når man køber en mobiltelefon, forsøger de samtidig ihærdigt at presse kunden til at oprette en abonnement. Det er naturligvis i orden at tilbyde et abonnement, men det er uetisk forretningsførelse at presse kunderne.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。