Produktet er mega fedt. Salgs oplevelsen mega dårlig... Der blev prøvet på for meget mersalg og uha du kan spare penge hvis du skifer elselskab eller teleselskab men det gider du måske ikke (pænt... もっと見る
企業が回答しました
Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... もっと見る
企業が回答しました
Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... もっと見る
Stenhusvej 74-78, 4300, Holbæk, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.dk - Holbæk からの回答
Click og Connectede en vare, der var på hylden i lokale butik. Det var den bare ikke alligevel. Blev de næste dage spammet med sms og mails om, at nu var ordren modtaget, nu blev den snart sendt, nu kunne jeg snart hente den i den lokale butik, nu kunne jeg hente den, og endeligt håbede man, at jeg havde haft en god oplevelse.
Det var så alligevel ikke endeligt, jeg skulle også lige spammes til at skrive en anmeldelse.

POWER.dk - Holbæk からの回答
Stort udvalg. Hurtig og effektiv ekspedition. Var køb i forretningen.

POWER.dk - Holbæk からの回答
Hjælpsomt personale, med en rar måde at henvende sig til kunden på, ikke for pågående. God service!

POWER.dk - Holbæk からの回答
Super god og kompetent vejledning. Godt tilfreds med service og køb.

POWER.dk - Holbæk からの回答
Vi var inde og se den nye POWER i Holbæk 👍 den er godtnok flot så så vi lige en printer som vi manglede 👌
Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende
Endnu engang rigtig god service og imødekommende personale
Kan kun anbefales
Mvh Kirsten

POWER.dk - Holbæk からの回答
Flink sælger som svarede på de spørgsmål vi havde og vi fik et godt tilbud på et tv

POWER.dk - Holbæk からの回答
Rigtig god service og god behandling kan kun anbefales 😃👍Hilsen Michael Fjelsted

POWER.dk - Holbæk からの回答
Blev vejledt til at købe et headset, som var betydeligt ringere end det jeg havde beskrevet som mine ønsker til et sådanne.
Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornuftige varer, efter vores behov - pris, samt hvordan og hvornår varen kan være hos os, derfor: STOR TAK!
Rigtig god orientering om hvor lang tid der gik, inden varen kunne afhentes👍.

POWER.dk - Holbæk からの回答
Jeg fik en venlig service men en oplader til min telefon som ikke passer vh Inge

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。