POWER.dk - Holbæk レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Købte en gave med klik-og-hent. Det positive: Varen blev fundet og gjort klar ved kassen, så jeg nemt kunne afhente den. Det negative: - Trods meget personale på gulvet i butikken, var kasse... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Produktet er mega fedt. Salgs oplevelsen mega dårlig... Der blev prøvet på for meget mersalg og uha du kan spare penge hvis du skifer elselskab eller teleselskab men det gider du måske ikke (pænt... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Synes Power er en god butik, dog har jeg op til flere gange oplevet at jeg har bestilt en vare på klik and collect hvor jeg efterfølgende får en besked om at varen alligevel ikke var på lager. Ellers... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... もっと見る

企業情報

(3,110)

過去12か月のレビュー数: 32,721

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Dejligt oplevelse, man fører sig helt velkommen

At man bliver taget godt imod når man kommer

2026年7月9日

Hej Brian,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Holbæk var så god, og at modtagelsen fik dig til at føle dig velkommen. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

5つ星のうち5の評価

Høflig og venlig betjening trods…

Høflig og venlig betjening trods ombygning

2026年7月8日

Hej Susanne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede høflig og venlig betjening, også mens butikken er under ombygning. Det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち3の評価

Var stod på lager med var der ikke

Var stod på lager med var der ikke, forvirring om priser på varen samt produktet, kaotisk pga. ombygning.
Men der var hurtigt en medarbejder som vi ledig

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det lyder som en oplevelse med lidt for meget forvirring omkring både lagerstatus, pris og ombygning, og det beklager vi. Samtidig er det godt at høre, at du hurtigt fik fat i en medarbejder, som kunne hjælpe.

Vi sætter pris på, at du deler både det, der var frustrerende, og det, der fungerede under besøget. Det er værdifuldt i forhold til at forbedre oplevelsen i butikken.

Okay

Tja. Med lidt hjælp fra måske en kasse leder, fik jeg mulighed for at bruge online gavekort og mine power point.
De altid så flinke i Holbæk.

2026年7月9日

Hej Tom,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at det lykkedes, og at du fik god hjælp i Holbæk. Vi sætter stor pris på de pæne ord om butikken.

Intet at klage over.

Intet at klage over.

Hej Almindelig,

Tak for de 5 stjerner og de fine ord. Det er skønt at høre, at alt har været, som det skulle være.

5つ星のうち1の評価

Havde bestilt et smartwatch på…

Havde bestilt et smartwatch på hjemmesiden , som jeg kørte ned for at hente.
I butikken blev jeg modtaget af en nonchalant ung fyr med hænderne i lommerne og hængende skuldre.
Fortalte jeg skulle afhente et ur .
" Jeg skal bare have dit navn blev det sagt " smil var absolut ikke en del af hans attitude. Jeg henter det lige på lageret . Han kom tilbage uden og sagde , vi har en fejl på vores system så det er ikke kommet . En anden sælger kom til og sagde jeg kigger lige efter det .
Han kom tilbage med uret .
Første sælger overtog igen .
Jeg bad om , at se uret inden jeg betalte det . I mit hovede en meget naturlig ting .
Så sagde han , det kan du ikke .
Du må ikke bryde emballagen, så kan det ikke byttes .
D.v.s jeg skal betale et ur jeg ikke en gang ved om er intakt og rigtigt, og gør jeg det kan det ikke byttes .
Det bekræftede han.
I fremtiden tror jeg , mine elektroniske ting , bliver indkøbt et andet sted.

自発的なレビュー

Hej Per,

Tak for at dele din oplevelse. Det er bestemt ikke den måde, et afhentningsbesøg skal føles på, og det er forståeligt, at både modtagelsen i butikken og usikkerheden omkring at skulle betale, før du kunne se uret, har været frustrerende. 😊

Vi tager din feedback om servicen i Holbæk og forløbet omkring afhentning og håndtering af produktet med videre internt, så både serviceoplevelsen og rutinerne ved udlevering kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

5つ星のうち5の評価

Fin betjening og vejledning omkring…

Fin betjening og vejledning omkring skift af min iPhone - hvad skal jeg vælge.
Det blev en Phone pro igen
🌞🌞👍

Hej Dorit,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik god vejledning i forbindelse med skiftet af din iPhone, og at du endte med en model, du er glad for.

