POWER.dk - Ringsted レビュー 1,432

4.3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... もっと見る

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Sød og smilende ekspedient

Sød og smilende ekspedient, han havde ikke det TV, men havde et andet som vi fik til næsten samme pris

Hej Charlotte,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores ekspedient i Ringsted var sød og smilende, og at han kunne hjælpe jer med at finde et alternativt TV til næsten samme pris. Vi sætter stor pris på, at I havde en god oplevelse i butikken, og at vores medarbejder kunne løse jeres behov på en tilfredsstillende måde.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Hej en sød oprigtig sælger

Hej en sød oprigtig sælger, en super god handel

Hej Tina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores sælger i Ringsted. Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres gode oplevelser. Vi er glade for, at du oplevede en super god handel og føler dig godt behandlet. Dine venlige ord motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service. Tak fordi du valgte POWER!

En super god service.

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service i Ringsted. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores største belønning!

Det f

Det var fint

Hej Arne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin oplevelse hos POWER Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

5つ星のうち5の評価

Imødekommende og ikke mindst en person

Imødekommende og ikke mindst en person, som var god til at fortælle om produkterne (vaskemaskiner)

Hej Arly,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Ringsted. Vi er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt med information om vaskemaskiner og var imødekommende. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition.

Hej Hans,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig ekspedition hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en god service til dig.

Hurtig effektiv service

Hurtig service, fin forklaring og god ekspedition.

Hej Ergun,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og effektiv service med fin forklaring og god ekspedition. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Dorrit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering. Det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og dit valg af POWER!

5つ星のうち4の評価

Hurtig bestilling og informativ…

Hurtig bestilling og informativ kommunikation - både elektronisk og butik.

Ifm. afhentning : Acceptabelt og ikke for insisterende kommunikeret tilbud om forsikring og OK-el lev.

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig bestillingsproces og informativ kommunikation både elektronisk og i butikken. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kommunikation og tilgang til tilbud om forsikring og OK-el levering ved afhentning.

Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at fortsætte med at levere god service til vores kunder.

God service,godt køb,en dejlig oplevelse

God service,godt køb,en dejlig oplevelse

Hej Soeren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en dejlig oplevelse med god service og et godt køb. Det betyder meget for os at vide, at vores team i Ringsted leverede den service, du fortjener.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Altid god service har aldrig haft…

Altid god service har aldrig haft problemer med jer glad og søde medarbejdere

2026年3月29日

Hej John,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid har haft god service hos os og aldrig har oplevet problemer. Det betyder meget for os at vide, at vores medarbejdere har gjort et godt indtryk på dig med deres hjælpsomhed og venlighed.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine positive oplevelser. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Tusind tak for din loyalitet og tillid til POWER!

Power Ringsted.

Power Ringsted.
Virkelig dårlig service. Har en forespørgsel omkring batteri til Bosch ledningsfri støvsuger, som ikke kan holde strøm, men medarbejderen ved intet om det. Jeg må gå igen.

自発的なレビュー

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i Power Ringsted, hvor du ikke fik den hjælp og vejledning, du havde brug for i forhold til batteriet til din Bosch ledningsfri støvsuger. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at stå med et konkret problem og ikke få en løsning eller brugbar vejledning med videre. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre, så vi kan styrke vores medarbejderes produktviden og sikre bedre hjælp i lignende situationer fremover.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

5つ星のうち3の評価

Jeg fik mail om at min reservation var…

Jeg fik mail om at min reservation var klar til afhentning. Men da jeg kom der ud var den ikke klar , jeg måtte vente 30 min ,

Hej der,

Det er ærgerligt, at du måtte vente 30 minutter på din reservation, selvom du havde fået besked om, at den var klar til afhentning. Vi stræber efter at have alle reservationer klar, når vi sender bekræftelsen ud.

Tak for din feedback om oplevelsen. Det hjælper os med at forbedre vores service fremadrettet.

Rigtig god service

Hej Steen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er rasende gal

Jeg er rasende gal. Vi købte en iPhone og betalte for at få overført data fra en Samsung. At alle apps ikke kan overføres ved jeg godt MEN at de slettede den eneste mailadresse der var på tlf er utilgiveligt. Det er en domæne mail og jeg har brugt mange mange timer og et par dage med en del kontakt med firmaet før det lykkedes. Manden der havde overført var meget stille og tilbageholdende MEN en anden der spillede klog var meget arrogant og påstod de ikke havde fjernet mailen. Det har de så alligevel, måske ved en fejl. Men så indrøm det og giv de 500kr tilbage for vores kæmpe arbejde. De andre ting der blev overført kunne vi selv have gjort.

2026年3月21日

Hej Torben,

Det er virkelig kedeligt at læse om din oplevelse i forbindelse med købet af din iPhone og hjælpen med overførsel af data – det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have hos os, og det vil jeg gerne beklage 🙏
Vi kan sagtens forstå din frustration, og din feedback omkring både håndteringen og dialogen i butikken tager vi med videre internt, så de relevante teams kan bruge det til at blive skarpere fremadrettet 💬

Mange hilsner
POWER / Christian

5つ星のうち5の評価

Det var den måde vi blev behandlet på…

Det var den måde vi blev behandlet på da vi kom ind i butikken hjælpsomt og en god forklaring om produktet vi havde brug for mange tak for det.

2026年3月20日

Hej J?rgen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hjælpsom betjening og fik en god forklaring om produktet i vores butik i Ringsted. Det betyder meget for os, at vores team kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer virkelig vores medarbejdere til at fortsætte med at levere den bedste service.

God hjælp under handlen

God hjælp under handlen

2026年3月19日

Hej Jakup,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp under handlen i vores butik i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder meget for os, når kunder som dig fremhæver den gode service, vores team leverer. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle får den bedste hjælp og vejledning.

Tak fordi du valgte POWER!

Venlighed

Blev mødt af 2 ansatte som med det samme sagde “velkommen er der noget vi kan hjælpe med”

2026年3月20日

Hej Anni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du blev mødt af venlige medarbejdere, der straks var klar til at hjælpe dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Hej Ella,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores personale i Ringsted. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste service.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback!

5つ星のうち5の評価

En personlig hjælp til at vælge det rigtige valg

Jeg gik efter en Powerbank og fik en meget proff gennemgang om mulighederne.
Er hel sikker på jeg fik den der opfyldte mine ønsker.

2026年3月17日

Hej Mario,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik en professionel gennemgang af mulighederne og fandt præcis den powerbank, der opfyldte dine ønsker. Vores team i Ringsted gør virkelig deres bedste for at hjælpe kunderne med at træffe det rigtige valg.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。