POWER.dk - Nykøbing Falster レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Guldborgsundcentret 20, 4800 Nykøbing Falster, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Den gode oplevelse var at tilbuddet rent faktisk var på lager og til den rigtige pris. Den dårlige var uacceptabelt ventetid, een mand til hele telefon og computerafdelingen i Nykøbing F. Måske lid... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt var superfint. Jeg fik prismatch uden problemer. Virkelig god betjening af en ung kvinde - ærgerligt jeg ikke kan se navnet på kvitteringen, for jeg ville gerne rose hende for god service. Genere... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi købte en Miele støvsuger den larme så meget så man kan ikke føre en almindelig samtale vi har aldrig haft en støvsuger der larmer så meget Ekspedienten var sød nok men fortalte ikke ret meget om... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har handlet hos Power, det er første og det bliver nok ikke sidste gang, der var lidt tomt i forretningen, men nu var det lørdag og først på dagen og det er sommer, det var lidt svært at finde... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 34,096

レビューを書く

Venlig betjening

Hej Helle,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig betjening i Nykøbing Falster. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Super god service & betjening ,god…

Super god service & betjening ,god stemning i butikken, dygtig og kundevenlig medarbejder.

2026年7月24日

Hej Mai-Britt,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse med både service, betjening og stemningen i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

5つ星のうち5の評価

HurtigEffektivt og effektiv hjælp.

Hurtig og effektiv hjælp.
Ind og ud af butikken i løbet at 10 min og med hjælp til at få varen ud til bilen.

Hej Silke,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp, og at besøget i butikken blev så nemt og smidigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Nykøbing Falster.

Fin service

Fin service, kyndig expidient

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik fin service og kyndig vejledning i Nykøbing Falster.

Click and Collect

Click and Collect
Nemt koncept, og det virkede efter hensigten.

Hej Pia,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at Click & Collect var nemt og virkede præcis, som det skulle.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for at dele din gode oplevelse med købet af udemøblerne. Det er skønt at høre, at du er glad for dit køb.

5つ星のうち5の評価

Super betjening og meget hjælpsomme i…

Super betjening og meget hjælpsomme i butikken..

Hej Johan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik super betjening, og at oplevelsen i butikken var så hjælpsom.

5つ星のうち5の評価

Fin betjening lyttende og undersøgte…

Fin betjening lyttende og undersøgte hvad vi kom efter.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en fin og lyttende betjening, og at der blev taget godt hånd om jeres behov i butikken.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Købte en laptop fra ny

Købte en laptop fra ny, da jeg kommer hjem med den og starter den, har den allerede en anden bruger som administrator, jeg kører tilbage til butikken med den, får at vide det vil tage en halv times tid at få den gjort klar, måske lidt mere da der er ferie, jeg kommer tilbage 2,5 time efter og den er stadig ikke klar, jeg kan få den en time senere, hvilket jeg ikke har tid til at vente på, jeg bor ca en halv times kørsel fra butikken så jeg kommer ikke bare sådan lige forbi, så nu kan jeg vente en uge på at få den igen…! Det er sgu ikke okay service… Jeg er med på der er ferie og de er presset, men man kunne have givet mig en ny computer..

Hej Malene,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man køber en ny laptop, og jeg forstår godt frustrationen over både at komme hjem til en computer med en anden administrator og derefter vente flere timer i butikken uden at få en brugbar løsning 😊

Det er især ikke i orden, når du bor et stykke fra butikken og har indrettet dig efter den tid, du fik oplyst. Din oplevelse med klargøringen og ventetiden i Nykøbing Falster er derfor sendt videre, så butikken kan gennemgå både håndteringen af sagen og deres servicerutiner nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig, og vi tager den med videre internt for at forbedre både klargøring og opfølgning fremover 🤗

5つ星のうち1の評価

Stol ikke på din reservation.