Super god service…

Super god service…. Havde en trimmer som gik i stykker på garantien…. Fik en ny som heller ikke virkede fik en anden som heller ikke var i orden hvor efter de fandt en anden i langt bedre kvalitet som jeg kunne bytte til for et meget lille beløb….. det kalder jeg super service til Holbæk afdelingen

2026年7月4日

Hej Micahel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god løsning, og at teamet i Holbæk gjorde en ekstra indsats for at finde et produkt, der fungerede ordentligt for dig.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og sender dem videre med glæde.

Nemt og smertefrit

Der var ingen problemer, alt gik nemt og smertefrit.

2026年7月1日

Hej Henrik,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at alt gik nemt og smertefrit, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holbæk.

5つ星のうち5の評価

Havde gjort et fejlkøb og ingen…

Havde gjort et fejlkøb og ingen problemer med at få penge retur. Flink og hjælpsomt personale

2026年7月3日

Hej Laila,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at dit fejlkøb blev håndteret nemt, og at du fik en god oplevelse med hjælpsomt personale i Holbæk.

5つ星のうち1の評価

Vores tv solgt til anden kunde

Tv'et som var bestilt til afhentning i Power Holbæk blev solgt til en anden kunde på trods af at vi havde betalt det. Vi må så pænt vente på at der kommer et andet. Øv.

2026年6月29日

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været rigtig ærgerligt at møde op for at hente et TV, som allerede var betalt, og så få at vide, at det var blevet solgt til en anden kunde. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager den fejl, der er sket i forbindelse med din Click & Collect-bestilling.

Vi håber, at det nye TV i mellemtiden er ankommet, og at du har fået det udleveret uden yderligere problemer. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – din feedback hjælper os med at forbedre vores håndtering af reserverede og betalte varer fremover.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner, Astrid/POWER

5つ星のうち5の評価

Herr var en fin betjening af sælger og…

Herr var en fin betjening af sælger og vi fik tilbudt en god pris, som vi sagde ja til.

2026年7月1日

Hej Aase Jensen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Holbæk, med fin betjening og et godt tilbud, der passede jer.

5つ星のうち5の評価

En rigtig dygtig ekspedient der kunne…

En rigtig dygtig ekspedient der kunne sit kram og samtidig forstod at lave lidt sjov med kunderne

2026年6月26日

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik en god oplevelse i Holbæk, og at humoren også var med undervejs. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Venlig og kompetent medarbejder.

Venlig og kompetent medarbejder.

2026年7月3日

Hej Lars,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at du blev mødt af en venlig og kompetent medarbejder.

Hej Jimmi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse i Holbæk, og at betjeningen gjorde et så positivt indtryk.

5つ星のうち5の評価

Første gang jeg handler på denne måde…

Første gang jeg handler på denne måde hos jer, og det bliver ikke sidste

Hej Bente,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din første oplevelse med at handle på den måde hos os blev så god, og vi håber selvfølgelig, at det bliver starten på mange flere gode oplevelser.

5つ星のうち5の評価

Får altid en god betjening af kompetent…

Får altid en god betjening af kompetent personale, så mange tak for det.

Hej Yvonne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever god og kompetent betjening i Holbæk. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Hvor dejligt at Power gemmer…

Hvor dejligt at Power gemmer kvitteringerne fra ens køb, fik bytter et emne uden problemer.
Yderst hjælpsom personale.👏

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik byttet varen uden problemer, og at oplevelsen i Holbæk var så god.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hjælpen i butikken og muligheden for at finde kvitteringerne igen.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik…

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik et pragtfuldt produkt

2026年6月29日

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik god betjening og hjælp, og at du er glad for produktet.

Sælgeren

Venlig og instruerende sælger

2026年6月25日

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at sælgeren blev oplevet som både venlig og instruerende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。