Jeg havde reserveret en bærbar som var i outlet i Nykøbing f. Tænkte dette var perfekt så jeg satte den til click&collect d. 14/7
Jeg syntes så at det var mærkeligt at der var gået et stykke tid og kunne se der stod på hjemmesiden den var under klargøring afvent på den er klar. Jeg skrev så i chatten dagen efter at det var mærkeligt den ikke var klar. Fik svaret afvent på sms den får du når din ting er klar. Jeg afventede og tog så forbi butikken 3 dage senere. Fik svaret din ordre er annulleret da du ikke har afhentet varen. Jeg kunne ikke få hjælp til og få en tilsvarende vare da det var et godt køb og varen var væk. ? Syntes det er for dårligt når der er et godt køb og man prøver og følge op på det og så bliver man snydt af systemet? Lyder mere som en ansat som har annulleret et køb og selv har foretaget det.

Der var en god ansat 5 stjerner til ham han prøvede virkelig og finde mig en tilsvarende vare. Den anden ansat virkede ligeglad.

自発的なレビュー

Hej Janus,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når en reservation står som under klargøring, og man samtidig venter på en SMS, for derefter at få at vide i butikken, at ordren er annulleret 😕💬

Jeg forstår godt, at det føles både frustrerende og utrygt, især når du selv fulgte op på reservationen og stadig ikke fik en klar besked. Det gælder både annulleringen af reservationen og oplevelsen af manglende hjælp i butikken.

Det er dog ikke noget, jeg kan bekræfte, at en ansat skulle have gjort, og jeg vil derfor ikke konkludere det. Til gengæld bliver din feedback om både afhentningsprocessen, kommunikationen omkring click & collect og serviceoplevelsen i butikken taget videre internt til gennemgang 😊

Det er samtidig godt at høre, at du også mødte en medarbejder, som oprigtigt forsøgte at hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. Tak fordi du nævner begge dele — den slags ærlig feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre oplevelsen fremadrettet 🤗✨

Meget flink medarbejder og god service

Meget flink medarbejder og god service

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med flink medarbejder og god service i Nykøbing Falster. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God betjening

God betjening

2026年7月18日

Hej Hanne,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i Nykøbing Falster. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service.

God service.

2026年7月16日

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Nykøbing Falster.

5つ星のうち4の評価

God service, god rådgivning og ok rabat.
Dejligt med opstart af pc og en kildevand, mens jeg ventede

Hej henning,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god rådgivning, god service og en god oplevelse i Nykøbing Falster. Ekstra rart, at ventetiden også blev lidt hyggelig undervejs.

God service vi handler kun i power

God service vi handler kun i power
Servicen i Elgiganten er elendig

2026年7月15日

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft god service hos POWER i Nykøbing Falster, og at du vælger at handle hos os igen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for butikken og medarbejderne.

5つ星のうち3の評価

Manden der betjente os anede en ting om…

Manden der betjente os anede en ting om tv

2026年7月15日

Hej Alis,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, hvis oplevelsen ikke levede helt op til forventningerne, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Vi tager din feedback med videre som en vigtig påmindelse om, at vejledningen i butikken skal være en god oplevelse.

En god information om produktet

En god information om produktet

2026年7月14日

Hej Karsten,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god information om produktet, og at oplevelsen i Nykøbing Falster var god.

Som sædvanlig flink og høflig betjening

Som sædvanlig flink og høflig betjening

2026年7月16日

Hej Kim,

Tusind tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du igen har fået flink og høflig betjening i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

5つ星のうち4の評価

Den gode oplevelse var at tilbuddet…

Måske lidt viden om produkterne også kunne hjælpe jeres medarbejdere. Her var der ved farvevalg på bærbar 1600kr i forskel mellem blå og grå på to ens computere.
Til gengæld vil jeg godt rose service og høflighed under købet fra vedkommende den var til fem stjerner!!!🌟

2026年7月14日
自発的なレビュー

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og for at du deler både det gode og det, der trak ned.

Det er rigtig positivt at høre, at varen var på lager, prisen stemte, og at du oplevede god service og høflighed under købet. Det sætter vi stor pris på.

Ventetid i afdelingen og usikkerhed omkring produkterne er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have, og det tager vi med videre. Din kommentar om prisforskellen ved farvevalg på de to bærbare er også værdifuld.

Tak igen for den ærlige og nuancerede feedback.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。